FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima li gdje snimak cijele utakmice?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Svaka cast svim momcima, i bekovima koji se bez razloga prozivaju, jer momci ginu po terenu i po 90 minuta rade ponavljanja, a ostalo su finese koje će leci na svoje mjesto...
I Renanu Oliveiri treba kapu skinuti, treba imati petlje za uzeti penal u onom momentu, uzimajuci u obzir naše loše iskustvo sa penalima u bliskoj nam prošlosti...
Mogu slobodno reci da me je bilo strah hypa koji je bio pred utakmicu, jer smo često znali pasti na ovakvim ispitima, ali eto na kraju je sve ispalo kako treba...
Igraj bordo bijeli ole ole...
I Renanu Oliveiri treba kapu skinuti, treba imati petlje za uzeti penal u onom momentu, uzimajuci u obzir naše loše iskustvo sa penalima u bliskoj nam prošlosti...
Mogu slobodno reci da me je bilo strah hypa koji je bio pred utakmicu, jer smo često znali pasti na ovakvim ispitima, ali eto na kraju je sve ispalo kako treba...
Igraj bordo bijeli ole ole...
Zadnja izmjena: collector, dana/u 17 sep 2023, 11:33, ukupno mijenjano 1 put.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Ma @Bodi je sve lijepo objasnio kako ide, yebat ih, zele na sve nacine minimizirati nasu pobjedu sinoc i predstavit kao pomoc sudije, mater im.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- muhamedhulk
- Kontakt:
Posto je usao i nas i njihov igrac nema ponavljanja, slicno bilo jucer na utakmici PL, Aston Villa Palace..nije se ponavljalo nista.
Da je samo nas usao, onda se moralo ponoviti, ovako sve regularno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Što bi se zamarali i ponavljali, znaju da će Renan opet da ga zabije.muhamedhulk je napisao/la: ↑17 sep 2023, 11:32Posto je usao i nas i njihov igrac nema ponavljanja, slicno bilo jucer na utakmici PL, Aston Villa Palace..nije se ponavljalo nista.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Jbo diskusiju jel penal ispravan ili ne i jos slike postavljati. Boli me qurac bitna je pobjeda.
-
- Kontakt:
Kakav Pena ima prvi korak to samo vrhunski igrači i imaju , jednostavno napravi u sekundi sebi prednost , vidjet cemo kakav ce biti u gostima …
Ja sam zaboravio detalj, poslije tekme Rožman ide u svlačionicu, istok se trese od aplauza, on pokazuje prema igračima.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Sinoc se nije moglo primjetiti s tribina, ali jutros na snimku Arene vidim da je na desnom ramenu igraca neka naljepnica. Zbog cega je to, neki sponzor koji to vise nije ili neka zabrana reklamiranja?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zar ne bi sportski novinar trebao poznavati pravila nogometa pa da sam kaze da li je penal trebao biti ponovljen ili nije?
-
- Kontakt:
Fizicki smo jako dobri.
Ukupni dojam je jako dobar.
Vidi se da se dizemo iz utakmice u utakmicu,
bicemo jos bolji.
Ukupni dojam je jako dobar.
Vidi se da se dizemo iz utakmice u utakmicu,
bicemo jos bolji.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Valjda mozzart sto je bio
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ali, pazi!!! Prvi objavio futavi Faktor, a ovi kao "sportski portal" bukvalno iskopirali članak. E tugo moja ko se danas sve naziva sportskim portalom...

Pise 8200 na da je bilo sto je po meni nemoguce. Preko 10 milja sigurnoo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Penal čist ko suza.
Regularno izveden penal. Ponavljanje jer je njihov igrač ušao ranije? Hahahahaha jedite **** dušmani balijski.
DOMINACIJA
Regularno izveden penal. Ponavljanje jer je njihov igrač ušao ranije? Hahahahaha jedite **** dušmani balijski.
DOMINACIJA
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Zar stvarno mislis da su ovi nepismeni google translate prepisivaci sa domacih portala strukom sportski novinari?
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
I onda kad u prvoj guravoj utakmici Borcu bude statistika 2:45 fauli, 1:8 žuti, nepostojeći penal i sjeckanje igre svako pet sekundi kad daju gol reći će svi "pa svima se šilji".
Najgore što ti se može desiti da kad imaš korektno suđenje svi tretiraju kao poguranac.
Jedina greška koju sam sinoć vidio je jedan očit korner na očima pomoćnog, pokazao lopta za nas.
Sve ostalo odrađeni vrhunski. Rekao bih isto i da smo izgubili.
Postajemo prava ekipa za naše uslove.
S tim što su nam bekovi horor teški, ubjedljivo najslabiji dio ekipe. Još Musu ne mogu prežaliti. šta bi on tek bio u ovoj Rožmanovoj postavci huuuh.
Kad Beganović na samom kraju dade poprečnu loptu njima u noge i umalo ga ne primismo , za ne povjerovati.
Kako god, bravo ekipa, idemo dalje samo jako i bez prevelike euforije!
Najgore što ti se može desiti da kad imaš korektno suđenje svi tretiraju kao poguranac.
Jedina greška koju sam sinoć vidio je jedan očit korner na očima pomoćnog, pokazao lopta za nas.
Sve ostalo odrađeni vrhunski. Rekao bih isto i da smo izgubili.
Postajemo prava ekipa za naše uslove.
S tim što su nam bekovi horor teški, ubjedljivo najslabiji dio ekipe. Još Musu ne mogu prežaliti. šta bi on tek bio u ovoj Rožmanovoj postavci huuuh.
Kad Beganović na samom kraju dade poprečnu loptu njima u noge i umalo ga ne primismo , za ne povjerovati.
Kako god, bravo ekipa, idemo dalje samo jako i bez prevelike euforije!
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 17 sep 2023, 12:10, ukupno mijenjano 2 puta.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Beli98, bhfanatic14, broj6, Burberry46, DzemoSmjecanin, Hamagara, HordasDolacMalta, Kyle88, mire971, MSOZ101, nedimmmm1337, Pantelija i 191 gost.