Premijer liga BiH - aktuelno

let3
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la let3 » 17 sep 2023, 13:00

CampobelloDiMazara je napisao/la:
17 sep 2023, 12:54

Majstore jesi li razmisljao da odmoris malo od foruma izgleda preozbiljno si usisan u sve ovo :rol:
Ohani malo i ti maca.
Blebeces i ne gasis se vec dva dana. Pusti i druge da nesto napisu :kafa:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 17 sep 2023, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 17 sep 2023, 13:03

let3 je napisao/la:
17 sep 2023, 13:00

Majstore jesi li razmisljao da odmoris malo od foruma izgleda preozbiljno si usisan u sve ovo :rol:
Ohani malo i ti maca.
Blebeces i ne gasis se vec dva. Pusti i druge da nesto napisu :kafa:
Ja samo lozim ovaj mamut se primio zestoko :mrgreen:

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 17 sep 2023, 13:04

Opet te pitam, šta od navedenog nije tačno?

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 sep 2023, 13:06

17 sep 2023, 13:03
let3 je napisao/la:
17 sep 2023, 13:00

Ohani malo i ti maca.
Blebeces i ne gasis se vec dva. Pusti i druge da nesto napisu :kafa:
Ja samo lozim ovaj mamut se primio zestoko :mrgreen:
Ma ja, ti ko fol lozis. Sta ima lozac, nisam te prepozno :mrgreen:

Neka ba, smiri malo.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 17 sep 2023, 13:10

bodi123 je napisao/la:
17 sep 2023, 12:13
Ovi iznad pravila stvarno ne znaju, a 2023. godina :kralj: :bow:

Penal se ne ponavlja ukoliko protivnički igrač uđe u 16 metara, a izvođač zabije gol. Penal bi se ponovio samo u slučaju da je Renan promašio, i to je opet nama u korist. Nikako Zrinjski nije mogao profitirati kad je Bilbija ušao ranije unutra, nevezano za naše igrače, oni su nebitni u ovoj situaciji.
Ne mogu da vjerujem kakvi bolidi koji ne znaju osnovna pravila komentarisu.
Pa da se ponavlja i kod zabijenog gola uvijek bi neko kod prvog pokusaja namjerno uletio da unese nervozu ovom sto izvodi kako bi morao ponavljat. To bi bila praksa.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 17 sep 2023, 13:10

bodi123 je napisao/la:

Penal se ne ponavlja ukoliko protivnički igrač uđe u 16 metara, a izvođač zabije gol. Penal bi se ponovio samo u slučaju da je Renan promašio, i to je opet nama u korist. Nikako Zrinjski nije mogao profitirati kad je Bilbija ušao ranije unutra, nevezano za naše igrače, oni su nebitni u ovoj situaciji.
Treba izac u susret strumfetama i zamolit obje ekipe da se danas vrate na Kosevo samo da se ponovi penal

Ne komentarisemo mi Sarajevo, ova tema je Zeljeznicar all about :kuknjava:
Zadnja izmjena: FKSDoGroba, dana/u 17 sep 2023, 13:10, ukupno mijenjano 1 put.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 17 sep 2023, 13:10

KONTRASVIH je napisao/la:
17 sep 2023, 12:44
17 sep 2023, 12:41

:rol:

Nemam kralju zelju da me citiraju drugi samo da ismijavam vas indijance 😍 :rol:
Vidis kako me odmah poslusaju. 😍

Haj sad pravite se mrtvi?
Majstore, ovo sve sto pisem su odgovori na vase postove. Vas kompleks ubi pa sada kada se kara nejac nemojte vise provocirati :kuknjava:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 17 sep 2023, 13:20

Virtu4l je napisao/la:
17 sep 2023, 09:29
Na stranu što penal nije postojao, ali ovo :o

slika
Glupane :rol:

