Velež - GOŠK

Velež - Široki

Sarajevo - Velež

Velež - Željezničar

Island - BiH

Igman - Velež

Velez - Sloga

Bosna - Velez

Borac - Velez

Velez - Posusje

Ne budi glup i ne provociraj da postavim vaše slike iz sjevernogKONTRASVIH je napisao/la: ↑17 sep 2023, 10:01Sumnjam da ces spominjati vol.14![]()
Dobre slike ali eto mostarci nisu smecari da sire to
Ako ste potpisali slike, postavi ihBalorda je napisao/la: ↑17 sep 2023, 10:03Ne budi glup i ne provociraj da postavim vaše slike iz sjevernog![]()
Mislim tebe svakako boli qrko jer si za tastaturom, ali drugima neće biti ok![]()
KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 sep 2023, 10:08Ako ste potpisali slike, postavi ih
O ne, provociraju nas![]()
Jel ti dosta vise? Vidis da ga primas i u porukamacurvanord je napisao/la: ↑17 sep 2023, 10:12KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 sep 2023, 10:08Ako ste potpisali slike, postavi ih
O ne, provociraju nas
Evo
Da, totalno nepotrebno od jednog skretničara da započne s tim.
KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 sep 2023, 10:21Jel ti dosta vise? Vidis da ga primas i u porukamacurvanord je napisao/la: ↑17 sep 2023, 10:12KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 sep 2023, 10:08
Ako ste potpisali slike, postavi ih
O ne, provociraju nas
Evo![]()
Meni je najdraže što si ti završio svoje obaveze na drugim podforumima i što si nam se odlučio vratiti nakon Igmana. Kako ide izgradnja Juga, jel spremno za početak radova?
Slažem se, ali mislim da su ove godine pronašli provjeren recept prepisan iz HR. Sloga iz Doboja je uspješno ostavljena u ligi prošle godine, da bi ove godine služila kao Lokomotiva Dinamu prije nekih 7 8 10 godina. Protiv konkurenata najjači sastav plus sudijska pomoć kući, a s njima odmaranje igrača i lagani trening. 9 bodova Sloga može uzeti svakom teoretski, Sarajevu su već 3 otkinuli.tutankamon1905 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 00:17Saceko bih gostovanje u Mostaru kod oba kluba, giganta iz Banjaluke pa da utvrdim, ali ne mislim da su banjalucani sposobni osvojit ligukillafrommanilla je napisao/la: ↑17 sep 2023, 00:09dobro, sad je za ocekivati bahacenje pitara, ali ovaj put ako se ne ukopaju sami kao i uvijek, imaju bas bas dosta potencijala da naprave nesto
ali mislim isto da se otvara put ka tituli u BL. Sudije rade smisljeno, Gigovic nama dva puta i oba relativno dobro, cak i zavrne par prekrsaja na nasu stranu, cisto da bi bio opcija i u zavrsnici prvenstva jer nije u Vrapcicima sudio od Borca. Bilbija veceras tesko domacinsko sudjenje, puno prekidanja igre i 10 kartona Zrinjskom, koji dobija 22 kartona po sezoni a ovaj penal se iskreno njima ne svira nikad, a ne bi bilo prvi put ji da se Sarajevu ovakvo nesto ne svira otkako je Vico tu
Uglavnom, Borac sampion i Telgetlijin konjski osmijeh u maju 2024![]()
Po meni Sarajevo prvi favorit ako opet nesto ne useru u prolazu, i Zrinjski standardno ako se malo pameti dozovu na vrijeme
Moram priznati da jeste malo neobično da bogatiji klub, sa većim budžetom i većim platama dovodi Turanjanina i slične, a siromašniji klub, sa manjim budžetom i manjim platama Suljića i slične, ali ok, skretničarska logika, nije da nismo navikli.killafrommanilla je napisao/la: ↑17 sep 2023, 10:28Meni je najdraže što si ti završio svoje obaveze na drugim podforumima i što si nam se odlučio vratiti nakon Igmana. Kako ide izgradnja Juga, jel spremno za početak radova?
Uđi sebi u postove i ukucaj jug i vidi otkad ga gradišI nije te sramota vratit se nakon bježanije poslije teškog seljakluka protiv Igmana. Kako napreduje isplata premija i plata, za ekipu sa toliko većim budžetom od našeg, ulazi li Al Jaber i otac mu što plaćaju da igra u Želji kao članovi ili kao tajni članovi u izvještaj? Kako to da stabilnijem premijerligašu s klupe ulaze Turanjanin i Beća, a ovom nestabilnijem Mlinarić, Oliveira i Šturm, a Džafić i Mahmić ni ne uđu. Kakav je osjećaj kad GOŠK dođe da napada na Grbavicu, a u Vrapčiće da leži? Zašto CAIZCOIN uredno sponzoriše klubove širom Evrope, a s vama nije trajalo ni pola godine?
Jel moguće da si najveća pitschka na forumu koja uvijek nestane poslije poraza svog tima? Odgovore na ova pitanja nećemo dobiti nikad, ali će uvijek biti spominjanja.
Ti bi kralju mogao komotno na Koševo da proslaviš titulu ako je bude, svakako slaviš imaginarne pobjede iz bitaka u kojima nisi bio. Šta ima veze, zatvori malo oči i proslavi, ko ga yebe
KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 sep 2023, 10:34
Neka, nemoj tako s dvije noge, neugodno je postalokillafrommanilla je napisao/la: ↑17 sep 2023, 10:37Ti bi kralju mogao komotno na Koševo da proslaviš titulu ako je bude, svakako slaviš imaginarne pobjede iz bitaka u kojima nisi bio. Šta ima veze, zatvori malo oči i proslavi, ko ga yebe
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.