LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Veceras sam uz vas. Nadam se da ce te se revansirati rekonstrukcijom Miami-ja koji veceras igra sa velikim pritiskom od strane navijaca. Veoma zanimljiv mec, nadam se da ce Lakersi odigrati timski i pobjediti. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Kobe Bryant
- Kontakt:
tesko , vrlo teskoneno#4 je napisao/la:Idemo nocas da dobijemo tu ekipu iz Miamia![]()
![]()
da je play off bio bi siguran , ovako sam vise siguran da ce mo zjaniti , Miami jednostavno mora pobjediti , a sumnjam da ce lakersi bas poginuti da pobjede kao sto ce ginuti Miami , ako Artest bude imao solidnu utakmicu i ako Baynum i Odom budu kao predhodnih utakmica onda imamo veliku sansu u protivnom bit ce onda Kobe sam protiv svih i mislim da nemamo sansu protiv atletski mocnije ekipe .
Kobe je namirisao krv i on ce ovdje ic s jezerasima da ih skroz unisti,ne sumnjam u pobjedu Lakersa vecerasKobe Bryant je napisao/la:tesko , vrlo teskoneno#4 je napisao/la:Idemo nocas da dobijemo tu ekipu iz Miamia![]()
![]()
![]()
da je play off bio bi siguran , ovako sam vise siguran da ce mo zjaniti , Miami jednostavno mora pobjediti , a sumnjam da ce lakersi bas poginuti da pobjede kao sto ce ginuti Miami , ako Artest bude imao solidnu utakmicu i ako Baynum i Odom budu kao predhodnih utakmica onda imamo veliku sansu u protivnom bit ce onda Kobe sam protiv svih i mislim da nemamo sansu protiv atletski mocnije ekipe .
Tezak mec je pred nama...Miami ce da daje 200% veceras.Vazno je sto duze biti u nekom egalu,ne dozvoliti da naprave neku seriju na pocetku.Sve u svemu mislim da Miami ima mnogo vise da dokaze veceras nego Lakersi ali s obzirom da je @Neno#4 najavio pobjedu onda smo ipak favoriti veceras... 
da i ja koju sarnem prije tekme... normalno da ocekujem pobjedu lakersa ali je pitanje kako ce se igraci veceras postaviti, izuzev kobija, kao sto kaze dema namirisao je krv i postoji velika mogucnost da on veceras razbije miami, al vidjet cemo.... mislim moje misljenje, bilo da pobjede lakersi ili miami nece biti na zadnji posjed lopte, nego ekipa koja pobjedi da ce to biti ubjedljivo mozda i preko 20 razlike....
otom potom go go lakers
otom potom go go lakers
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- Kobe Bryant
- Kontakt:
btw. posto ce nas izgleda biti veceras dosta , nek svako postavlja link sto bolje signala i rezolucije na koji naleti 
LeBron James vs Lakers last 3 games: 3-0 
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
Prethodnih dana nisam bio tu no nekako sam preko mobitela uspio pratiti desavanja vezana za Lakerse. Gostovanje kod Atlante je odradjeno rutinski i prekinuli smo niz gubljenja utakmica u Atlanti. Nakon All-Star pauze imamo omjer 8-0 i ako je vjerovati statistici veliko finale nam je zagarantovano, jer smo dosad pet puta nakon All-Stara imali omjer 8-0 i svaki put smo igrali u finalu.
Veceras nas ocekuje tesko gostovanje kod Miami-ja koji je izgubio posljednjih pet utakmica i mislim da im u goste dolazimo u najgorem mogucem trenutku. Oni ce veceras pokusati dokazati da su mediji u krivi radi natpisa prethodnih dana i kao sto rece @adnan24 da ce dati svi 200% svojih mogucnosti. Nasa sansa lezi u tome da iskoristimo njihovu nervozu i koliko ce biti raspolozeni Gasol i Bynum u napadu. Takodjer slazem se s @collectorom da ce biti ubjedljiva pobjeda bilo koje strane. Ako mi na pocetku budemo odrzavali egal kod njih ce se uvicu nervoza i onda cemo to mi znati iskoristiti, no ukoliko oni se na pocetku utakmice odlijepe onda cemo gledati stare Lakerse koji su nastupali prije All-Star utakmice. Ja licno ocekujem poraz, no previse sam umoran da bi gledao utakmicu no nadam se sutra lijepim vijestima.