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 17 sep 2023, 13:27

svrakino1921 je napisao/la:
17 sep 2023, 07:48
Al kakva krađa Pitara sinoc nad nositeljima Europskih vrijednosti i jedinom nasem predstavniku u grupnoj fazi Europskih takmicenja

Ljudi nam osvjetlali obraz oni ih pokradose gore

Svasta

Pa ne moze to tako Pitari
Vi ste iz METROPOLE
Jadan ne bio pa igrači i navijači Zrinjskog se ne bune i gospodski čestitaju ali plava fekalija kmeči i priča o krađi,e bože sačuvaj

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 17 sep 2023, 13:28

FKSDoGroba je napisao/la:
17 sep 2023, 13:20
Virtu4l je napisao/la:
17 sep 2023, 09:29
Na stranu što penal nije postojao, ali ovo :o

slika
Glupane :rol:
Brat prati fudbal od jučer, nema šta drugo.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 17 sep 2023, 13:29

Rigoletto je napisao/la:
17 sep 2023, 08:26
Red je i čestitati kad je netko bolji suparnik. Pitari čestitke.
Luki naravno bemo tetku u slezenu zbog svih onih kartona :bih:
Svaka čast ljudino, sretno u Evropi :tokralju:

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 17 sep 2023, 13:29

feniksptica je napisao/la:
17 sep 2023, 12:45
Svrakino carapica dokoljenko virto i u toj konkurenciji Štrumfova kontras uspijeva biti najgori
Konkurencija za kantu godine ce biti zestoka, al jedno je sigurno
ostaje na grbavici
:kuknjava:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 17 sep 2023, 13:34

KONTRASVIH je napisao/la:
17 sep 2023, 13:10
Majstore, ovo sve sto pisem su odgovori na vase postove. Vas kompleks ubi pa sada kada se kara nejac nemojte vise provocirati :kuknjava:
Tebe mi je najdraze ismijavati :thumbup:

Pravi si lik iz viceva o bosancima :mrgreen:

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 17 sep 2023, 13:34

Pjena party dan 2. :beba: :beba:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 17 sep 2023, 13:39

bodi123 je napisao/la:

Treba izac u susret strumfetama i zamolit obje ekipe da se danas vrate na Kosevo samo da se ponovi penal

Jucer smo prepisivali se na ovu temu oko komentarisanja rivala. Evo onog Joker90 nema ni komentara za pobjedu Sarajeva, a jucer je pisao cijeli dan o Zelji, kakav bolid. E tu je problem, radi takvih nema napredka klubova i stvara se stanje kakvo jeste.

Penal sto ljudi spominju, mislim na utrcavanje, ovo je sve regularno. Faul ili ne, zavisi od sudije do sudije, na kraju zasluzena pobjeda Sarajeva u totalu.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 17 sep 2023, 13:44

Argentina je napisao/la:
17 sep 2023, 13:39
bodi123 je napisao/la:

Jucer smo prepisivali se na ovu temu oko komentarisanja rivala. Evo onog Joker90 nema ni komentara za pobjedu Sarajeva, a jucer je pisao cijeli dan o Zelji, kakav bolid. E tu je problem, radi takvih nema napredka klubova i stvara se stanje kakvo jeste.

Penal sto ljudi spominju, mislim na utrcavanje, ovo je sve regularno. Faul ili ne, zavisi od sudije do sudije, na kraju zasluzena pobjeda Sarajeva u totalu.
Ma ja to pisem iz sege mi smo rivali i vazda cemo se prcat. Hvala sto si objektivan. Ziv bio :thumbup:

