Ohani malo i ti maca.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 sep 2023, 12:54
Majstore jesi li razmisljao da odmoris malo od foruma izgleda preozbiljno si usisan u sve ovo![]()
Blebeces i ne gasis se vec dva dana. Pusti i druge da nesto napisu

Ohani malo i ti maca.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 sep 2023, 12:54
Majstore jesi li razmisljao da odmoris malo od foruma izgleda preozbiljno si usisan u sve ovo![]()
Ja samo lozim ovaj mamut se primio zestokolet3 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 13:00Ohani malo i ti maca.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 sep 2023, 12:54
Blebeces i ne gasis se vec dva. Pusti i druge da nesto napisu![]()
Ma ja, ti ko fol lozis. Sta ima lozac, nisam te prepoznoCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 sep 2023, 13:03Ja samo lozim ovaj mamut se primio zestokolet3 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 13:00Ohani malo i ti maca.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 sep 2023, 12:54
Blebeces i ne gasis se vec dva. Pusti i druge da nesto napisu![]()
![]()
Ne mogu da vjerujem kakvi bolidi koji ne znaju osnovna pravila komentarisu.bodi123 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 12:13Ovi iznad pravila stvarno ne znaju, a 2023. godina![]()
![]()
Penal se ne ponavlja ukoliko protivnički igrač uđe u 16 metara, a izvođač zabije gol. Penal bi se ponovio samo u slučaju da je Renan promašio, i to je opet nama u korist. Nikako Zrinjski nije mogao profitirati kad je Bilbija ušao ranije unutra, nevezano za naše igrače, oni su nebitni u ovoj situaciji.
Treba izac u susret strumfetama i zamolit obje ekipe da se danas vrate na Kosevo samo da se ponovi penalbodi123 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 12:13Ovi iznad pravila stvarno ne znaju, a 2023. godina![]()
![]()
Penal se ne ponavlja ukoliko protivnički igrač uđe u 16 metara, a izvođač zabije gol. Penal bi se ponovio samo u slučaju da je Renan promašio, i to je opet nama u korist. Nikako Zrinjski nije mogao profitirati kad je Bilbija ušao ranije unutra, nevezano za naše igrače, oni su nebitni u ovoj situaciji.
Majstore, ovo sve sto pisem su odgovori na vase postove. Vas kompleks ubi pa sada kada se kara nejac nemojte vise provociratiCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 sep 2023, 12:54Majstore jesi li razmisljao da odmoris malo od foruma izgleda preozbiljno si usisan u sve ovoKONTRASVIH je napisao/la: ↑17 sep 2023, 12:44Vidis kako me odmah poslusaju.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 sep 2023, 12:41
![]()
Nemam kralju zelju da me citiraju drugi samo da ismijavam vas indijance![]()
![]()
Haj sad pravite se mrtvi?![]()
Jadan ne bio pa igrači i navijači Zrinjskog se ne bune i gospodski čestitaju ali plava fekalija kmeči i priča o krađi,e bože sačuvajsvrakino1921 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 07:48Al kakva krađa Pitara sinoc nad nositeljima Europskih vrijednosti i jedinom nasem predstavniku u grupnoj fazi Europskih takmicenja
Ljudi nam osvjetlali obraz oni ih pokradose gore
Svasta
Pa ne moze to tako Pitari
Vi ste iz METROPOLE
Brat prati fudbal od jučer, nema šta drugo.
