Premijer liga BiH - aktuelno

scholsey
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la scholsey » 17 sep 2023, 16:14

Uopšte me ne brine ova politička prćija iz Banja Luke.

Već su pod velikom lupom. Još koje kolo, još koji put će izbit pare strancima, još par sedmica/mjeseci dok ih kladare ne izofiraju.. ne može im pomoći pet Vica kad su pare stranaca u pitanju.
The saddest thing in life is wasted talent.

nofearhz
Kontakt:

Post Postao/la nofearhz » 17 sep 2023, 16:47

scholsey je napisao/la:
17 sep 2023, 16:14
Uopšte me ne brine ova politička prćija iz Banja Luke.

Već su pod velikom lupom. Još koje kolo, još koji put će izbit pare strancima, još par sedmica/mjeseci dok ih kladare ne izofiraju.. ne može im pomoći pet Vica kad su pare stranaca u pitanju.
Ti si relevantan izgleda da pricas o tome hahahah. Pusti ti nadlezne nek rade svoj posao. Vjerujem da ne znas nabrojat 5 kladionica u BiH a pricas o kladarama… Kako pametnih ljudi ovdje ima na forumu cudim se svaki dan sto nismo do sad poslali raketu u svemir i pridruzili se evropskoj uniji.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 17 sep 2023, 16:54

Rekao sam ti na PDF-u Sarajeva, reći ću ti i ovdje pa da završimo komunikaciju.. ofiraš se i naporan si mi.
The saddest thing in life is wasted talent.

nofearhz
Kontakt:

Post Postao/la nofearhz » 17 sep 2023, 16:55

scholsey je napisao/la:
17 sep 2023, 16:54
Rekao sam ti na PDF-u Sarajeva, reći ću ti i ovdje pa da završimo komunikaciju.. ofiraš se i naporan si mi.
Slabo argumenata imas 2 puta mi ponavljas da se ofiran hhahahahaha. Veoma si lose obrazovan te nisi sposoban da vodis dijalog :(

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 17 sep 2023, 17:01

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
17 sep 2023, 15:49
PeppermintSA je napisao/la:
17 sep 2023, 15:04
Ja uopšte ne pušim tu priču o politici. Mislim da je generalno prenapuhana uloga Vice, saveza, sudija itd. Ne da misim, nego znam. One godine kad je Borac bio prvak niko drugi nije kriv za to do nas samih koji smo se raspali k’o leš u drugoj polusezoni, i to zbog užasno velikih problema unutar kluba o kojim navijači ne znaju. Zrinjski je potpuno pošteno bio prvak nekoliko godina zaredom nakon toga. Istina je da Borac vrlo često ima domaćinsko sudjenje, ali imali smo i mi godinama domaćinsko sudjenje pa nismo dominirali ligom. Već se 4 godine se kokodače o Borcu i sudijama, a ljudi u te 4 godine uzeli jedan trofej. Histerisanje s ove strane entitetske linije samo šteti nama samima, jer umjesto da se bavimo fudbalom, bavimo se svim ostalim osim njega.
Svako kolo neko bude poguran ili ostecen, zavisno od toga sta treba Borcu. Ima i cistog sudijskog neznanja, ali najvise je do stimanja. Vidjces sta ce se tek na kraju sezone raditi, kad se bude lomilo oko titule, Europe i opstanka. Oni nisu mogli preko Jakirovog Zrinjskog, ali ovaj Rendulicev je slabiji, mada i kao takav zasticeniji u savezu od vas. I nije iskljuceno da proigraju, a ja mislim da hoce kad-tad, sa Rendulicem ili bez njega.

