FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Već sad tražiti način da se zadrži Hasić. Avramu na zimu ističe ugovor i tu treba hitno reagovati. Kako samo imamo yeben ofanzivni dio veznog reda, sve mađioničar do mađioničara. Još da nam je imati bekove koji će, kad ih se izbaci u prazan prostor znati centrirati...
Ironijom barataju pametni i inteligentni ti si samo debil tako da se kani tog posla.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑16 sep 2023, 23:19Bravo kralju svaka ti čast kako si samo znao auu,treba ti sada svaki forumaš čestitati
ovom Peni treba dati da igra, ne mora ni trenirati ...
-
- Kontakt:
Pena trenira osim sa klubom i sa privatnim trenerom kojeg je doveo Oliveira imaju dijetu, nutricionista im je izradio plan ishrane, oni ozbiljno misle. Renan ga je zarazio i ubijedio da je igracina i biće sve bolji.
Lagan je ko pero i ima promjenu pravca nevjerovatnu. Da ga zdravlje posluzi i da ne polude jer su ludi juznoamerikanci i imamo top igrača. Ima 26 godina a s nama je do 2026 potpisao,
Renan ima do 2025.
To će biti dva milionska transfera u eurima i plakat ćemo kad odu. Do tad nam donesite trofeje !
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Mislim da smo, gledajući iz sadašnje perspektive, napravili ogromnu grešku kad smo Francisa zadržali umjesto Muse. Francis nam uopšte nije potreban sada, to se i danas vidjelo. A s Musom bi imali riješenog jednog beka. Mogu misliti kako bi frajer letio uz ovakvu igru.Beton je napisao/la: ↑16 sep 2023, 23:36Već sad tražiti način da se zadrži Hasić. Avramu na zimu ističe ugovor i tu treba hitno reagovati. Kako samo imamo yeben ofanzivni dio veznog reda, sve mađioničar do mađioničara. Još da nam je imati bekove koji će, kad ih se izbaci u prazan prostor znati centrirati...
Svaki Penjarandin dodir s loptom je bio šansa, čovjek jednostavno ima onaj neki X faktor.
Drago mi je i zbog Aničića. Konačno je vezao nekoliko utakmica bez povrede i vidi se da može igrati na visokom nivou za ovu ligu.
PS Keyremeh ide u januaru 100%. Saudija vjerovatno. Njegova žena rekla mojoj dok su bile sa dječicom na igralištu.
PS Keyremeh ide u januaru 100%. Saudija vjerovatno. Njegova žena rekla mojoj dok su bile sa dječicom na igralištu.

Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 16 sep 2023, 23:49, ukupno mijenjano 3 puta.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Avram, Ziljkic, Hasic, Vrancic, Renan i Pena su igraci koji moraju igrat Evropu, jer samo sa njima mozemo napraviti rez
Pena i Renan su pravi fakini, ali bukvalno ulicu ljudi prosli vidi se na njima da im je qrcobolja na visokom nivou...
Ovo je nesto sto smo svi godinama cekali
Hvala Ismire, volim te Sarajevo
ova zastava mora biti od sledece tekme na tribini
Pena i Renan su pravi fakini, ali bukvalno ulicu ljudi prosli vidi se na njima da im je qrcobolja na visokom nivou...
Ovo je nesto sto smo svi godinama cekali
Hvala Ismire, volim te Sarajevo
Zadnja izmjena: Kimun, dana/u 16 sep 2023, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
Bas brat. Da hoće uspjeti i napraviti fin transfer bas bi volio
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- PeppermintSA
- Kontakt:
Joj, tačno imam osjećaj da ćemo komšinice napuniti do vrha na derbiju. Prvi put u životu da imam tu šuhu. Oni su u strmoglavom padu, mi rastemo, a mislim da nikad u istoriji nije razlika u kvaliteti naša dva tima bila ovolika.
Šahinović- Nije imao pretjerano posla, kidao živce pasovima i bespotrebnim riskiranjem
Đurićić đetić 10/10
Aničić odličan
Bekovi- tobjerabi 22 i tobejarabi 3. Tuga me uhvati kad vidim zbog koga je Musa morao da ide.
Julardžija 10/10
Mustafić osim par grešaka više nego solidan
Avramovski-magija, dao 120%. Trcao kao lud. Po meni definitivno igrac utakmice.
Hasic- odlican ali moze bolje
Penja- egzotika, prvim korakom izbacuje po trojicu.
Ziljkic- srčan i trudi se. Živčo koji je uvijek na rubu kartona.
Renan-joga bonito. Tesko da ce se ovakva klasa zadrzati u ovoj zabokrecini.
Dugo ovako lijepa i odlicno takticki postavljena igra nije viđena na Koševu.
Đurićić đetić 10/10
Aničić odličan
Bekovi- tobjerabi 22 i tobejarabi 3. Tuga me uhvati kad vidim zbog koga je Musa morao da ide.
Julardžija 10/10
Mustafić osim par grešaka više nego solidan
Avramovski-magija, dao 120%. Trcao kao lud. Po meni definitivno igrac utakmice.
Hasic- odlican ali moze bolje
Penja- egzotika, prvim korakom izbacuje po trojicu.
Ziljkic- srčan i trudi se. Živčo koji je uvijek na rubu kartona.
Renan-joga bonito. Tesko da ce se ovakva klasa zadrzati u ovoj zabokrecini.
Dugo ovako lijepa i odlicno takticki postavljena igra nije viđena na Koševu.
- napoleon72
- Kontakt:
Said je zadnji koji je ovako publiku dizao potezima
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ma gdje neće imat lik je Realove igrače bacao na usta
Jednostavno kod njega je samo upitna bila ta fizička sprema i voljni momenat, on na 100% je bukvalno Neymar za ovu ligu, šprdat će se lik na proljeće

Ziljkić, Hasić, Pena, Renan, Avramovski... kakva je ovo artiljerija nismo svjesni, svi znaju lopte, svi tehnički savršeni

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Poslije cu detaljno komentarisat sve, al samo da kazem da je Julardzija igracina yebena. VOLIM TE SARAJVO
Doduše imamo Kapetanovića na posudbi. Vratiti njega na zimu, a Durakovića poslati u Slobodu. Ne može biti lošiji od njega nema teoretske šanse. Ne mogu da vjerujem da je taj lik prošle sezone sa ovakvim centaršutevima skupio sedam asistencija.
Ali ubačaj Avramovskog u prvom poluvremenu, Neymar za sirotinju.
"I GRB ŠTO KUCA UMJESTO SRCA U NAŠIM GRUDIMA"
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Ali prvi put u zivotu vidim u FK Sarajevu da svi igraci trce do maksimuma
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Lecler, NazorUso, newton_heath_lyr, PeppermintSA, perodeformero, Rajvosa4ever, rimljanin90, Velo6 i 89 gostiju.