Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Nalić 6 uzastopnih pobjeda, Ćiro 5. Sloboda šampion.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Čelikovi Robijaši su brojniji i nema tu neke rasprave velike.

-
- Kontakt:
Stupcanica je veceras zasluzila x. Nas u 2. poluvremenu nije bilo.
Volim tebe, više od sebe
Nalić majstorski zatvorio. Prešao na 5 3 2 i ugasio žute šupčine. Čestitke.antisisoja1919 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 21:00Stupcanica je veceras zasluzila x. Nas u 2. poluvremenu nije bilo.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Stupcanica fizicki nimalo nije zaostajala za Slobodom i bili su u igri cijelu utakmicu. Ono sto im je falilo je ideja u zadnjoj trecini, smirenosti i manje soliranja. Previse su komplikovali u pojedinim momentima.
Ispostavlja se ono sto smo govorili prije pocetka, da bi Stupcanica mogla biti jedini konkurent Slobodi u borbi za plasman u PL. Sad je trenutno tu i Buducnost, ali ipak mislim da ce oni padati kako prvenstvo bude odmicalo.
Ispostavlja se ono sto smo govorili prije pocetka, da bi Stupcanica mogla biti jedini konkurent Slobodi u borbi za plasman u PL. Sad je trenutno tu i Buducnost, ali ipak mislim da ce oni padati kako prvenstvo bude odmicalo.
Nas niko nije ovako nadigrao za 6 kola kao vas Stupčanica a kad pogledas bodove...duplo više Sloboda skupila. Vi niste mogli doci do 16 a kamoli šut uputiti i pobjeda

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Na kraju, samo se to i broji.
A da smo bili losi u 2. poluvremenu, bili smo, sve zbog losih izmjena. Da su nas nadigrali, nisu. Da su kontrolisali utakmicu, jesu.
Vas nek niko jos ne nadigra, a mi cemo bodove skupljat

Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
I sta je tu smijesno?
Prvi put i fudbalu da se pobijedi i kad je neki X daleko zasluzeniji?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Dje Only? Ili je on danas navijac Veleza 

- Beduin
- Kontakt:
Truho, Sky, sta velite za sudiju, namjesteno da nas zakolju, da poguraju Stupcanicu? De makar jednom priznajte da bezveze pricate o tome po defaultu, samo nek se nesto napise.
Truhno ima dojavu, kaze "ziva istina".

Truhno ima dojavu, kaze "ziva istina".
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Živa istina za prijetnje u tunelu, nemoj da izvrčeš.
Prvi put se priča potegnula jučer, tek u 6. kolu što je fenomenalno za ovu ligu.
Ne do Bog biti realan ikad, tačno s ovim pojedinim Zeničanima ne možeš normalno. Čuj nismo mogli prići 16. Drugo poluvrijeme da, Stupčanica bolja nema šta. Prvo smo ih izdominirali i da smo otišli na odmor sa većom prednošću ne bi ni strepili do kraja. Ne mogu se sad sjetiti, bila je ona akcija kad smo imali dvije tri šanse u jednoj i još jedna kad je korner na kraju bio. Neka me ispravi neko ako griješim. Ali da, naša najteža utakmica do sad.
Ne mogu reći da sam nezadovoljan, ali mora i može bolje. Jeste protivnik jak, ali drugo poluvrijeme naše najslabije do sad. Doduše, mora nekad doći i nešto slabija igra i poneki kiks, ne može sve biti savršeno. Bitno je da sad to nije slučaj. Stupčanica prvi konkurent.
O Fukarama je suvišno bilo šta reći. Osim što ne znaju ni šta rade na tribinama, niti šta pjevaju, sad će nas još u kaznu zavaliti. Jedino svaka čast za transparent Saletu. Nadoći će i oni kad tad, osjeti se da to nije to kad ne igramo u društvu najboljih. Robijašima veliko bravo, ali ne možete se za to hvatati Zeničani. Kasnite previše, igra vam je loša, ne možete nam parirati.