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 17 sep 2023, 13:49

zeljovolimte je napisao/la:
17 sep 2023, 12:34

Ne pere se novac. Nego je to cinjenica barem ono sto vidimo na papiru.
Po tome najvece budzete u ligi imaju Sarajevo, Zrinski i Zeljo. A Zeljo da ima malo bolju situaciju sa prilivom bio iznad Zrinskog.
U KS moras prijaviti igrace na pune iznose, nemas slucaj kao u TK, RS, HNK da Suljicu das dvije miljr na racun, a za ostalo ide kroz koverte.
O tome Virtual pise, ti podaci su javni oko uplata poreza.
Najmanj budzet Zelje je rekordan za mnoge klubove, a ne samo za Velez. To je problem ove drzave sto ona funkcionise samo u KS.
Vi imate stvarno problem koji će biti teško izliječiti, vi ste navikli na laži i došli ste do tog nivoa da ćete radije ubijediti sebe u tajne članove i slične gluposti nego da se suočite sa problemom. Vi, trenutno, nemate mogućnost igraču da garantujete 1200KM REDOVNO. Znači, kakve prijave, nemaš čovječe ni da mu u koverti daš a ne da plaćaš porez, a vidjet ćemo budžet ove godine bez humanitarnih akcija i bez friziranja izvještaja. Članstvo pola miliona, a 12k članova po 20km. Godinama se igrači s vama po sudovima potežu jer NEMATE, i ti si ubijeđen u to da je razlog jer plaćate puni iznos na plate :lol: Vječiti dužnici državi, natezanje godinama s poreznom za sve, ali ne, oni prijavljuju puni a mi Suljića na 545KM.

Piše vam lik na temi koliko vam se igrača zahvalilo zbog mizerne plate. Ti si onaj što je ovdje pisao 1001 scenario o neredima u Mostaru i u svakom Manijaci nisu došli da prave nered. Jednostavno, gori ste od najgorih u laganju samih sebe i to će vas i ugasit. Umjesto da se potrudite da izbijete generalnog negdje, da skontate način funkcionisanja koji neće biti puko preživljavanje, da selektirate u21 da vam ne igraju mrtvi invalidi, vi ćete radije izabrati sebe da lažete da su svi protiv vas, da Kanton neće da vam da pare i sl. Ko će kome više davat pare da bi vi preživjeli?

Uskoro ćete osjetiti posljedice takvog razmišljanja. A i ova teza će vam pasti u vodu kad dogodine vidite izvještaje i skontate da je Velež zapravo prijavljivao sve, nego da svake godine napreduje i širi se, skuplji igrači a i širimo se i u administarciji gdje vi imate ogroman broj ljudi zaposlenih a mi baš i ne, što i stvara razliku u platama.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

inzomni
Kontakt:

Post Postao/la inzomni » 17 sep 2023, 14:05

killafrommanilla je napisao/la:
17 sep 2023, 13:49

Po tome najvece budzete u ligi imaju Sarajevo, Zrinski i Zeljo. A Zeljo da ima malo bolju situaciju sa prilivom bio iznad Zrinskog.
U KS moras prijaviti igrace na pune iznose, nemas slucaj kao u TK, RS, HNK da Suljicu das dvije miljr na racun, a za ostalo ide kroz koverte.
Najmanj budzet Zelje je rekordan za mnoge klubove, a ne samo za Velez. To je problem ove drzave sto ona funkcionise samo u KS.
Vi imate stvarno problem koji će biti teško izliječiti, vi ste navikli na laži i došli ste do tog nivoa da ćete radije ubijediti sebe u tajne članove i slične gluposti nego da se suočite sa problemom. Vi, trenutno, nemate mogućnost igraču da garantujete 1200KM REDOVNO. Znači, kakve prijave, nemaš čovječe ni da mu u koverti daš a ne da plaćaš porez, a vidjet ćemo budžet ove godine bez humanitarnih akcija i bez friziranja izvještaja. Članstvo pola miliona, a 12k članova po 20km. Godinama se igrači s vama po sudovima potežu jer NEMATE, i ti si ubijeđen u to da je razlog jer plaćate puni iznos na plate :lol: Vječiti dužnici državi, natezanje godinama s poreznom za sve, ali ne, oni prijavljuju puni a mi Suljića na 545KM.

