FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
36
23%
2. Borbu za Evropu
79
49%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 160

anonimni
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 16 sep 2023, 23:44

Robust je napisao/la:
16 sep 2023, 23:07
Semper je napisao/la:
16 sep 2023, 22:00
Samir Topuzovic, privrednik iz Njemačke najavio ulazak u klub.

slika

@admin hoces li vise banovati ovog pitarskog kera sa nase teme
Prijavljen mu je post za spam, ne sumnjam da je uzaludno ali hajde da probamo po pravilima foruma da ga sklonimo prvo :kafa:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 16 sep 2023, 23:52

Sto se tice tekme, ****, Basic je fulio postavku, za pocetak dva drama spora stopera na drama losem terenu u groznim uslovima, a mi fol izasli visoko. Recept za katastrofu koja se na kraju i desila. Dalje, Ovcina lijevo je bas fula, al bas fula. Covjek najbolje partije pruza desno. Biber od pocetka je moranje ako su mu opcije Turururu, Beca i gdje nam, realno, fali Rustemovic :shock: Dobro je neko napisao da Drina kao zadnji vezni mozda i ne bilo lose rjesenje. Nama bas fali razbijac na sredini terena. Odnosno sredina nam je katastrofa kada Mekic ne igra, a to se sada pocelo cesto desavati. Realno, ne moze sam, Gosk ga je bas dobro cuvao i to je to, rijesen problem nase sredine i ofanzive.

Dalje, Amoah lijevo je jos jedna fula, apsolutno nista nije uradio. Fula je i sto Haracic nije igrao vise jer onaj teren u drugom poluvremenu nije bio za igre nego da nabijas loptu na protivnicku polovinu neko da skace pa sta bude.

U21 je debakl, ne znas ko je gori, al bukvalno. To je propust kluba uprave, Bekrica, Basica, nekoga. Nerealno je koliko su losi i to konstantno. Nema kod njih dobra losa tekma varijnta nego losa, drama losa, grozna i uzas pa koga sta zapadne. Tu smo mogli i morali bolje preko ljeta.

Ne serite na Muftica, momak, za svoje godine, super brani. Kiksevi se desavaju, a ovaj ih manje pravi od Mulalica na onih nekoliko tekmi. Mufta je super branio i mi izborismo Europu, to se brzo zaboravilo, klasika.

Graska Basica je Turururu koji redovno dobija minutazu, zasto, to niko ne zna. Bas los, nazalost.

Greska je i previse rotacija i formacija aka sistema. Ovi se izgube na kraju.

Mada, ****, znalo se da moramo pasti. Problem je hocel to stati nekad. Ako zijanimo protiv Sloge vadjenje u Mostaru je najgora moguca opcija protiv Zrinjskog, doduse i njih cs **** ritam srijeda subota, mozda i ne bude toliko lose ma kraju. Amin.

Ne mozes reci da se ne bore i da ne zele pobjedu, dok je tako moze se durati. Win some, lose some. Ne znam cemu histerija ovolika.

Ps drama posjeta po onakvom vremenu i u onakvom terminu. Nakon treceg gola muk na stadionu, tisina. Odavno ono nisam dozivio.

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 17 sep 2023, 00:02

Nije mi jasno zašto je po nekim Cocalić bio slab jučer??? Jučer je nfalio Rustemović za nešto više i naravno sreća. Većina naših utakmice se rješavaju u zadnjih 10 minuta ili sudijskom vremenu. Nekad doboješ nekad izgubiš. Od mene i Muftić i Galić i Drljo i Bašić imaju podršku. Pa i Kosorić i Drina. Zašto? Jer igraju u Želji. Jednostavno ljudi se bore, igraju koliko znaju i mogu. Trener pokušava, nekad upali nekad ne, tako je to. Nema para, ne možemo naći sponzora, omladinski pogon slab, ali to smo mi. Potući se kolko mognemo i to je to. Pa Z09, TC, Igman lakše dovedu igrača. Takvo je vrijeme došlo da se samo gledaju novci. Ljudi koji nemaju nikakvog znanja na utakmici psuju momcima, jer nisu dali gol, nisu znali dodati loptu kako treba??? Nevjerovatni smo.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 17 sep 2023, 00:39

