Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ista priča kao i prošle sezone, ne učite na greškama ni jedni ni drugi. 

- KONTRASVIH
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ne gleda vas niko u Mostaru nego u Vrapcicima. I sasvim solidnu posjetu imate s obzirom na okolnosti.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ja uopšte ne pušim tu priču o politici. Mislim da je generalno prenapuhana uloga Vice, saveza, sudija itd. Ne da misim, nego znam. One godine kad je Borac bio prvak niko drugi nije kriv za to do nas samih koji smo se raspali k’o leš u drugoj polusezoni, i to zbog užasno velikih problema unutar kluba o kojim navijači ne znaju. Zrinjski je potpuno pošteno bio prvak nekoliko godina zaredom nakon toga. Istina je da Borac vrlo često ima domaćinsko sudjenje, ali imali smo i mi godinama domaćinsko sudjenje pa nismo dominirali ligom. Već se 4 godine se kokodače o Borcu i sudijama, a ljudi u te 4 godine uzeli jedan trofej. Histerisanje s ove strane entitetske linije samo šteti nama samima, jer umjesto da se bavimo fudbalom, bavimo se svim ostalim osim njega.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑17 sep 2023, 14:40Da ne ulazim u kvalitet ekipe i poredjenja s drugima (cinjenica je da imate odlicne igrace za ovu ligu, ne sporim), ali kako mozes do titule pored Borca i Zrinjskog? Ljudski tj. navijacki je nadati se, i ja bih na vasem mjestu, ali tesko, bas tesko. Ne mozes smetnuti s uma koliko politika i neke nefudbalske stvari diktiraju stanje na tabeli. Moras bas puno biti iznad konkurencije da bi to kompenzirao.PeppermintSA je napisao/la: ↑17 sep 2023, 14:31Sarajevo objektivno ima ubjedljivo najbolji roster u ligi. Ko je god upratio moja pisanja na ovom forumu zna da nisam klubaš, pokušavam uvijek objektivno sagledati situaciju i uvijek sam govorio da smo sami sebe često precjenjivali i s pravom su nas navijači drugih klubova podjebavali kad bi se prosuli kao riža nakon visokog leta. Međutim, ove sezone objektivno imamo daleko najjaču i najširu ekipu. Ekipa u kojoj Peneranda ulazi s klupe u 65. minuti ili Vrančić, koji je do prije 3 godine igrao englesku ligu, u 85. minuti je za naše uslove mnogo jako ekipa. Naravno, ne mislim da ćemo popularno kazano popišati ligu. Daleko od toga, u odbrani nismo ni iz bliza toliko kvalitetni, dva beka su nam u rangu Igmana, stoperska liga je sada sa dolaskom Crnogorca i ustaljenjem Anicica i vise nego solidna, ali daleko od toga da je neki spejsšatl. No opet, mislim da smo najveći favoriti za titulu - što zbog igračke kvalitete, što zbog slabije konkurencije ove sezone.
- svrakino1921
- Kontakt:
Oppaaaa
Kakvo mozganje
Ne znam dal si upoznat postoji Istocno Sarajevo koje ima oko 90 000 ljudi
A Grad Sarajevo se sastoji od 4 opcine
Jedna od tih opcina je Novo Sarajevo koja je nasa
Ona ima manje stanovnika od te vase opcine Vrapcici i dijela Mostara koji je ocbranila casna ARBiH
Tako da procentualno nas vise gleda
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nego sta kazu kone,bruka i sramota onaj penal,treba da nas je stid? Sad su se ucutali,izasao klip iz blizine snimljen i penal kao kuca,sada dezurni mitomani ni rijec o tome.,cekaju poraz opet Sarajeva ili neku sudijsku lakrdiju da opletu
-
-
- Kontakt:
Sve si upravu ja to pricam vec odavno, ali djaba vole vise ljudi tudje komentarisati nego svoje i nasladjivati seArgentina je napisao/la: ↑17 sep 2023, 14:25Tako bi trebalo, da svako gleda svoj klub i o njemu pise i cini sve da ga unaprijedi, ali nazalost nije.scudetto89 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 14:19Realno mi smo sinoc imali i vise sansi, oni precku sta vam nije jasno, penal je bio zasluzen , covjek ga zabio i dovidjenja, da vise gledate u svoju avliju i vase klubove bilo bi bolje vjeruj mi.![]()
Jucer je bilo vise komentara navijaca Sarajeva o Zeljinoj tekmi, nego sto se pise o pobjedi Sarajeva. A kako vidim, izgleda da ce i obratno biti, danas se dobar dio Zeljovaca oglasio o tekmi Sarajeva, umjesto o tekmi Zelje od petka.
S takvim stanjem svijesti, ne da nema napredka, samo nazadak sto se i vidi zadnjih sezona.
Ne kontam da je nekome draze da se sladimporazu rivala, nego raduje pobjedi svog kluba.