Konkurencija za kantu godine ce biti zestoka, al jedno je sigurnofeniksptica je napisao/la: ↑17 sep 2023, 12:45Svrakino carapica dokoljenko virto i u toj konkurenciji Štrumfova kontras uspijeva biti najgori
Tebe mi je najdraze ismijavatiKONTRASVIH je napisao/la: ↑17 sep 2023, 13:10Majstore, ovo sve sto pisem su odgovori na vase postove. Vas kompleks ubi pa sada kada se kara nejac nemojte vise provocirati![]()
Jucer smo prepisivali se na ovu temu oko komentarisanja rivala. Evo onog Joker90 nema ni komentara za pobjedu Sarajeva, a jucer je pisao cijeli dan o Zelji, kakav bolid. E tu je problem, radi takvih nema napredka klubova i stvara se stanje kakvo jeste.FKSDoGroba je napisao/la: ↑17 sep 2023, 13:10Treba izac u susret strumfetama i zamolit obje ekipe da se danas vrate na Kosevo samo da se ponovi penalbodi123 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 12:13Ovi iznad pravila stvarno ne znaju, a 2023. godina![]()
![]()
Ne komentarisemo mi Sarajevo, ova tema je Zeljeznicar all about![]()
Ma ja to pisem iz sege mi smo rivali i vazda cemo se prcat. Hvala sto si objektivan. Ziv bioArgentina je napisao/la: ↑17 sep 2023, 13:39Jucer smo prepisivali se na ovu temu oko komentarisanja rivala. Evo onog Joker90 nema ni komentara za pobjedu Sarajeva, a jucer je pisao cijeli dan o Zelji, kakav bolid. E tu je problem, radi takvih nema napredka klubova i stvara se stanje kakvo jeste.FKSDoGroba je napisao/la: ↑17 sep 2023, 13:10Treba izac u susret strumfetama i zamolit obje ekipe da se danas vrate na Kosevo samo da se ponovi penalbodi123 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 12:13Ovi iznad pravila stvarno ne znaju, a 2023. godina![]()
![]()
Ne komentarisemo mi Sarajevo, ova tema je Zeljeznicar all about![]()
Penal sto ljudi spominju, mislim na utrcavanje, ovo je sve regularno. Faul ili ne, zavisi od sudije do sudije, na kraju zasluzena pobjeda Sarajeva u totalu.
Vi imate stvarno problem koji će biti teško izliječiti, vi ste navikli na laži i došli ste do tog nivoa da ćete radije ubijediti sebe u tajne članove i slične gluposti nego da se suočite sa problemom. Vi, trenutno, nemate mogućnost igraču da garantujete 1200KM REDOVNO. Znači, kakve prijave, nemaš čovječe ni da mu u koverti daš a ne da plaćaš porez, a vidjet ćemo budžet ove godine bez humanitarnih akcija i bez friziranja izvještaja. Članstvo pola miliona, a 12k članova po 20km. Godinama se igrači s vama po sudovima potežu jer NEMATE, i ti si ubijeđen u to da je razlog jer plaćate puni iznos na platezeljovolimte je napisao/la: ↑17 sep 2023, 12:34
Ne pere se novac. Nego je to cinjenica barem ono sto vidimo na papiru.
Po tome najvece budzete u ligi imaju Sarajevo, Zrinski i Zeljo. A Zeljo da ima malo bolju situaciju sa prilivom bio iznad Zrinskog.
U KS moras prijaviti igrace na pune iznose, nemas slucaj kao u TK, RS, HNK da Suljicu das dvije miljr na racun, a za ostalo ide kroz koverte.
O tome Virtual pise, ti podaci su javni oko uplata poreza.
Najmanj budzet Zelje je rekordan za mnoge klubove, a ne samo za Velez. To je problem ove drzave sto ona funkcionise samo u KS.
Sad sam ti pogledao historiju objava. Od 15 zadnjih postova, 10 ti je vezano za Zelju. Da ne trazim dalje, kakvu bi tek statistiku izvuko...killafrommanilla je napisao/la: ↑17 sep 2023, 13:49Vi imate stvarno problem koji će biti teško izliječiti, vi ste navikli na laži i došli ste do tog nivoa da ćete radije ubijediti sebe u tajne članove i slične gluposti nego da se suočite sa problemom. Vi, trenutno, nemate mogućnost igraču da garantujete 1200KM REDOVNO. Znači, kakve prijave, nemaš čovječe ni da mu u koverti daš a ne da plaćaš porez, a vidjet ćemo budžet ove godine bez humanitarnih akcija i bez friziranja izvještaja. Članstvo pola miliona, a 12k članova po 20km. Godinama se igrači s vama po sudovima potežu jer NEMATE, i ti si ubijeđen u to da je razlog jer plaćate puni iznos na platezeljovolimte je napisao/la: ↑17 sep 2023, 12:34
Po tome najvece budzete u ligi imaju Sarajevo, Zrinski i Zeljo. A Zeljo da ima malo bolju situaciju sa prilivom bio iznad Zrinskog.
U KS moras prijaviti igrace na pune iznose, nemas slucaj kao u TK, RS, HNK da Suljicu das dvije miljr na racun, a za ostalo ide kroz koverte.
Najmanj budzet Zelje je rekordan za mnoge klubove, a ne samo za Velez. To je problem ove drzave sto ona funkcionise samo u KS.Vječiti dužnici državi, natezanje godinama s poreznom za sve, ali ne, oni prijavljuju puni a mi Suljića na 545KM.
