FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gdje uzeti zastavu Venecuele
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ali kako smo prema naprijed jaki, to je ludilo.
Renan, Peneranda, Hasic, Avramovski, Kyeremeh, Vrančić, Čataković. Ludilo bokte.
Renan, Peneranda, Hasic, Avramovski, Kyeremeh, Vrančić, Čataković. Ludilo bokte.
-
- Kontakt:
Jos ovo i odoh kahvu piti:Burberry46 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 14:06Bilo je 10 000 sigurno ali ja sam ocekivao vise.
Kako je grmilo na na na poslije gola ono nije onako odavno bilo.
Vraca se medju navijace i ekipu zajednistvo sto je najvaznije.
- da je na Istoku bilo jos 30% bio bi krcat(dakle 70%, vidio sa Zapada
- da je na Sjeveru bilo jos 20% bio bi krcat(sjedeca mjesta)
- da je na Zapadu bilo jos 50% bio bi krcat
- i stotinjak na Jugu i to je to. Kapacitet Koseva i eto *nepoznate x*. Bilo je izmedju Veleza i Torpeda, otprilike.

Imam godisnju i niko mi je ne registruje, evo vec 5 utakmica.Zapad-galerija.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Znam drug, ali eto. Amin da serija potraje jer kad imamo rezultate nismo interesantni ni dušmanima ni kompleksašima među nama - tad pate u tišini.
Kontam, ako serija bude dovoljno duga, izgubiće volju da se bakću s nama, a i njihova bolest će ih odvesti negdje drugo.

The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Al kako je Avramovski trčao sinoc, respekt. Par puta je napadao sprintom na njihovog golmana.
Vidim, Vladan i Niho podijelili story sinoc nakon tekme. Kako ti momci vole FKS 

Joj Rahmana na insta, sad tek vidjeh... 

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Vidjen je i Dzafic na zapadu. Jednom ko proba za zivota

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
E kad bi se uzela 3 boda iz lištice, to bi već bila teška perverzija. Izaći hrabro, isto kao i sinoć na lažne, bez sekunde pardona.
Mislim da je vrijeme da Beganović ode na hlađenje, red je da i Mulalić šansu dobije. Duraković nije bajan bio, ali pokazuje znakove života, neka ga.
Za Šahinovića nisam siguran je li treba ostati na golu, ili Rogića probati. Možda sad za sad ostaviti kako jeste, a u kupu priliku dati Rogiću, pa da vidimo je li ona utakmica u Kutaisiju bila samo loša noć.
Protiv Lištice u ovom sastavu:
Šahinović, Duraković, Aničić, Đuričković, Mulalić, Julardžija, Buljubašić, Avramovski, Ziljkić, Oliveira, Hasić
Oko 65' izvaditi Ziljkića, Avramovskog i Hasića, i uvesti Penu, Anđušića i Mustafića.
Baš sam jednu ili dvije noći prije utakmice sa Zrinjskim rekao da sam optimista za Penu, i evo momak prekucao sinoć
Mislim da je vrijeme da Beganović ode na hlađenje, red je da i Mulalić šansu dobije. Duraković nije bajan bio, ali pokazuje znakove života, neka ga.
Za Šahinovića nisam siguran je li treba ostati na golu, ili Rogića probati. Možda sad za sad ostaviti kako jeste, a u kupu priliku dati Rogiću, pa da vidimo je li ona utakmica u Kutaisiju bila samo loša noć.
Protiv Lištice u ovom sastavu:
Šahinović, Duraković, Aničić, Đuričković, Mulalić, Julardžija, Buljubašić, Avramovski, Ziljkić, Oliveira, Hasić
Oko 65' izvaditi Ziljkića, Avramovskog i Hasića, i uvesti Penu, Anđušića i Mustafića.
Baš sam jednu ili dvije noći prije utakmice sa Zrinjskim rekao da sam optimista za Penu, i evo momak prekucao sinoć

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
ja sinoc drugu govorim prije pocetka drugog pol vidjet ces kad Pena udje i na njemu bude penal 

