RŠD Velež Mostar

killafrommanilla
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la killafrommanilla » 16 sep 2023, 21:06

Neutral je napisao/la:
16 sep 2023, 20:47
Kadric ce zavrsiti karijeru u 22 godini, momak veze nema s velikim fudbalom, nema snage, ne dize glavu kad ima loptu, trkacki nije jak. Ja ne znam koji djavo ga hvalite.

Sikalo kao muha bez glave, ali makar moze trcati i lici djelomicno na igraca.

Sto se mladih tice, Azur Mahmic je za njih doktor fudbala i ozbiljan igrac.

Treba dovesti mladog kvalitetnig igraca i to bi to bilo.
Problem loseg omladinskog staza. Farisu je 18 godina i dosao je iz Batona, znaci nikakvi treninzi. Ne moze sada dati ruke ali sigurno moze napredovati. Danas je par puta dolazio i trazio loptu sto nije radio u svom debiju nego se skrivao. Ima vremena za njega.

Mahmic je igrao juniorsku i kadetsku PL i igrao u premijerligaskom Celiku. Drugaciji je to put potpuno.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 16 sep 2023, 21:19

killafrommanilla je napisao/la:
16 sep 2023, 21:06
Neutral je napisao/la:
16 sep 2023, 20:47
Kadric ce zavrsiti karijeru u 22 godini, momak veze nema s velikim fudbalom, nema snage, ne dize glavu kad ima loptu, trkacki nije jak. Ja ne znam koji djavo ga hvalite.

Sikalo kao muha bez glave, ali makar moze trcati i lici djelomicno na igraca.

Sto se mladih tice, Azur Mahmic je za njih doktor fudbala i ozbiljan igrac.

Treba dovesti mladog kvalitetnig igraca i to bi to bilo.
Problem loseg omladinskog staza. Farisu je 18 godina i dosao je iz Batona, znaci nikakvi treninzi. Ne moze sada dati ruke ali sigurno moze napredovati. Danas je par puta dolazio i trazio loptu sto nije radio u svom debiju nego se skrivao. Ima vremena za njega.

Mahmic je igrao juniorsku i kadetsku PL i igrao u premijerligaskom Celiku. Drugaciji je to put potpuno.
Sve je to super, meni su dragi momci ali realno nisu kvalitet za najviši nivo. Zato postoje posudbe, gradiš se kao igrač negdje drugo u manjem PL klubu koji se bori za opstanak ili u federalnoj ligi, pa fino kad dostigneš nivo izvoli igrati.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 16 sep 2023, 21:29

Svako ko je ikad dovodio u pitanje čiji je Konjic, je lud čo'ek.

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 16 sep 2023, 21:46

Balorda je napisao/la:
16 sep 2023, 21:29
Svako ko je ikad dovodio u pitanje čiji je Konjic, je lud čo'ek.

:tokralju: :tokralju:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 16 sep 2023, 22:26

Vrlo važna pobjeda za samopouzdanje ekipe i novog trenera.
Rezime:
Prvo poluvrijeme smo loše stajali. Odbrana sa Zvonićem pozadi će uvjek onako izgledati, sporo, nesigurno...nivo druge lige. Vezni red problematičan sa mladim igračima, to je drugi problem koji imamo. Danas je Šikalo direktni krivac za jedan gol.
Drugo poluvrijeme odbrana dosta sigurnija nakon izlaska Zvonića. Jedina opasnost po naš gol je predstavljao Muminović koji ima strašnih problema sa samopouzdanjem.
Napad ubitačan cjelu utakmicu.
Suljić je toliko dobar da sam totalno zaboravio na Anđušića. Dobili smo pravu desetku! :clap:
Raduje igra brzog gruzijca i golovi Haskića.
Sve u svemu, prostora za napredak ima jer raspoolažemo sa širokim rosterom kvalitetnih igrača.
Nadam se da je sve u redu sa Orečom.
Bravo Klanfa :clap:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 16 sep 2023, 22:53

Smijemo li biti realni pa reci da Gigovic zadnje dvije utakmice vise sudi u nasu korist?Ali o ako kranje realni da budemo,vise nama naginje.

