Pojma nemam sta je ali sigurno bilo koga da uvedes 30 posto si jaci odma. Lik je ziva opasnost,probijaju ga kako hoce,duela nije u stanju da dobije. Sahinovic opet istrcavanja u prazno,svaki put srce preskoci.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nazalost ni jedan ni drugi nisu za vece domete naseg kluba. Skroz tanko od pocetka samog.
Sahinovic je jedinica jer vjerovatno bolji u polju u igri nogom, ali se linije hvata previse.. i potencijalni je transfer.
Sve u svemu svaka cast, nema labavo, nema opustanja! GROTLO KOSEVA!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Penu samo kvalitetnih lopti, i bice svega, ne kao one 3 uzastopce unazad medju trojicu.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ima li ko snimak utakmice? Hvala braco
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Sta rekose Juraldzija menagerski igrac a Rozman je ko rahmetli Jesic haha dobro postojimo kakvih sve dalabu ima. Bice padova u igri ali samo nastaviti ovako.
Mulalić i Radović
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Lijepo je veceras biti navijac Sarajeva. Odavno nisam gledao bolji i kvalitetniji nas tim. Vrhunska utakmica, nadigrali smo prvake u svim segmentima i zasluzeno slavili. 

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kad igramo s lišticom?
-
- Kontakt:
Kad se sjetim kako se Musa pljuvao,kako su ga ovdje otpisivali a sad prinudjeni Beganovica i Durakovica da gledaju,do juce nas ubjedjivali da je Musa kloc za doticne,toliko poznaju ovu igru. Sta je sa Mulalicem,on je Roberto Carlos za Beganovica.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Naredni put ne serrite dok nekog ne vidite na djelu. Đuričković odličan, sve je živo pokupio.
Julardžija odličan.
Julardžija odličan.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ovo je bilo golemo večeras. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ovakvi transferi su najbolji. I ja sam skeptik bio, ali komično je kako se se momak pljuje i izbacuje iz kombinacija iako nije ni zaigrao. Danas je beton bio, pogotovo u skok igri je svaki duel uzeo, Bilbiju u džep ubacio.GalileoGalilei je napisao/la: ↑17 sep 2023, 00:49Naredni put ne serrite dok nekog ne vidite na djelu. Đuričković odličan, sve je živo pokupio.
Julardžija odličan.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 17 sep 2023, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pisao sam, 20h u petak.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- hordasDoboj
- Kontakt:
Rapsodija emocija nakon gola. Kraj utakmice čestita se svima kao da je Bajram 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Šta je to Aničić uradio? Čitam, pljuju ga navijači Zrinjskog samo tako. Ako neko ima video ako može neka postavi.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Drug mi govori ovaj crnogorac odlican, ma joj rek'o sacekaj i Pejovic je prekucao kod nas prvu tekmu, odmah me neki hladan znoj oblijeGalileoGalilei je napisao/la: ↑17 sep 2023, 00:49Naredni put ne serrite dok nekog ne vidite na djelu. Đuričković odličan, sve je živo pokupio.
Julardžija odličan.

Ali jeste veceras prekucao

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Drukčije bih život pisao
Da sam znao da postojiš, Oliveira.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, johntravolta123, jurisicduska, keli, mercurial, muhamedhulk, Proximic, rimljanin90, ristagrad, Sazg, Seipronto, senad82 i 103 gosta.