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Koji kralj hahahaha
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Balije sa faktora i dalje pjene 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U mnogim segmentima nadigrali su Plemiće, ostavili ih bez udarca u okvir gola u 90. minuta, što se zaista rijetko dešava aktuelnom prvaku. Rijetko se to i pamti, Zrinjski je ne tako davno znao Koševo prolaziti bez problema, lagano preskočiti kao još jednu 'malu' prepreku u nizu.
Sada su stvari drugačije, ali Simon Rožman je 'čvrsto na zemlji'. 'Hladan' je bio Slovenac nakon meča, tek je dodao u izjavi da će igračima reći stvari koje mu se nisu dopale. Nije 'pucao' hvalospjeve, hvalio sebe, stručni štab, direktora Senijada Ibričića, te pojačanja koja je planski doveo, iako prema prikazanom u proteklim kolima svi to itekako zaslužuju. Rožman vjeruje da ekipa može još mnogo bolje i da ima prostora za napredak, a takve riječi raduju i armiju navijača koja je došla 'na svoje'. Pogled na tabelu donio im je prelijepu nedjelju.
Svjestan je Slovenac gdje je došao, svjestan da mu nikako ne treba da ekipa te njegov stručni štab preko noći 'polete', kao ni navijači, jer samo jedan loš rezultat na Koševu bi donio i određene negativne komentare, posebno onih koji baš i nisu prijatelji kluba, a uveliko se predstavljaju. Tako je u velikim klubovima i sa tim se morate što prije pomiriti.
Izvršio je Rožman i prave izmjene, tačno 'osjetio' šta je potrebnom u datom trenutku, a na kraju je nagrađen pogotkom u 'najslađem' momentu.
Pogotkom sa 11 metara koji je prethodno iznudio Alberto Peneranda koji je za 15-tak minuta na terenu ponovo potvrdio klasu.
Sa Koševa su sada i objavili ovaj detalj i jasno je da je sudija Luka Bilbija iz Prijedora donio potpuno ispravnu odluku, te da dilema nije bilo.
Bilbija je zaista imao mnogo posla i prema viđenom korektno je odradio svoj posao, kao i njegovi pomoćnici Damir Lazić (Brčko) i Nebojša Žugić (Banja Luka).
Nije im sigurno bilo lako, veliki broj prekid, pritisak relativno iskusnih igrača sa obje strane kod svakog prekida, pritisak i velikoj broja navijača, ali i javnosti koja prati svaki korak 'ljudi u crnom', ali može se reći da se sudijska trojka pozitivno uklopila u meč koji je opravdao očekivanja derbija u mnogim stvarima.
Mostarci su tugovali nakon meča, bili i malo više nervozni, ali i to je sasvim očekivano. Dva vezana poraza skoro i da ne pamte, a već u četvrtak novi evropski izazov zvani Alkmaar.
Spominje se i rastanak sa šefom struke Krunoslavom Rendulićem, ali iz mostarskog kluba za sada šutnja. Svjesni su da nemaju prava na kiks ukoliko budu mijenjali ili nastavili saradnju sa Rendulićem, a raspored im je zaista žestok.
Sarajevo u petak gostuje Širokom Brijegu. Biće to pravi ispit protiv rivala koji igra sjajno ove sezone, te uvertira pred Zvijezdu 09 i veliki derbi sa FK Željezničar na Koševu.
Sada su stvari drugačije, ali Simon Rožman je 'čvrsto na zemlji'. 'Hladan' je bio Slovenac nakon meča, tek je dodao u izjavi da će igračima reći stvari koje mu se nisu dopale. Nije 'pucao' hvalospjeve, hvalio sebe, stručni štab, direktora Senijada Ibričića, te pojačanja koja je planski doveo, iako prema prikazanom u proteklim kolima svi to itekako zaslužuju. Rožman vjeruje da ekipa može još mnogo bolje i da ima prostora za napredak, a takve riječi raduju i armiju navijača koja je došla 'na svoje'. Pogled na tabelu donio im je prelijepu nedjelju.
Svjestan je Slovenac gdje je došao, svjestan da mu nikako ne treba da ekipa te njegov stručni štab preko noći 'polete', kao ni navijači, jer samo jedan loš rezultat na Koševu bi donio i određene negativne komentare, posebno onih koji baš i nisu prijatelji kluba, a uveliko se predstavljaju. Tako je u velikim klubovima i sa tim se morate što prije pomiriti.
Izvršio je Rožman i prave izmjene, tačno 'osjetio' šta je potrebnom u datom trenutku, a na kraju je nagrađen pogotkom u 'najslađem' momentu.
Pogotkom sa 11 metara koji je prethodno iznudio Alberto Peneranda koji je za 15-tak minuta na terenu ponovo potvrdio klasu.
Sa Koševa su sada i objavili ovaj detalj i jasno je da je sudija Luka Bilbija iz Prijedora donio potpuno ispravnu odluku, te da dilema nije bilo.
Bilbija je zaista imao mnogo posla i prema viđenom korektno je odradio svoj posao, kao i njegovi pomoćnici Damir Lazić (Brčko) i Nebojša Žugić (Banja Luka).
Nije im sigurno bilo lako, veliki broj prekid, pritisak relativno iskusnih igrača sa obje strane kod svakog prekida, pritisak i velikoj broja navijača, ali i javnosti koja prati svaki korak 'ljudi u crnom', ali može se reći da se sudijska trojka pozitivno uklopila u meč koji je opravdao očekivanja derbija u mnogim stvarima.
Mostarci su tugovali nakon meča, bili i malo više nervozni, ali i to je sasvim očekivano. Dva vezana poraza skoro i da ne pamte, a već u četvrtak novi evropski izazov zvani Alkmaar.
Spominje se i rastanak sa šefom struke Krunoslavom Rendulićem, ali iz mostarskog kluba za sada šutnja. Svjesni su da nemaju prava na kiks ukoliko budu mijenjali ili nastavili saradnju sa Rendulićem, a raspored im je zaista žestok.
Sarajevo u petak gostuje Širokom Brijegu. Biće to pravi ispit protiv rivala koji igra sjajno ove sezone, te uvertira pred Zvijezdu 09 i veliki derbi sa FK Željezničar na Koševu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma cener je bio, al bitno je raja dolazi na utakmice, aBd ostat neporazen u listici, dobiti Zvijezdu kao uvertiru pred derbi, napunit Kosevo da bude 15k+.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Iskoristiti maksimalno situaciju. Hajp i samo hajp. Za derbi napuniti Kosevo ( sto da ne ) kartu staviti 5 KM da sto vise raje svjedoci deranju guzova. I pustiti sve tribine 
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Trenutno korisnika/ca: enzo1, gh0stHZ, nedimmmm1337, Proximic, soe, stokastoka23 i 75 gostiju.