HŠK Zrinjski

DTzmu30
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la DTzmu30 » 17 sep 2023, 08:51

Sog94 je napisao/la:
17 sep 2023, 08:43
DTzmu30 je napisao/la:
17 sep 2023, 08:22
Gdje nam je @Jjoossipp, da nam malo pravda Šulin prijelazni rok sa ovim mrtvim i raspalim hajdukovcima.
Trebao je još Zorana Nižića dovesti, on je jedini ostao, koloko-toliko, aktivan hajdukovac a da nije došao ovaj prijelazni rok. Ali, vjerojatno je problem to što je prošlu sezonu odigrao 7, 8 utakmica, pa je u kontinuitetu.
Vratio je Klub ovim transfer rokom u 2014 godinu.
Procitaj post iznad pa vidi sta je rekao za crnju, toliko o tome da nije sudjelovao u dovodjenu igraca sa sulom. Koliko je kriv Sula toliko je i trener
Adetunjin nikad nije ni došao u Mostar.
Nije se uklopio u financije. Trebalo je platiti Bradarića i Kožulja, pa se nije mogla zatvoriti "financijska konstrukcija" za Sundaya.
Taj crnac koji je bio na probi par treninga nije bio Sunday, već neki mladi dečko iz Genka. I bio je levat!
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar

SokolPravde

Post Postao/la SokolPravde » 17 sep 2023, 08:53

Malo sam se jutros ohladio i moram reći da to jučer nije toliko loše bilo realno i mnogo bolje nego protiv Posušja . Jučer su se svi trudili trke i zalaganja nije falilo . Pitanje Rendulića je veliko pitanje ono što ja njemu zamjeram je jako loša selekcija prvih 11 i ne davanje prilike drugim igračima ...Samo od sebe se postavlja pitanje odlasci dolasci igrača pa ljudi moji ne dovodi Rendulić igrače nismo Real Madrid uprava je odgovorna za to i dizati upravu u nebesa je kontraproduktivno . Da rade nekue druge stvari dobro jesu ali što se tiče transfera jako loše od svih igrača koje su doveli jedino se Čanđija nametnuo ovi ostali mazlumi svi totalno zapušteni došli i nije mi jasno da nakon mjesec dana nijedan još ne moze 15 minuta odigrat . Meni će biti krivo najviše što će uprava projebat te pare što su zaradili od Europe na ove idiote a da se u stadion neće uložiti ni marka , a tko nama daje garanciju da ćemo iduću sezonu igrati istu i te skupine u Europi .

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 17 sep 2023, 09:13

Kad je uveo Zlomislića sve je bilo jasno da će bit pušing. Koji jadan i naivan penal.
A utrčavanje 10 igrača kod izvođenja penala je lakrdija. Ako ikad Var uvedu također lakrdija.

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 17 sep 2023, 09:17

Ćuže je jako loš u ovoj sezoni od početka, od situacija sa Slovanom, Laskom i u domaćoj ligi.
Ako nisi u formi nek igra radije Jukić/Malekinušić/treći neko.

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 17 sep 2023, 09:20

DTzmu30 je napisao/la:
17 sep 2023, 08:51
Sog94 je napisao/la:
17 sep 2023, 08:43
DTzmu30 je napisao/la:
17 sep 2023, 08:22
Gdje nam je @Jjoossipp, da nam malo pravda Šulin prijelazni rok sa ovim mrtvim i raspalim hajdukovcima.
Trebao je još Zorana Nižića dovesti, on je jedini ostao, koloko-toliko, aktivan hajdukovac a da nije došao ovaj prijelazni rok. Ali, vjerojatno je problem to što je prošlu sezonu odigrao 7, 8 utakmica, pa je u kontinuitetu.
Vratio je Klub ovim transfer rokom u 2014 godinu.
Procitaj post iznad pa vidi sta je rekao za crnju, toliko o tome da nije sudjelovao u dovodjenu igraca sa sulom. Koliko je kriv Sula toliko je i trener
Adetunjin nikad nije ni došao u Mostar.
Nije se uklopio u financije. Trebalo je platiti Bradarića i Kožulja, pa se nije mogla zatvoriti "financijska konstrukcija" za Sundaya.
Taj crnac koji je bio na probi par treninga nije bio Sunday, već neki mladi dečko iz Genka. I bio je levat!
Nije istina. Došao na potpis, htio trenirati kad je već tu i procijenili da nije za nas i jedva ga se trsili. Na njegovu sreću.