Veceras nas ocekuje tesko gostovanje kod Miami-ja koji je izgubio posljednjih pet utakmica i mislim da im u goste dolazimo u najgorem mogucem trenutku. Oni ce veceras pokusati dokazati da su mediji u krivi radi natpisa prethodnih dana i kao sto rece @adnan24 da ce dati svi 200% svojih mogucnosti. Nasa sansa lezi u tome da iskoristimo njihovu nervozu i koliko ce biti raspolozeni Gasol i Bynum u napadu. Takodjer slazem se s @collectorom da ce biti ubjedljiva pobjeda bilo koje strane. Ako mi na pocetku budemo odrzavali egal kod njih ce se uvicu nervoza i onda cemo to mi znati iskoristiti, no ukoliko oni se na pocetku utakmice odlijepe onda cemo gledati stare Lakerse koji su nastupali prije All-Star utakmice. Ja licno ocekujem poraz, no previse sam umoran da bi gledao utakmicu no nadam se sutra lijepim vijestima.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 11 mar 2011, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Uvodni govor Lebrona da motivise sebe i suigrace :D1n0 je napisao/la:LeBron James vs Lakers last 3 games: 3-0
[youtube][/youtube]
- legenda reala
- Kontakt:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dosta izgubljenih lopti Lakersa na pocetku kao i par dozvoljenih ofanzivnih skokova ali ipak nije lose 16-13 trenutno...Kobe 
Ne mogu da vjerujem da je dvorana Miami-a poluprazna a u pitanju je ovakav mec. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
29-26 Miami poslije 1/4...ocekivano nalozeni Miami...nesto slicno sam i ocekivao...Chalmers/Miller vec 4 trojke...Jedino sto mi se ne svidja zasad je defanzivni skok...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Slabo skacemo , i imamo dosta izgubljenjih lopti , steta sto smo lose odigrali zadnju minutu i pol kada su nam napravili seriju 8-2 tj. kada je Kobe sjeo na klupu 
Kobe Bryant je napisao/la:Slabo skacemo , i imamo dosta izgubljenjih lopti , steta sto smo lose odigrali zadnju minutu i pol kada su nam napravili seriju 8-2 tj. kada je Kobe sjeo na klupu
Ne pamtim kad nam je bio ovako los defanzivni skok...Miller nam dva puta skace u napadu
EDIT: Miller da igra ovako citavu sezonu u Miamiju ne bi bila velika trojka nego cetvorka
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Vazda protiv nas prorade ovi sto ih nigdje nema uglavnom , Miller 11p , Chalmers 8p najbolji strijelci zasad Miami-a
Trebali smo voditi makar 5-8 razlike , a mi gubimo
Ma ocekivano...protiv koga ce proraditi ako nece protiv Lakersa...ali ne kontam kako ovako uzimaju ofanzivne skokove...vec 9 imaju...Kobe Bryant je napisao/la:Vazda protiv nas prorade ovi sto ih nigdje nema uglavnom , Miller 11p , Chalmers 8p najbolji strijelci zasad Miami-a![]()
Nisam mogao odolijeti da ne pogledam bar jedno poluvrijeme i naravno uvijek neki "klocevi" protiv nas odigraju utakmicu zivota. Opet kada covjek pogleda da smo na -2 uz to da oni imaju tri puta vise poena iz drugog pokusaja ovo je odlican rezultat. Samo da popravimo skok mogli bi doci do pobjede, no nekako mi previse komplikujemo u napadu.
Ja vise ne mogu gledati previse sam umoran, no nadam se boljem drugom poluvremenu i sutra lijepim vijestima, no ja licno nevjerujem u nasu pobjedu.
Ja vise ne mogu gledati previse sam umoran, no nadam se boljem drugom poluvremenu i sutra lijepim vijestima, no ja licno nevjerujem u nasu pobjedu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
+2 za Miami na poluvremenu...dosta dobro poluvrijeme Lakersa ako zanemarimo skok koji je ocajan...Njima se razigrao Bosh...Chalmers i Miller su pogodili sve iz vana tako da ovih -2 nije uopste lose...ocekujem mnogo vise lopti za Brona i Wadea u nastavku...takodje treba jos neko da se razigra u napadu uz Gasola i Bryanta.
@amerosm
Nije frka...neka igraju najbolje meceve u sezoni...vidjet cemo takve igrace kada u PO...
@amerosm
Nije frka...neka igraju najbolje meceve u sezoni...vidjet cemo takve igrace kada u PO...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.