Ukratko, vi titulu mozete uzeti samo ako Vico dopusti. Toliki kvalitet da je uzmete uprkos njemu, mislim da jednostavno nemate. Pod kvalitet ne mislim samo na igracki kadar, jer ne cini to jedan fudbalski klub. Po meni vam je plafon trece mjesto, i ovo ne kazem radi komsijskog podyebavanja, nego prvenstveno radi ovih stvari koje nemaju veze s fudbalom, pa onda zbog cinjenice da kod vas vrlo lako sve ode u neku stvar nakon sto se zareda par kikseva.
kao prvo, predsjednik saveza nema ama bas nikakve veze sa sudijskom komisijom. To ljudi ne znaju, zapravo ne znaju kako funkcionise delegiranje sudija. Štimanje u tom smislu je stvar odnosa samih klubova i ljudi u sudijskoj komisiji. Zna se ko je štimao sudije iz Sarajeva i iz Želje i kako. Ti kao klub povućeš veze da ti se dodijeli odredjeni sudija, a onda se s njim dogovoriš. To nema nikakve veze sa predsjednikom, izvrsnim odborom ili s nekim trećim. Podmazes komisiju da ti delegiraju sudiju, a onda podmazes sudiju da ti sudi domaćinski.

To je prva stvar. Druga stvar, sudijska protekcija koju ima Borac, a koja je nesumnjiva, uopšte nije veća od sudijske protekcije koju su imali drugi klubovi unazad dvadeset godina, kada su ono podmazivali iste. Samo mi sad od toga pravimo tamu br 1 zato sto su Borac i RS u pitanju. Opet ponavljam, da Borca savez gura svim rukama, osvojio bi nešto vise od jedne titule u 4 godine, i to samo zato sto smo se mi raspali.

Pustite vise price za malu djecu. Borac svakako ima upliv u sudijsku organizaciju, ali to ima i Zrinjski, pa i Želju, pa donekle i Sarajevo, pa i Velež. Na kraju krajeva, i Real i Barca u Spaniji imaju takav upliv. Sve je to fudbal. Ona njegova ružna strana, nažalost. Borac neće biti prvak ove godine kao sto nije bio ni prethodne tri, prosto zato sto nije dovoljno dobar i posložen. Svakako će imati sudijsku protekciju, ali će je i imati i odredjeni drugi klubovi ovisno o tim klupsko-sudijskim dogovorima.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 17 sep 2023, 17:08

Momcici moji
Nece me bit neko vrijeme
Moram u Split ponovo na kontrolu ovo sto sam operisao

Necu Vam jedno izvjesno vrijeme dosađivat a ako ne bude kontrola ok.mozda i duze vremena

Uglavnom uzivajte u zivotu bez sekiracije

Selam i pozdrav

Grk1234
Kontakt:

Post Postao/la Grk1234 » 17 sep 2023, 17:10

Evo ovi pobjedise dvije utakmice i odma su po ulaganju iza CZV i Dinama....
Zadnja izmjena: Grk1234, dana/u 17 sep 2023, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 17 sep 2023, 17:10

17 sep 2023, 17:01
17 sep 2023, 15:04
Ja uopšte ne pušim tu priču o politici. Mislim da je generalno prenapuhana uloga Vice, saveza, sudija itd. Ne da misim, nego znam. One godine kad je Borac bio prvak niko drugi nije kriv za to do nas samih koji smo se raspali k’o leš u drugoj polusezoni, i to zbog užasno velikih problema unutar kluba o kojim navijači ne znaju. Zrinjski je potpuno pošteno bio prvak nekoliko godina zaredom nakon toga. Istina je da Borac vrlo često ima domaćinsko sudjenje, ali imali smo i mi godinama domaćinsko sudjenje pa nismo dominirali ligom. Već se 4 godine se kokodače o Borcu i sudijama, a ljudi u te 4 godine uzeli jedan trofej. Histerisanje s ove strane entitetske linije samo šteti nama samima, jer umjesto da se bavimo fudbalom, bavimo se svim ostalim osim njega.
Svako kolo neko bude poguran ili ostecen, zavisno od toga sta treba Borcu. Ima i cistog sudijskog neznanja, ali najvise je do stimanja. Vidjces sta ce se tek na kraju sezone raditi, kad se bude lomilo oko titule, Europe i opstanka. Oni nisu mogli preko Jakirovog Zrinjskog, ali ovaj Rendulicev je slabiji, mada i kao takav zasticeniji u savezu od vas. I nije iskljuceno da proigraju, a ja mislim da hoce kad-tad, sa Rendulicem ili bez njega.