10 godina je punih kako se vrti prica dugovi kriv ovaj ili neko peti i uvijek taj neki famozni dug 3 million 5 miliona i slicno.Jedna mi star nije jasna ok imamo taj dug 5 milliona izbacite spisak svih duznika uzmite kredit u banci na 10 god uz ratu 50 milja pa raja ce je platiti.Pa ovi momci 1000 plus ovih bolesnika u kopu sto kisnu i ginu svaku tekmu su organizovaniji ,kvalitetniji od svih u klubu i od mnogih firmi u sarajevu jednostavno armija prava .Nek uce od njih spasili su klub mnogo puta a ostali samo cekaju sta ce oni uraditi i vrte pricu dug dug .Imaju nevjerovatnu podrsku nas bolesnika jer mi nismo navijaci to su ovi sa lavora,mostara jer oni zavise od rezultata inace ih je 2000 na stadionu .Imas imovinu 25 miliona i kurci ti se neko ko nema nista apsolutno uz ovakvu podrsku nevjerovatno .Igraci isto garant muka od tih suplji o dugu ,kokuzluku uz price iz cafe mrvice da kod podstanara su plate 20 milja postaju depresivni i nit im se igra nit se trude a pokazali su da mogu kad home.Sve u svemu imamo ogromni potencijal koji se moze iskoristiti a trenutno ljudi prodaju karti ne mogu srediti a ne sta drugo

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 17 sep 2023, 00:42

ZaZelju je napisao/la:
16 sep 2023, 20:18
MrAmarOsim je napisao/la:
16 sep 2023, 15:58
elSaik je napisao/la:
16 sep 2023, 15:45
Oni tri prilike, tri gola. Mi na dva gola još 4 mrtve šanse. Šta više, mrtvu šansu imali pred sami kraj na 2-2. I ovdje ljudi hladno pišu da je GOŠK bio bolji!?!?!?

Kad staviš na listu sve igrače koje stručnjaci sa ovog foruma ne bi stavili u prvih 11, protiv Sloge bi izašli sa 4 igrača na teren. A i to je upitno, jer je Štilić povrijeđen.

Ovdje je 90% ljudi za psihijatrije i liječenja.
Imali su oni mnogo više prilika od tri koje su završile u mreži...
A da ne pričamo kako nas je Bandić izvukao u jednoj situaciji kada su imali 2 na 1 kontru i on vrati faul na njihovu polovinu.
Kod te Goškove kontre Željin igrač je bio bliži lopti, tako da to nikakva šansa nije bila.
Međutim prije tog nepostojećeg prekršaja Cocalića nakon što smo primili gol, sviran je ofsajd Krpiću, ako je neko pogledao snimak utakmice, nekoliko puta je vraćan snimak i situacija je bila čista.
Lopta je skoro 70 % bila u našem posjedu, imali smo 5 zicera pored postignutih golova, a oni pored golova nisu imali nijedan. Jednostavno sreća ovaj put nije bila na našoj strani (realno katastrofalni šutevi redom Krpića, Ćosića, Cocalića, Drlje i Tuljananina), ali nadam se da će nam se vratiti u Doboju.
Nepostojeći bi bio da je teren u normalnim uslovima. U onim uslovima bilo kakav klizeći na igrača je faul.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 17 sep 2023, 00:46

Najjace mi je sto neko stvarno misli da smo mi u nekoj stabilizaciji da mi pravimo ekipu za iduce sezone. Kostur ekipe ovih 6.7 invalida sto je doslo i 3.4 dzuturuma od ranije.
Nama igraci koji ostaju pod ugovorom za iducu sezonu su golmani, drina, beca ,drljo krpic i ne znam jos ko.

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 17 sep 2023, 01:04

Raonffa je napisao/la:
16 sep 2023, 23:05
Računa li se Muftić kao u21 igrač?
Ne.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 17 sep 2023, 01:19

Jel istina da Beca i Drljo imaju ugovor do 2025.Ako jest ko je taj sto im je to obezbjedio.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 17 sep 2023, 01:22

Mnogo se zaboravlja izgleda.

Nakon sto je nas sd izasao u javnost (s tom lazi) da ce potpisati santos i hodzic gotovo sigurno, skoro pa zavrseno cim se vratimo doma.