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 17 sep 2023, 09:25

Većina transfera odrađena nakon priprema i sad su ti Balić, Radić, Bradarić, Maglica nespremni.

Kad dođu na 80-90% s njima će se opet prekucat ova liga, ne sekirajte se..

SokolPravde

Post Postao/la SokolPravde » 17 sep 2023, 09:33

gloryhunter je napisao/la:
17 sep 2023, 09:25
Većina transfera odrađena nakon priprema i sad su ti Balić, Radić, Bradarić, Maglica nespremni.

Kralju nismo doveli Ronaldinha , Iniestu , Modrića i Drogbu pa da ćemo s njima lako sve popišat ....u najboljem slučaju vratit cemo se na pobjednički kolosjek

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 17 sep 2023, 10:31

Ma nije lako dovesti prave igrače. Evo sada da nas pitaju koga bi doveli, a ko bi bio dostupan ( bez ugovora i po financijama dostupan ), teško bi bilo naći.
Problem je što je previše igrača dovedeno, koji su u fazi oporavka, a koji nisu ni jeftini.
Uz to, a što je jako bitno, imamo 3 U21 igrača, od kojeg jednog poštenog ne možeš napraviti, da ih sve spojiš.
Franko Sabljić je izgubljen i nije kvalitet, viši kad stoji, nego kad skoči, Prskalo mekan. Ramić, da je valjao ne bi ga Sarajevo pustilo.
A ono što mi je nejasno, Hrvanović na listi za KL, a dvije zadnje ni na klupi. Mišić na listi, a Kruno uvodi jučer Jukića. Pa što ti onda nije na listi? Ili mu se ovako ulizuje.
Nije sve do trenera, transfer politika je očajna, ali treba neko novi da razmrda ovo.

MostarskiBijeli1
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiBijeli1 » 17 sep 2023, 10:41

I prošle sezone gubili smo od Želje i Borca na početku pa smo opet izdominirali.. ove godine je tu Europa, Sarajevo se koliko toliko posložilo, Borac ima ok momčad (i sudce) tako da ove godine očekujem težu borbu... ali vjerujem u titulu :opaopa:

stanaaa
Kontakt:

Post Postao/la stanaaa » 17 sep 2023, 12:03

MostarskiBijeli1 je napisao/la:
17 sep 2023, 10:41
I prošle sezone gubili smo od Želje i Borca na početku pa smo opet izdominirali.. ove godine je tu Europa, Sarajevo se koliko toliko posložilo, Borac ima ok momčad (i sudce) tako da ove godine očekujem težu borbu... ali vjerujem u titulu :opaopa:
Nema samo Borac sudije

us1997
Kontakt:

Post Postao/la us1997 » 17 sep 2023, 12:15

Izgubili od zelje , borca , sloge u jednom trenutku zadnji bili na kraju 20 bodova prednosti ali u tim utakmicama smo imali igru ali nismo rezultat a sad nema ni igre ni rezultata , jucer u pojedinim trenutcima 80 20 posjed na strani Sarajeva o sutevima da i ne pricam , Ćuze 2 3 odbijenca ima uvijek kasni s namještanjem , nevjerovatno sto se dogodilo za mjesec dana a tek pocinje **** raspored svaka 3 dana , nek nam je Bog na pomoci

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 17 sep 2023, 12:34

stanaaa je napisao/la:
17 sep 2023, 12:03
MostarskiBijeli1 je napisao/la:
17 sep 2023, 10:41
Nema samo Borac sudije
Jučer je Sarajevo imalo suca. Iskartonira nas, faulova im dao gdje je god mogao. Penal nije ponovio.

2sb1996
Kontakt:

Post Postao/la 2sb1996 » 17 sep 2023, 13:11

I ja mislim, bas je njima interesantna ova liga, dosli pokupit lovu ova zadnja dva i spremat se za penzije...