Ukratko, vi titulu mozete uzeti samo ako Vico dopusti. Toliki kvalitet da je uzmete uprkos njemu, mislim da jednostavno nemate. Pod kvalitet ne mislim samo na igracki kadar, jer ne cini to jedan fudbalski klub. Po meni vam je plafon trece mjesto, i ovo ne kazem radi komsijskog podyebavanja, nego prvenstveno radi ovih stvari koje nemaju veze s fudbalom, pa onda zbog cinjenice da kod vas vrlo lako sve ode u neku stvar nakon sto se zareda par kikseva.
kao prvo, predsjednik saveza nema ama bas nikakve veze sa sudijskom komisijom. To ljudi ne znaju, zapravo ne znaju kako funkcionise delegiranje sudija. Štimanje u tom smislu je stvar odnosa samih klubova i ljudi u sudijskoj komisiji. Zna se ko je štimao sudije iz Sarajeva i iz Želje i kako. Ti kao klub povućeš veze da ti se dodijeli odredjeni sudija, a onda se s njim dogovoriš. To nema nikakve veze sa predsjednikom, izvrsnim odborom ili s nekim trećim. Podmazes komisiju da ti delegiraju sudiju, a onda podmazes sudiju da ti sudi domaćinski.

To je prva stvar. Druga stvar, sudijska protekcija koju ima Borac, a koja je nesumnjiva, uopšte nije veća od sudijske protekcije koju su imali drugi klubovi unazad dvadeset godina, kada su ono podmazivali iste. Samo mi sad od toga pravimo tamu br 1 zato sto su Borac i RS u pitanju. Opet ponavljam, da Borca savez gura svim rukama, osvojio bi nešto vise od jedne titule u 4 godine, i to samo zato sto smo se mi raspali.

Pustite vise price za malu djecu. Borac svakako ima upliv u sudijsku organizaciju, ali to ima i Zrinjski, pa i Želju, pa donekle i Sarajevo, pa i Velež. Na kraju krajeva, i Real i Barca u Spaniji imaju takav upliv. Sve je to fudbal. Ona njegova ružna strana, nažalost. Borac neće biti prvak ove godine kao sto nije bio ni prethodne tri, prosto zato sto nije dovoljno dobar i posložen. Svakako će imati sudijsku protekciju, ali će je i imati i odredjeni drugi klubovi ovisno o tim klupsko-sudijskim dogovorima.
Pokusavas se napraviti pametan pa ispadnes glup. Predsjednik te sudacke organizacije je u upravi Borca,jesil gledao neku tekmu Borca? Pratim od kad je ove lige,nikad vise lakrdija nije vidjeno nego za ovih par godina u korist Borca,vise je to mucno i gledat,neke tekme bukvalno izivljavanje,ljudi sezonama 8maju najmanje kartona,sad imaju 1 karton npr to nije zapamceno od kad postoji fudbal. Niko nije imao ni priblizno ovakvu zastitu tj lakrdije niti ce iko imat ovakvu zastitu jer ovo je bas dno dna,ofirno do bola,toliko ofirno da protivniku nece da dozvole centar da predje,gol iz ofsajda im nikad ponistiti nece

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 17 sep 2023, 17:13

Grk1234 je napisao/la:
17 sep 2023, 17:10
Evo ovi pobjedise dvije utakmice i odma su po ulaganju iza CZV i Dinama....
Ubleho,kakve veze ima pobjeda sa ulaganjem? Ako napise jedan covjek koji je trol tu nebulozu to nije mjerilo da svi o tome pricamo ili da tvrdimo to. Znaci bukvalno, jedan trol to napisao a ostali ga ismijali i ti sad kao pametan pa suplju bacas,kakvih imbecila ima to je cudo.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 17 sep 2023, 17:31