Stice se dojam da je 4R inicijativa donosila kontraefekat i navlacila gnjev na klub. Naravno ne daj Boze da je ovom mojom konstatacijom upuceno ista lose na racun Hasica nego jednostavno da pravde u ovoj drzavi nema, da se plan mozda nije dobro razradio i da su zbog toga napustili ostali klubovi tu inicijativu i da ako ista mozes na misice dobro je,ako ne, bit ce yeban

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 16 sep 2023, 23:02

Direktorcic je napisao/la:
16 sep 2023, 22:53
Smijemo li biti realni pa reci da Gigovic zadnje dvije utakmice vise sudi u nasu korist?Ali o ako kranje realni da budemo,vise nama naginje.

Stice se dojam da je 4R inicijativa donosila kontraefekat i navlacila gnjev na klub. Naravno ne daj Boze da je ovom mojom konstatacijom upuceno ista lose na racun Hasica nego jednostavno da pravde u ovoj drzavi nema, da se plan mozda nije dobro razradio i da su zbog toga napustili ostali klubovi tu inicijativu i da ako ista mozes na misice dobro je,ako ne, bit ce yeban
Ja sam više izgubio osjećaj jer su nas toliko sakatili, sad i kad normalno sudi imaš osjećaj da tebi nateže :rol:
Mada realno možda jeste malo naginjao protiv Igmana ali to nije zbog nas nego će svjesno ići protiv ekipa nižeg ranga iz Federacije kako bi zaštitili Zvjezdu i slične iz RS-a.
Se*e mi se na ovu priču al tako je nažalost

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 16 sep 2023, 23:08

JimmyPage je napisao/la:
16 sep 2023, 23:02

Ja sam više izgubio osjećaj jer su nas toliko sakatili, sad i kad normalno sudi imaš osjećaj da tebi nateže :rol:
Mada realno možda jeste malo naginjao protiv Igmana ali to nije zbog nas nego će svjesno ići protiv ekipa nižeg ranga iz Federacije kako bi zaštitili Zvjezdu i slične iz RS-a.
Se*e mi se na ovu priču al tako je nažalost
Ma jest brate, nema sta nisam ni htio zapodirati ali nesto kontam da samo ja to vidim jer bas realno gledam utakmice. Zagalamim nekad,skoro nikad na sudijske odluke ali da se ne ponavljam, ostajem pri svom za zadnje 2 tžutakmice

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 16 sep 2023, 23:16

Zna li iko tezinu povrede kod Oreca?

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 16 sep 2023, 23:35

VictoriasFikret je napisao/la:
16 sep 2023, 22:14
Kakav je ovo pregled Boze dragi? Nisam odavno pratio ove izvjestaje od arene, jel moguce da ovo objavljuju :wtf:
Kako god, čestitke na 3!
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 16 sep 2023, 23:43

Šta ono reče danas, prepali se naši, pa nas slabo bilo u Konjicu?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 16 sep 2023, 23:45

slika

slika
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 16 sep 2023, 23:46

Imas bolje sudjenje zbog malo dubljih stvari, jedna od tih stvari je predsjednik kluba recimo :mrgreen: namazan je Kevelj, ima ga svugdje

@Mostarwolf1981 Orec je bio veceras u bolnici oko 20:30 otprilike, valjda ce sutra imati vise informacija

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 sep 2023, 00:09

MostarskiSin je napisao/la:
16 sep 2023, 23:46

Imas bolje sudjenje zbog malo dubljih stvari, jedna od tih stvari je predsjednik kluba recimo :mrgreen: namazan je Kevelj, ima ga svugdje

@Mostarwolf1981 Orec je bio veceras u bolnici oko 20:30 otprilike, valjda ce sutra imati vise informacija
Kad bi mogla krenuti juzna tribina?

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 17 sep 2023, 00:17

Necu pisati o utakmici jer vise-manje ste sve napisali.
Ono na tribinama nije trebalo, ali od Konjicana oko mene sam cuo da im nije bas mrsko sto je onaj glavonja dobio degenek. Kazu mnogo se inace kofrci.

