Znam da je ovaj frajer neki pokušaj trola, ali bi mene bilo sramota ovo pisati...
NOVI PRVAK JE SA KOSEVA!
Znam da je ovaj frajer neki pokušaj trola, ali bi mene bilo sramota ovo pisati...
Ma nemaju drg igrači Borca sa ovim ništa. Sudije ganjat, RA najbolji primjer.Argentina je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:18Jedini nacin je registrovati i izvesti mesare, koji ce polomiti noge igracima Borca i to najaviti im cak.
I to sve ekipa da premiraju tu X ekipu 4-5 pred kraj lige, koja obezbijedi opstanak i ne bude im ni za sta trebalo, npr Igman/Posusje, a Borcu bude trebalo da je ih polome. Ovo je ne izdrzivo vise za gledati.
Halkić ali isti krc
Ma standardno što se tiče suđenja.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:19Imaju li ovi cigani imalo obraza? **** im vico mater svima, komplet borcu i sudijama, posebno klosaru kazlagicu.
Nije nasa tema, al morao sam kimentarisat. Ovo je sramota vise.
Imaju li ovi igraci makar malo empatije prema kolegama na kontra strani
Evo ga, ipak crvendać, 72. minuta čini mi se.
Naravno da nisu igraci krivi, ali nekako se mora braniti od ovoga. Napraviti da niko ne ide kod njih.Torino je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:22Ma nemaju drg igrači Borca sa ovim ništa. Sudije ganjat, RA najbolji primjer.Argentina je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:18Jedini nacin je registrovati i izvesti mesare, koji ce polomiti noge igracima Borca i to najaviti im cak.
I to sve ekipa da premiraju tu X ekipu 4-5 pred kraj lige, koja obezbijedi opstanak i ne bude im ni za sta trebalo, npr Igman/Posusje, a Borcu bude trebalo da je ih polome. Ovo je ne izdrzivo vise za gledati.
Jel mu Irfan Duric mentor?
Ma eto dobro smo poceli, pa vidjet cemo kako cemo zavrsit. Al posto vidim da je ovdje stanje sve gore, ne zna covjek da li je bolje vratit se ili ne.Espiritosanto je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:22Ma standardno što se tiče suđenja.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:19Imaju li ovi cigani imalo obraza? **** im vico mater svima, komplet borcu i sudijama, posebno klosaru kazlagicu.
Nije nasa tema, al morao sam kimentarisat. Ovo je sramota vise.
Imaju li ovi igraci makar malo empatije prema kolegama na kontra strani
Nego vala pošteno,falite na ovoj temi.
Ti,sky,samir, Damir i ostali momci.
Nadam se da se odmah vraćate iduće sezone, vidim dobro gurate tamo..
Trenutno korisnika/ca: Beli98, bhfanatic14, Pablo11, VolimBiH96 i 75 gostiju.