Ne mogu reći da sam nezadovoljan, ali mora i može bolje. Jeste protivnik jak, ali drugo poluvrijeme naše najslabije do sad. Doduše, mora nekad doći i nešto slabija igra i poneki kiks, ne može sve biti savršeno. Bitno je da sad to nije slučaj. Stupčanica prvi konkurent.
O Fukarama je suvišno bilo šta reći. Osim što ne znaju ni šta rade na tribinama, niti šta pjevaju, sad će nas još u kaznu zavaliti. Jedino svaka čast za transparent Saletu. Nadoći će i oni kad tad, osjeti se da to nije to kad ne igramo u društvu najboljih. Robijašima veliko bravo, ali ne možete se za to hvatati Zeničani. Kasnite previše, igra vam je loša, ne možete nam parirati.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Jesil ti gledao utakmicu ili ti je neko iz Olova prepričavao,pobjeda lagana bez primljenog gola igralo se tačno koliko je trebalo, možda u nekim slučajevima i previše opušteno (normalna stvar i da protivnik ima šanse) prvo mjesto ubijedljivo i definitivno možemo izvesti 2 ekipe na teren i da budu bolje od 95%. lige ...
Sloboda igra na iskustvo ali i kvalitet koji imaju bar za ovu ligu. Defanzivno dosta dobro stoje, ne dopuštaju previše prilika protivnicima bar u ove dvije što sam djelimično gledao sa Stupcanicom i u Banovićima. U napadu imaju dovoljno kvaliteta da svakom zabiju gol i tu je za sada i napravljena razlika u odnosu na konkurenciju.
Čelik očekivano igra po principu toplo-hladno i još uvijek se adaptira na ovaj rang kao ekipa s obzirom na dosta mladih igrača, vidi se da tu fali i iskustva ali i od pojedinih igrača se očekuje da podignu nivo igre. Realno, daleko od toga da ne igramo na pobjedu svaku utakmicu ali ipak ova sezona će Čeliku vjerovatno više poslužiti za selekciju igrača za narednu. Teško je pratiti Slobodu u ovom tempu ali opet sezona je još uvijek "mlada" i ima još dosta da se igra. Za nas bi dobitak bio ako do premijer ekipe afirimišemo par igrača iz omladinskog pogona koji imaju kvalitet da budu okosnica ekipe.
Čelik očekivano igra po principu toplo-hladno i još uvijek se adaptira na ovaj rang kao ekipa s obzirom na dosta mladih igrača, vidi se da tu fali i iskustva ali i od pojedinih igrača se očekuje da podignu nivo igre. Realno, daleko od toga da ne igramo na pobjedu svaku utakmicu ali ipak ova sezona će Čeliku vjerovatno više poslužiti za selekciju igrača za narednu. Teško je pratiti Slobodu u ovom tempu ali opet sezona je još uvijek "mlada" i ima još dosta da se igra. Za nas bi dobitak bio ako do premijer ekipe afirimišemo par igrača iz omladinskog pogona koji imaju kvalitet da budu okosnica ekipe.
Ma evo iskreno gledao sam utakmicu, boli me k i za Slobodu i Stupčanicu. Ko god dobije svejedno mi ali ljudi su bili bolji večeras. Stativa vas je spašavala dok na drugoj strani niste šut uputili. Šta se odmah palite kao hepo kockice. I sam vaš forumaš piše da niste zasluzili pobjedu nego je realno nerjeseno. Isto djeca..Edin1982 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 21:42Jesil ti gledao utakmicu ili ti je neko iz Olova prepričavao,pobjeda lagana bez primljenog gola igralo se tačno koliko je trebalo, možda u nekim slučajevima i previše opušteno (normalna stvar i da protivnik ima šanse) prvo mjesto ubijedljivo i definitivno možemo izvesti 2 ekipe na teren i da budu bolje od 95%. lige ...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
A nisi vidio kada je Said šutirao uz samu stativu,golman jedva odbranio,Dilaver 3 šanse...Pišeš stativa nas "spašavala",pa samo je bila 1stativa (to se i ne računa kao šut u gol) prihvatite da u ovoj ligi niste ni u top 3-4 ekipeavenija je napisao/la: ↑16 sep 2023, 21:50Ma evo iskreno gledao sam utakmicu, boli me k i za Slobodu i Stupčanicu. Ko god dobije svejedno mi ali ljudi su bili bolji večeras. Stativa vas je spašavala dok na drugoj strani niste šut uputili. Šta se odmah palite kao hepo kockice. I sam vaš forumaš piše da niste zasluzili pobjedu nego je realno nerjeseno. Isto djeca..Edin1982 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 21:42Jesil ti gledao utakmicu ili ti je neko iz Olova prepričavao,pobjeda lagana bez primljenog gola igralo se tačno koliko je trebalo, možda u nekim slučajevima i previše opušteno (normalna stvar i da protivnik ima šanse) prvo mjesto ubijedljivo i definitivno možemo izvesti 2 ekipe na teren i da budu bolje od 95%. lige ...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Dres x.
Sorc Erima.
Stucne Legea.
Malo neozbiljno. Ok, ne igra sorc i dres, ali ozbiljan klub treba da izgleda ozbiljno. I uopste nije provokacija nit je trebate shvatati kao takvu.
Sorc Erima.
Stucne Legea.
Malo neozbiljno. Ok, ne igra sorc i dres, ali ozbiljan klub treba da izgleda ozbiljno. I uopste nije provokacija nit je trebate shvatati kao takvu.
Celik!3,2,2.
S pola snage, zaslužena pobjeda. 

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
-
- Kontakt:
Mislim da se ceka nova garnitura dresova od Legea-e, pa zato je ovo skrpljeno ovako kako jest.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑16 sep 2023, 22:02Dres x.
Sorc Erima.
Stucne Legea.
Volim tebe, više od sebe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.