Kao što sam pisao i kada je tek došao, Penaranda je najbolji igrač koji je kročio na ove žabokrečine što se tiče fudbalskog znanja mimo Luke Modrića. Ako bude fizički spreman i ne bude čest gost Sloge, Waltera, Bosne i sl. onda će on ekspresno nazad u ligu 5.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 17 sep 2023, 17:36

svrakino1921 je napisao/la:
17 sep 2023, 17:08
Momcici moji
Nece me bit neko vrijeme

Necu Vam jedno izvjesno vrijeme dosađivat a ako ne bude kontrola ok.mozda i duze vremena

Selam i pozdrav
Svrakindolac, jesi to radio ablaciju krvnih sudova?
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 17 sep 2023, 17:36

Momcici moji
Nece me bit neko vrijeme

Selam i pozdrav
Sretno

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 17 sep 2023, 17:39

Momcici moji
Nece me bit neko vrijeme

Selam i pozdrav
Kad se vratis imat ce ti Zeljkan isto bodova kao kad si otisao :mrgreen:

Sretno 🍀

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 17 sep 2023, 17:48

baboedindzeko09 je napisao/la:
17 sep 2023, 17:31
Kao što sam pisao i kada je tek došao, Penaranda je najbolji igrač koji je kročio na ove žabokrečine što se tiče fudbalskog znanja mimo Luke Modrića. Ako bude fizički spreman i ne bude čest gost Sloge, Waltera, Bosne i sl. onda će on ekspresno nazad u ligu 5.
Ne vjerujem da ce ga nocni izlasci odvuci sa terena...
To Rozman prepoznaje i sigurno bi zavrsio na transfer listi, jer su vec itekako uvidjeli da kod njega to ne prolazi.
Medjutim i sam Peneranda ima svoj cilj, a to je povratak u reprezentaciju Venecuele gdje je inace bio velika zvijezda,
Jedan je od jacih na treninzima, a i trenira samostalno sa licnim kondicionim trenerom Renana Oliveire...

Ja zaista vjerujem da je on kod nas do kraja ove sezone i da slijedi transfer, shodno da ima ugovor od tri godine, vrlo vjerovatno cifra koja zadugo nece biti srusena u PL BiH.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 17 sep 2023, 17:49

mosarajvosa83 je napisao/la:
17 sep 2023, 17:01

Pokusavas se napraviti pametan pa ispadnes glup. Predsjednik te sudacke organizacije je u upravi Borca,jesil gledao neku tekmu Borca? Pratim od kad je ove lige,nikad vise lakrdija nije vidjeno nego za ovih par godina u korist Borca,vise je to mucno i gledat,neke tekme bukvalno izivljavanje,ljudi sezonama 8maju najmanje kartona,sad imaju 1 karton npr to nije zapamceno od kad postoji fudbal. Niko nije imao ni priblizno ovakvu zastitu tj lakrdije niti ce iko imat ovakvu zastitu jer ovo je bas dno dna,ofirno do bola,toliko ofirno da protivniku nece da dozvole centar da predje,gol iz ofsajda im nikad ponistiti nece
Tako je mosarajvosa! Ovaj pepermint je glup decko ocigledno
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 17 sep 2023, 17:51

Momcici moji
Nece me bit neko vrijeme

Selam i pozdrav
Sretno drug moj da sve bude hajirlli...

I nemoj se kupati, svi znamo da vi plavi navijaci ne znate plivati, da se ne daj Boze ne utusis... :urnebes:

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 17 sep 2023, 17:54

Momcici moji
Nece me bit neko vrijeme

Selam i pozdrav
Sretno švraknidolac i ne govori dole nikom da navijaš za želju :mrgreen:
🇵🇸

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 17 sep 2023, 17:59

mosarajvosa83 je napisao/la:
Ivana se kroz Berane šeće.

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 17 sep 2023, 18:05

Momcici moji
Nece me bit neko vrijeme

Selam i pozdrav
Samo nemoj da te Torcida doceka na noge. Sretno
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 17 sep 2023, 18:06

Momcici moji
Nece me bit neko vrijeme

Selam i pozdrav
Sretno tebra :bih:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hajdeee, mnon46, VivaLaLiberta i 23 gosta.