SokolPravde

Post Postao/la SokolPravde » 17 sep 2023, 13:14

2sb1996 je napisao/la:
17 sep 2023, 13:11

I ja mislim, bas je njima interesantna ova liga, dosli pokupit lovu ova zadnja dva i spremat se za penzije...
To i jest najveca steta svega sto ce ovakvi kreteni nespremni pokupit lovu od Europe a nece se od njih dobiti nista zauzvrat niti ce se uloziti feninga u stadion ni u mlade potentne igrace

supervizor
Kontakt:

Post Postao/la supervizor » 17 sep 2023, 13:19

SokolPravde je napisao/la:
17 sep 2023, 13:14
2sb1996 je napisao/la:
17 sep 2023, 13:11

To i jest najveca steta svega sto ce ovakvi kreteni nespremni pokupit lovu od Europe a nece se od njih dobiti nista zauzvrat niti ce se uloziti feninga u stadion ni u mlade potentne igrace
Nije ni Penerandi interesantna pa nam je sinoć djecu pravio.Uz pravilan trenerov pristup se može izvući svašta od tih igrača.

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 17 sep 2023, 14:14

Nama je pod hitno potreban sportski direktor uz profesionalni scouting potencijalnih novih igrača!
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 17 sep 2023, 15:33

Najlakše bi bilo promjeniti Rendulica i možda bi to bio i pozitivan šok za ekipu ali prvo pitanje je koga dovesti?U ovom trenutku trener koji ne poznaje ekipu i ligu ne znam šta bi mogao dobro napraviti.I ako bismo našli nekog dobrog trenera i ako ga rezultat ne pomazi na početku ispada da bi smo bez veze ni krivog ni dužnog potrošili dobrog trenera a ako dovedemo nekog levata nismo nista napravili.Nije jednostavna situacija a ni rješenje nije jednostavno.
Od ovih igrača koje mi čekamo bit će sigurno koristi samo treba vremena i strpljenja.Možda sto se tiče naše lige i imamo još vremena i srpljenja a za Evropu je već bojim se kasno.
A ovaj iz Čukaričkog nije nikad bio u Mostaru koliko ja znam .
Volim Mostar pa makar i vaki

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 17 sep 2023, 15:56

Ma bio je Marko...ne bih bezveze pisao. Istovremeno su dva crnca bili. Taj iz Genka je taraba, a za Adetundjua su nakon jednog treninga rekli da nije za nas. Struka tako rekla. Dobio bolji ugovor u Čukaričkom nego što je kod nss dogovorio.

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 17 sep 2023, 16:55

Može biti ,ja ga nisam upratio .Pisalo je se o njemu i ovdje.
Volim Mostar pa makar i vaki

blazenko2
Kontakt:

Post Postao/la blazenko2 » 17 sep 2023, 16:58

Marko1905 je napisao/la:
17 sep 2023, 15:33
Najlakše bi bilo promjeniti Rendulica i možda bi to bio i pozitivan šok za ekipu ali prvo pitanje je koga dovesti?U ovom trenutku trener koji ne poznaje ekipu i ligu ne znam šta bi mogao dobro napraviti.I ako bismo našli nekog dobrog trenera i ako ga rezultat ne pomazi na početku ispada da bi smo bez veze ni krivog ni dužnog potrošili dobrog trenera a ako dovedemo nekog levata nismo nista napravili.Nije jednostavna situacija a ni rješenje nije jednostavno.
Od ovih igrača koje mi čekamo bit će sigurno koristi samo treba vremena i strpljenja.Možda sto se tiče naše lige i imamo još vremena i srpljenja a za Evropu je već bojim se kasno.
A ovaj iz Čukaričkog nije nikad bio u Mostaru koliko ja znam .
Ma brate slusaj otkaz Rendulicu dat, i nek ekipu preuzme Nenad Gagro do reprezentativne pauze ili eventualno do zimske pauze, nema šokova nikakvih mislim da bi to samo na bolje otislo i po igrace, vjeruj mi Gagro je najbolji trener koji je vodio mlađe uzraste to ce ti svako potvrdit a i u GOSKa je onda radio brutalan posao i sto je najvaznije uvijek je imo super odnos sa igracima jer je prije svega ČOVJEK.
-1905-

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ebi46, HariTz, jurisicduska, Pablo11, Vanja8 i 34 gosta.