04.10.2009 !
- BordoBBoja
- Kontakt:
Damire bolan ne sramoti sesvrakino1921 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 14:26
Ja mislim da je pravilo ako ulete igraci obe ekipe penal se ponavlja
Al hajd ok.
Eto Vi znate
Al mi nije jasno kako je ovdje Bilbija prvi uletio u sesnaest kad je ispred njega ovaj krakonja u bordo majici adidas
Da posjetite malo ocnu kliniku Svjetlost
Ne bih bilo zgorega
![]()
-
- Kontakt:
Jel to i dalje pišu da se penal trebao ponoviti
Hahahahahahahhahahahahahha
Na kako ste niske grane spali boze sačuvaj.
Procentualno ste najveći idioti ako ništa
i u apsolutnim brojkama također.

Procentualno ste najveći idioti ako ništa

Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Još jedan koji što se Mostara tiče zna doć do Starog mosta, s autobusom...KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 sep 2023, 15:02Ne gleda vas niko u Mostaru nego u Vrapcicima. I sasvim solidnu posjetu imate s obzirom na okolnosti.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Da je stadion u centru grada bila bi tolika guzva da ti ne bi mogao u blagaj na dervise prociKONTRASVIH je napisao/la: ↑17 sep 2023, 15:02Ne gleda vas niko u Mostaru nego u Vrapcicima. I sasvim solidnu posjetu imate s obzirom na okolnosti.
-
- Kontakt:
A koja je fora da Virto svaki put nestane s ove teme cim krene naopako po pitanju Zelje i rezultata? Prava sisica.let3 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 14:21Otvarac ocijukillafrommanilla je napisao/la: ↑17 sep 2023, 14:09
To se zove pokusaj ponizavanja pred sezonu gdje ste pisali da se okrenemo Sutjesci dok igrate sa Dinamo Minskom, da nam slijedi pad i da je bilo bitno samo da ne izborimo Evropu a o pijaci i pijacarima da ne pricamo. Evo izvuci cu ti sad 125 postova o najavama sezone gdje nas gasite. Kako se to zove?
A ovo se zove karma i ovo vam treba da posluzi da vam oci otvori, a ja sam tu samo da vam naguram u usta sve ono sto ste Velezu prizeljkivali i sto je vojnik foruma nabijao 24/7 na ovoj temi.
Jasnije?![]()
Lave, tebi je Virto izgleda nabio ozbiljne komplekse dok si toliko opterecen sa njim![]()
Forum ko forum, cista zayebancija, par vas pise ovdje non stop bez obzira na rezultate, gura svoju pricu ali taj lik svaki put nestane.
-
- Kontakt:
Svako kolo neko bude poguran ili ostecen, zavisno od toga sta treba Borcu. Ima i cistog sudijskog neznanja, ali najvise je do stimanja. Vidjces sta ce se tek na kraju sezone raditi, kad se bude lomilo oko titule, Europe i opstanka. Oni nisu mogli preko Jakirovog Zrinjskog, ali ovaj Rendulicev je slabiji, mada i kao takav zasticeniji u savezu od vas. I nije iskljuceno da proigraju, a ja mislim da hoce kad-tad, sa Rendulicem ili bez njega.PeppermintSA je napisao/la: ↑17 sep 2023, 15:04Ja uopšte ne pušim tu priču o politici. Mislim da je generalno prenapuhana uloga Vice, saveza, sudija itd. Ne da misim, nego znam. One godine kad je Borac bio prvak niko drugi nije