Piše vam lik na temi koliko vam se igrača zahvalilo zbog mizerne plate. Ti si onaj što je ovdje pisao 1001 scenario o neredima u Mostaru i u svakom Manijaci nisu došli da prave nered. Jednostavno, gori ste od najgorih u laganju samih sebe i to će vas i ugasit. Umjesto da se potrudite da izbijete generalnog negdje, da skontate način funkcionisanja koji neće biti puko preživljavanje, da selektirate u21 da vam ne igraju mrtvi invalidi, vi ćete radije izabrati sebe da lažete da su svi protiv vas, da Kanton neće da vam da pare i sl. Ko će kome više davat pare da bi vi preživjeli?

Uskoro ćete osjetiti posljedice takvog razmišljanja. A i ova teza će vam pasti u vodu kad dogodine vidite izvještaje i skontate da je Velež zapravo prijavljivao sve, nego da svake godine napreduje i širi se, skuplji igrači a i širimo se i u administarciji gdje vi imate ogroman broj ljudi zaposlenih a mi baš i ne, što i stvara razliku u platama.
Sad sam ti pogledao historiju objava. Od 15 zadnjih postova, 10 ti je vezano za Zelju. Da ne trazim dalje, kakvu bi tek statistiku izvuko...

Radujes se Zeljinom zlu vise nego dobru i sebi i Velezu. Kako se to zove? Jedan si od onih sto je u svakoj sekundi trazio razlog da kaze da Zelji navlace, a GOSK zabio golove iz ofsajda i nepostojeceg faula - to si sasvim slucajno preskocio spomenuti.

Cekam samo da pocnes trubiti o Praljku i skandiranju (fatamorgana je yebena stvar) ili o tom kako je Zeljo zapoceo sranje u Mostaru (a potpisao Red Army da su oni zapoceli).

I molim te, ako budes quotao nek to bude nesto smisleno. Iznenadi sebe i mene
Zadnja izmjena: inzomni, dana/u 17 sep 2023, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 17 sep 2023, 14:09

inzomni je napisao/la:
17 sep 2023, 14:05
killafrommanilla je napisao/la:
17 sep 2023, 13:49

Sad sam ti pogledao historiju objava. Od 15 zadnjih postova, 10 ti je vezano za Zelju. Da ne trazim dalje, kakvu bi tek statistiku izvuko...

Radujes se Zeljinom zlu vise nego dobru i sebi i Velezu. Kako se to zove?
To se zove pokusaj ponizavanja pred sezonu gdje ste pisali da se okrenemo Sutjesci dok igrate sa Dinamo Minskom, da nam slijedi pad i da je bilo bitno samo da ne izborimo Evropu a o pijaci i pijacarima da ne pricamo. Evo izvuci cu ti sad 125 postova o najavama sezone gdje nas gasite. Kako se to zove?

A ovo se zove karma i ovo vam treba da posluzi da vam oci otvori, a ja sam tu samo da vam naguram u usta sve ono sto ste Velezu prizeljkivali i sto je vojnik foruma nabijao 24/7 na ovoj temi.

Jasnije?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 17 sep 2023, 14:15

Balorda je napisao/la:
17 sep 2023, 12:10
nastrojeni21 je napisao/la:
17 sep 2023, 12:02
dencho je napisao/la:
17 sep 2023, 11:51
slika

Zasto zeljovci i klosarski mediji nisu isto pisali za penal zeljeznicara protiv tuzla city-a?

Crknite od muke
Kakva muka, svaki penal gdje igraci udju u 16m prije nego sto je izveden nije regularan, sta ti nije jasno?
Nije tačno. Skretničari ne znate fudbalska pravila, sve čisto što se tiče utrčavanja. Da je promašio penal, tek onda bi se trebao ponoviti.
U slučaju kada igrači oba tima uđu u 16m penal se ponavlja.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, BungaBum, bvsic, JavierBosnia, mnon46, nedimmmm1337, Paromlinac, Proximic i 34 gosta.