Tad je prica bila eh super uz njih dva dobra igraca ako ostati, potrebno nam je jos minimalno 2 pojacanja (ne prinove) da se pocenemo vracati na stare staze.
Kad malo morgen jarane, odose santos i hodzic.
Povreda Stilica ( jednog od 3 najbolja nasa igraca prosle sezone).

Pojacanje jedino u vidu Ovcine, ovo ostalo osim Cosica tarabe.

Tko je odgovoran za ovaj propust? Bekric ili uprava, ili je cak mozda Basic sam zelio igrace poput Turanjanina?

Aco 222 greske- Drina 5-6 ali hajde da osinemo po Drini.
Drljo ama kakva podrska ba pa koliko dugo da se pruza sansa njemu koji bukvalno sve sjebe.
Sta je sa Arapom jel neka foluska ili sta se ceka s njim.

Treba nam podcast Željin 💙 nesto da nas odrzi u zivotu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 17 sep 2023, 08:45

Samo da Dado sarne i ovo krilo sto se ime ne smije spomenut svi cemo promijenit misljenje za rad Bekrica :bow:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 17 sep 2023, 09:22

Dado je sarno jos taj nejmar sredinom novembra i to je to

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 17 sep 2023, 09:25

Ako moze ponovo pitam.Jel istina da Beca i Drljo imaju ugovore do 2025.Zamisli Beca i Drljo te tuze ako ih otjeras prije 2025.Jeli moguce da su ova dvojica dobili tolike ugovore.Jel to famozni Bekrija procjenio.

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 17 sep 2023, 09:35

slika
Kostur za iducu sezonu

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 17 sep 2023, 09:53

Bojudaosinebu je napisao/la:
17 sep 2023, 09:35
slika
Kostur za iducu sezonu
Muftić
Galić Drina Dubačkić U21
Beća U21
Drljo Jaber U21
Krpić

Znači nedostaje nam 5,6 mladih igrača i pokoji junior i to je to

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 17 sep 2023, 09:55

Potpisao Dado!
Uživajmo u partijama Rustema, Kurculjanina, Bibera itd..
slika
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

gegenpressing
Kontakt:

Post Postao/la gegenpressing » 17 sep 2023, 10:10

Bojudaosinebu je napisao/la:
17 sep 2023, 09:35
slika
Kostur za iducu sezonu
Nisam siguran da su podaci tačni!
Ovaj novi stoper je npr. potpisao na 2 god.
Vjerovatno ima tu još fula.
Ovčina 1+1 koliko znam
Brohra ribo se...

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 17 sep 2023, 10:24

dubioza144 je napisao/la:
17 sep 2023, 08:45
Samo da Dado sarne i ovo krilo sto se ime ne smije spomenut svi cemo promijenit misljenje za rad Bekrica :bow:
:urnebes:
Pročepit će negdje.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 17 sep 2023, 10:27

-- Amoah -- Haracic -- Gasal --

-----------Mekic -‐------ Cosic -------

‐‐------‐------------- Beca ---‐-------------

- Jasarevic --- Cocalic - Drina --- Ovcina -

--------‐-----------‐----- Mulalic -----------‐-----------

Uigravqti stoperske parove Coca Drina I duba kosor.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 17 sep 2023, 10:30

Mamba21 je napisao/la:
17 sep 2023, 09:55
Potpisao Dado!
Uživajmo u partijama Rustema, Kurculjanina, Bibera itd..
slika
Hvala Mladenu Zeljkoviću a i upravi koja je ažurna bila. :roll:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 17 sep 2023, 10:31

Hvala dovoljno.Bice bolje.Sabura.Strpljen spasen.Izdrzo je Mujo 10 dana na moru sta je za nas još 10 godina.Ako doživim titulu dok sam joz živ nadam se da će moj sin dozivit.Zaslužio je bar on ali kako je krenulo nemogu ni to garantovat.Nas klub je u rukama nesposobnih ljudi a znamo sta se desi kad ta vodi neko ko nije sposoban.Sto reče jedan ovdje imaš imovinu stadion navijace i nisi u stanju dovest investitora generalnog pare i još plus i niko i ne odgovara za to.Najlaksa je nije do mene ja sam probo.Jok da nas navijaca je.Sram vas bilo.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: TefalTava i 51 gost.