Pise se u redu*. I ne dosadjuj mi u pp.curvanord je napisao/la: ↑17 sep 2023, 00:36Ma hajde kamaga nesto i pise mene strah za kontrasvih da mu nije sta bilo treba pisati covjeku privatno je li sve uredu

Pise se u redu*. I ne dosadjuj mi u pp.curvanord je napisao/la: ↑17 sep 2023, 00:36Ma hajde kamaga nesto i pise mene strah za kontrasvih da mu nije sta bilo treba pisati covjeku privatno je li sve uredu
Stvarno nisu normalni sa ovim slanjem privatnih poruka
9 kartona, aloooo. "Cist" penal u 90-oj.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 22:55Moraju sami sebe ovi iz BL da operu,razlika je cist penal ili zuti karton ili ofsajd i izmisljeni golovi,ofasjdi,penali na centru
De Bogati usuti i ne javljaj se, da sam na tvom mjestu od sramote ne bih pisao, niko se s vama ne moze porediti, vi ste rak rana BH fudbala.RedBlue je napisao/la: ↑17 sep 2023, 07:349 kartona, aloooo. "Cist" penal u 90-oj.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 22:55Moraju sami sebe ovi iz BL da operu,razlika je cist penal ili zuti karton ili ofsajd i izmisljeni golovi,ofasjdi,penali na centru
Joj teške muke, nedjelja, 8 ujutro, on o Sarajevusvrakino1921 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 07:48Al kakva krađa Pitara sinoc nad nositeljima Europskih vrijednosti i jedinom nasem predstavniku u grupnoj fazi Europskih takmicenja
Ljudi nam osvjetlali obraz oni ih pokradose gore
Svasta
Pa ne moze to tako Pitari
Vi ste iz METROPOLE
Molim teHamagara je napisao/la: ↑17 sep 2023, 00:00svrakino1921 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 23:48U utorak ujutro san u Mrvicisvrakino1921 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 23:47
Moze
Ostavi u Mrvici kod Katedrale kod konobara Bakira
Reci za lika koji sjedi preko puta zenskog toaleta
Odmah ce znat da sam to ja
Reci mu velika s mlijekom i po kuglu sladoleda crne cokolade i maline i za ponjet perec namazan puterom
To ti je sve ukupno 9 maraka i njemu marka na kahvu
Bitno je da mu naglasis da mu sestra namaze perec ona isto radi tu
Ako krene da te sakom opali reci da sam ja tako rekao i stat ce
To u ponedjeljak odnesi cenera jer sam ja ujutro oko 7 sati u Mrvici
Hvala
Nista onda drug, ostavicu ja dole petobanku za svaki slucaj. **** ga valja preziviti ovo sve, pogotovo sto ce te i narednu utakmicu biti ****. Pa nek se nadje sa strane.
A nije problem, zavrsicu ti ja sa Dinom bar mjesecnu zalihu te velike kafe sa mlijekom
Opusteno, kasno je . Odspavaj malo…. Ako mozete zaspati
**** je ovaj vikend za vas![]()
![]()
Polako sa mastanjima o tituli.
svrakino1921 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 07:48Al kakva krađa Pitara sinoc nad nositeljima Europskih vrijednosti i jedinom nasem predstavniku u grupnoj fazi Europskih takmicenja
Ljudi nam osvjetlali obraz oni ih pokradose gore
Svasta
Pa ne moze to tako Pitari
Vi ste iz METROPOLE
A ziv siKONTRASVIH je napisao/la: ↑17 sep 2023, 07:14Pise se u redu*. I ne dosadjuj mi u pp.![]()
curvanord je napisao/la: ↑17 sep 2023, 08:56A ziv si
Hajde malo nam kmeci danas uljepsaj nam dan
Kmeeee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.