Sad sam u miru gledao snimak utakmice. Ne znam kako ste vi koji ste gledali na TV direktno to podnijeli, ali uzasna i katastrofalna realizacija ArenaSport. Uz to kad dodamo i da je Krajnc odigrao drugo poluvrijeme i pogodio stativu... :wtf: :lolno:

Pa onda ovo...u Igmanu izmjena, izlazi Bojo i ulazi Denkovic, a kod njih ide ovakva grafika :tokralju: :damn:

slika
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 sep 2023, 00:23

To što se radi s južnom tribinom je velika sramota. Vidi se ko je sve tu upleten pa će proći nekoliko mjeseci dok se krene kao s onim prokletim bazenom od 9 do 25 koliko već miliona se došlo. Za mene je važnija nova tribina nego taj prokleti bazen, žensko plivanje inače jako praćeno, imaće Mostar veliku korist od njega :rol:

Velež mora bit prioritet oko svega kada je sport u pitanju, ostali nisu vrijedni spomena. Najveći novci se vrte u fudbalu, muškom, ima se temelj, vrijeme je da se pronađe neka konstantna.

Sjetite se da je klub umalo završio u 3. ligi.

Svaka čast drugim sportašima ali mediji su smijuriju napravili, nabrojte pet ženskih plivača u svijetu, nije ni praćen sport. Ovako su gurali onu žensku košarkašku repku, doveli Amerikanku koja je dominirala, hoće premije, hoće sve, otišla ona gube po 30 razlike od svakoga.

Ponavljam, Velež prioritet 1 i neka krenu s tom prokletom tribinom, šta je izlazio na tender ako nema radnika, šta izmišljaju sada oko projekta, hoće li se to neko ugrađivati, smijurija.

PS: Nemam ništa protiv Lane, ne daj Bože, ali preseravanje oko svega. Živimo u siromašnoj državi s platom od 1000km i ispod toga, a hoće neke projekte koji su financijski neodrživi. Ne mogu održavati na Musali objekta koji su Talijani izgradili a ne prokleti bazen. Nije isplativ u Sarajevu ali da bude u Mostaru. Kakvi debili vode ovaj grad. Ima bazen u Sarajevu, eto Nijemci za svakog sportaša prave bazen, neka idi gdje ima, Berlin, Hamburg, Hannover, isto tako ima Sarajevo, može se gore trenirati.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 17 sep 2023, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 17 sep 2023, 00:25

Ma kakva juzna tribina
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 17 sep 2023, 00:40

Neutral je napisao/la:
17 sep 2023, 00:23
To što se radi s južnom tribinom je velika sramota. Vidi se ko je sve tu upleten pa će proći nekoliko mjeseci dok se krene kao s onim prokletim bazenom od 9 do 25 koliko već miliona se došlo. Za mene je važnija nova tribina nego taj prokleti bazen, žensko plivanje inače jako praćeno, imaće Mostar veliku korist od njega :rol:

Velež mora bit prioritet oko svega kada je sport u pitanju, ostali nisu vrijedni spomena. Najveći novci se vrte u fudbalu, muškom, ima se temelj, vrijeme je da se pronađe neka konstantna.

Sjetite se da je klub umalo završio u 3. ligi.

Svaka čast drugim sportašima ali mediji su smijuriju napravili, nabrojte pet ženskih plivača u svijetu, nije ni praćen sport. Ovako su gurali onu žensku košarkašku repku, doveli Amerikanku koja je dominirala, hoće premije, hoće sve, otišla ona gube po 30 razlike od svakoga.

Ponavljam, Velež prioritet 1 i neka krenu s tom prokletom tribinom, šta je izlazio na tender ako nema radnika, šta izmišljaju sada oko projekta, hoće li se to neko ugrađivati, smijurija.

PS: Nemam ništa protiv Lane, ne daj Bože, ali preseravanje oko svega. Živimo u siromašnoj državi s platom od 1000km i ispod toga, a hoće neke projekte koji su financijski neodrživi. Ne mogu održavati na Musali objekta koji su Talijani izgradili a ne prokleti bazen. Nije isplativ u Sarajevu ali da bude u Mostaru. Kakvi debili vode ovaj grad. Ima bazen u Sarajevu, eto Nijemci za svakog sportaša prave bazen, neka idi gdje ima, Berlin, Hamburg, Hannover, isto tako ima Sarajevo, može se gore trenirati.
Kakvi radnici, bit ce novi tender ali samo bog zna kada

Da su napravili tribinu po onom starom planu opet ne bi mogli igrati europu u Mostaru nego bi isli u Zenicu ili Sarajevo, dosta stvari nije valjalo pa se ceka na ispravke

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.