Piše vam lik na temi koliko vam se igrača zahvalilo zbog mizerne plate. Ti si onaj što je ovdje pisao 1001 scenario o neredima u Mostaru i u svakom Manijaci nisu došli da prave nered. Jednostavno, gori ste od najgorih u laganju samih sebe i to će vas i ugasit. Umjesto da se potrudite da izbijete generalnog negdje, da skontate način funkcionisanja koji neće biti puko preživljavanje, da selektirate u21 da vam ne igraju mrtvi invalidi, vi ćete radije izabrati sebe da lažete da su svi protiv vas, da Kanton neće da vam da pare i sl. Ko će kome više davat pare da bi vi preživjeli?
Uskoro ćete osjetiti posljedice takvog razmišljanja. A i ova teza će vam pasti u vodu kad dogodine vidite izvještaje i skontate da je Velež zapravo prijavljivao sve, nego da svake godine napreduje i širi se, skuplji igrači a i širimo se i u administarciji gdje vi imate ogroman broj ljudi zaposlenih a mi baš i ne, što i stvara razliku u platama.
To se zove pokusaj ponizavanja pred sezonu gdje ste pisali da se okrenemo Sutjesci dok igrate sa Dinamo Minskom, da nam slijedi pad i da je bilo bitno samo da ne izborimo Evropu a o pijaci i pijacarima da ne pricamo. Evo izvuci cu ti sad 125 postova o najavama sezone gdje nas gasite. Kako se to zove?inzomni je napisao/la: ↑17 sep 2023, 14:05Sad sam ti pogledao historiju objava. Od 15 zadnjih postova, 10 ti je vezano za Zelju. Da ne trazim dalje, kakvu bi tek statistiku izvuko...killafrommanilla je napisao/la: ↑17 sep 2023, 13:49Vi imate stvarno problem koji će biti teško izliječiti, vi ste navikli na laži i došli ste do tog nivoa da ćete radije ubijediti sebe u tajne članove i slične gluposti nego da se suočite sa problemom. Vi, trenutno, nemate mogućnost igraču da garantujete 1200KM REDOVNO. Znači, kakve prijave, nemaš čovječe ni da mu u koverti daš a ne da plaćaš porez, a vidjet ćemo budžet ove godine bez humanitarnih akcija i bez friziranja izvještaja. Članstvo pola miliona, a 12k članova po 20km. Godinama se igrači s vama po sudovima potežu jer NEMATE, i ti si ubijeđen u to da je razlog jer plaćate puni iznos na platezeljovolimte je napisao/la: ↑17 sep 2023, 12:34
Najmanj budzet Zelje je rekordan za mnoge klubove, a ne samo za Velez. To je problem ove drzave sto ona funkcionise samo u KS.Vječiti dužnici državi, natezanje godinama s poreznom za sve, ali ne, oni prijavljuju puni a mi Suljića na 545KM.
Piše vam lik na temi koliko vam se igrača zahvalilo zbog mizerne plate. Ti si onaj što je ovdje pisao 1001 scenario o neredima u Mostaru i u svakom Manijaci nisu došli da prave nered. Jednostavno, gori ste od najgorih u laganju samih sebe i to će vas i ugasit. Umjesto da se potrudite da izbijete generalnog negdje, da skontate način funkcionisanja koji neće biti puko preživljavanje, da selektirate u21 da vam ne igraju mrtvi invalidi, vi ćete radije izabrati sebe da lažete da su svi protiv vas, da Kanton neće da vam da pare i sl. Ko će kome više davat pare da bi vi preživjeli?
Uskoro ćete osjetiti posljedice takvog razmišljanja. A i ova teza će vam pasti u vodu kad dogodine vidite izvještaje i skontate da je Velež zapravo prijavljivao sve, nego da svake godine napreduje i širi se, skuplji igrači a i širimo se i u administarciji gdje vi imate ogroman broj ljudi zaposlenih a mi baš i ne, što i stvara razliku u platama.
Radujes se Zeljinom zlu vise nego dobru i sebi i Velezu. Kako se to zove?
U slučaju kada igrači oba tima uđu u 16m penal se ponavlja.Balorda je napisao/la: ↑17 sep 2023, 12:10Nije tačno. Skretničari ne znate fudbalska pravila, sve čisto što se tiče utrčavanja. Da je promašio penal, tek onda bi se trebao ponoviti.nastrojeni21 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 12:02Kakva muka, svaki penal gdje igraci udju u 16m prije nego sto je izveden nije regularan, sta ti nije jasno?
Trenutno korisnika/ca: Beli98, BungaBum, bvsic, JavierBosnia, mnon46, nedimmmm1337, Paromlinac, Proximic i 34 gosta.