kriv za to do nas samih koji smo se raspali k’o leš u drugoj polusezoni, i to zbog užasno velikih problema unutar kluba o kojim navijači ne znaju. Zrinjski je potpuno pošteno bio prvak nekoliko godina zaredom nakon toga. Istina je da Borac vrlo često ima domaćinsko sudjenje, ali imali smo i mi godinama domaćinsko sudjenje pa nismo dominirali ligom. Već se 4 godine se kokodače o Borcu i sudijama, a ljudi u te 4 godine uzeli jedan trofej. Histerisanje s ove strane entitetske linije samo šteti nama samima, jer umjesto da se bavimo fudbalom, bavimo se svim ostalim osim njega.
Ukratko, vi titulu mozete uzeti samo ako Vico dopusti. Toliki kvalitet da je uzmete uprkos njemu, mislim da jednostavno nemate. Pod kvalitet ne mislim samo na igracki kadar, jer ne cini to jedan fudbalski klub. Po meni vam je plafon trece mjesto, i ovo ne kazem radi komsijskog podyebavanja, nego prvenstveno radi ovih stvari koje nemaju veze s fudbalom, pa onda zbog cinjenice da kod vas vrlo lako sve ode u neku stvar nakon sto se zareda par kikseva.
1921
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Ti decko trebas na neko ispitivanje otici da ti ustanove dijagnoze. Ne vadis Borac iz usta kao da ti je to ona omiljena stvar koju volis. Eto i vrijeme se stima kako Borcu odgovara. Mani se paranoje, bacice te pritisak u stranu...Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑17 sep 2023, 15:49
Svako kolo neko bude poguran ili ostecen, zavisno od toga sta treba Borcu. Ima i cistog sudijskog neznanja, ali najvise je do stimanja. Vidjces sta ce se tek na kraju sezone raditi, kad se bude lomilo oko titule, Europe i opstanka. Oni nisu mogli preko Jakirovog Zrinjskog, ali ovaj Rendulicev je slabiji, mada i kao takav zasticeniji u savezu od vas. I nije iskljuceno da proigraju, a ja mislim da hoce kad-tad, sa Rendulicem ili bez njega.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Sigurno je Borcu trebalo da sudija pokrade Tuzla City na Grbavici i Velez na Kosevu. Vise bi Borcu odgovarali obrnuti rezultati na tim utakmicama.
-
- Kontakt:
Cuj Baje Malog Knindze sto replicira
Ljudi na vasim forumima pisu da vam se stima, ovdje se nesto budale pravite. Odigrajte jednu u gostima pa se javite na forum, u usta vam se kenjam. 

1921
-
- Kontakt:
Ma ko ih **** boli ih istina sve igraju kuci, jedno igrali na strani, pa to nema nigdje iskrenoAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑17 sep 2023, 16:06Cuj Baje Malog Knindze sto repliciraLjudi na vasim forumima pisu da vam se stima, ovdje se nesto budale pravite. Odigrajte jednu u gostima pa se javite na forum, u usta vam se kenjam.
![]()

04.10.2009 !
Prvo pisali nije penal a sada pišu da jebga trebalo ponoviti. Ne gledaju izgleda tv.jurisicduska je napisao/la: ↑17 sep 2023, 15:29Jel to i dalje pišu da se penal trebao ponoviti![]()
Procentualno ste najveći idioti ako ništai u apsolutnim brojkama također.

Trenutno korisnika/ca: Direktorcic i 38 gostiju.