Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja neznam ko je ovom sudiji dao zeleno svjetlo
da sudi u premijer ligi, on nije ni za Saban lige a ovo veceras pokazuje svu bizarnost naseg prvenstva. Obaj i ovakav Borac bi se u normalnim situacijama sa ovakvom ekipom borio za opstanak a ne za Europu ili nedo bog da bude sampion. Njima je veceras Posusje ocitalo lekciju fudbala i da nisu nesretno dali sami sebi gol Borac ga nebi dao do prekosutra a da slucajno nije doslo do gola utakmica bi bila produzena najmanje 7 minuta al kad je vec Borac dao gol onda ne mira ni tri… Sve je ovo fujjjj
da sudi u premijer ligi, on nije ni za Saban lige a ovo veceras pokazuje svu bizarnost naseg prvenstva. Obaj i ovakav Borac bi se u normalnim situacijama sa ovakvom ekipom borio za opstanak a ne za Europu ili nedo bog da bude sampion. Njima je veceras Posusje ocitalo lekciju fudbala i da nisu nesretno dali sami sebi gol Borac ga nebi dao do prekosutra a da slucajno nije doslo do gola utakmica bi bila produzena najmanje 7 minuta al kad je vec Borac dao gol onda ne mira ni tri… Sve je ovo fujjjj
Na stadionu i nema vise od 400 ljudi, stranacki poslusnici sa besplatnim kartama i porodice igraca. O kojim navijacima vi pricate? Slika i prilika podrske ovog jadnog kluba su gostovanja, na koja idu jednim placenim autobusom.
Lažeš ko četnik.worchester je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:59Pa i nije bas tako,prosle sezone borac vise puta ostecen nego poguran ali nema veze ne zelim da se upustam u tu diskusiju.Bazinga12345 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:51Sve je to super ali kod Borca se to radi u kontinuitetu već nekoliko sezona, tačnije od sezone 19/20.worchester je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:48Sudija idiot,najgluplji potez da skratis utakmicu bez ikakvog razloga j.ebenih 30 sekundi. Ne bih mu dao da sudi pjetlicima.
Druga je stvar sto ovdje vecina apostrofira sudjenje kad igra borac i samo se o tome razglaba a o puno vecim greskama sudija na drugim utakmicama niko nista. Pogledajte u svoje dvoriste kakvi secrveni (ne)dosudjuju ili penali sviraju.
Nebitno.....uglavnom,posusju svaka cast,apsolutno nezasluzen poraz imali su bolje sanse od borca ali ih golman za.j.eba za sve pare
https://sportsport.ba/amp/article/339627
Sudija danas osim sto je skratio utakmicu ni jednu kardinalnu gresku nije napravio ali i za to treba da odgovara.
Drugi zuti karton igracu posusja je opravdan bio.
-
- Kontakt:
Ili da se svima sudi pošteno ili da se ne kuka na Borac.
Ne može se na Grbavici rusit zadnjim igračem bez crvenog, ne svirati faul kad u petercu udare golmana, izmišljati penale , ne svirati ciste penale, a pričati o suđenju. Ili svima fer ili ne mora nikom.
Ne može se na Grbavici rusit zadnjim igračem bez crvenog, ne svirati faul kad u petercu udare golmana, izmišljati penale , ne svirati ciste penale, a pričati o suđenju. Ili svima fer ili ne mora nikom.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 17 sep 2023, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Šta misle "navijači" ove političke prcije kaže očajna posjeta!
Kup Popa Mila Jovovića si zaboravioOnlyLeft22 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:591946 - 1992: Borba za opstanak ili nize ligeSky9 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:56Ratni profiteri ZencaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:54
Kao sto ja cesto kazem
1946/47: Republicka liga
1990/91: Treca liga Jugoslavije
2020/21: Kantonalna liga BiH
LIKCE![]()
![]()
1992 - 1996: Daleko najbolji u FBIH, jest da je narod ginuo u drugim gradovima ali je Likce bio sampion![]()
1996 - 2023: Borba za opstanak ili nize lige

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Kao što rekoh, politička kurvica.Neutral je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:53Najbolje da borac odigra sve utakmice na domacem terenu.
Igracki ekipa za 3/4 mjesto ali eto, potkovano zubalo hoce titulu a dobit ce k.
Ovo nema smisla, normalni klubovi i predstavnici moraju reagirati na sve ovo.
Cuj klub s tradicijom, jesu u drugoj ligi Jugoslavije. Karinasi bili i ostali. Ispadali u Premijer ligi na dnevnoj bazi, pa udju uzimaju titulu, pa ispadaju, zavisno kad su izbori. Prije je bilo vise klubova iz rsa koji su igrali dobar fudbal sada sav novac ide u jedan klub i opet su ****. Rezultati u Evropi sve govore. Od amatera ispadaju.
Sjetite se sezone dominacije zrinjskog. U BL faulovi 3-22![]()
Nemrtva ljuštura nekad velikog kluba koju je političkom nekromancijom oživio Dodik, a za koju "navijaju" nedavno doseljeni čobani s Kozare i iz rahmetli RSK.
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 17 sep 2023, 22:03, ukupno mijenjano 2 puta.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nađi mi tri faula u napadu na tri ubačaja Posušja koja su svirana nakon što poleti lopta , šalji mi u pp broj računa da ti večeru platimworchester je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:59Pa i nije bas tako,prosle sezone borac vise puta ostecen nego poguran ali nema veze ne zelim da se upustam u tu diskusiju.Bazinga12345 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:51Sve je to super ali kod Borca se to radi u kontinuitetu već nekoliko sezona, tačnije od sezone 19/20.worchester je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:48Sudija idiot,najgluplji potez da skratis utakmicu bez ikakvog razloga j.ebenih 30 sekundi. Ne bih mu dao da sudi pjetlicima.
Druga je stvar sto ovdje vecina apostrofira sudjenje kad igra borac i samo se o tome razglaba a o puno vecim greskama sudija na drugim utakmicama niko nista. Pogledajte u svoje dvoriste kakvi secrveni (ne)dosudjuju ili penali sviraju.
Nebitno.....uglavnom,posusju svaka cast,apsolutno nezasluzen poraz imali su bolje sanse od borca ali ih golman za.j.eba za sve pare
Sudija danas osim sto je skratio utakmicu ni jednu kardinalnu gresku nije napravio ali i za to treba da odgovara.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Jel to kao i sve srbende majka.Rusija,Srbija zapad je zlo a otiso u Ameriku,dokazane srpske prijatelje hahah iskarali ih ljudi oni im ppet odu da im lizu pakaseNeutral je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:55Usa cetnicki ravnogorski smradu. Idi jedi parizer od marke kao sto mi kerovima dajemo, za toga i jeste.AvantiBL je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:51Čitati forum poslije utakmice Borca - neprocjenjivo![]()
Jest da je svaki put ista priča, bojkoti, prijetnje, galame, skidanje sa neba, a onda se sutra uvučete ponovo u svoje mišije rupe i manji ste od makova zrna, ne smijete ni pisnuti, a kamoli nešto uraditi![]()
Žalite se svi redom na savez, ali vam je isti dobar, kada vaš klub pogura![]()
Znam da boli trobojka na vašim stadionima, da bode oči, ali moram vas razočarati, još dugo ćete je gledati![]()
![]()
Pucanje sarajevskih čireva - neprocjenjivo![]()
-
- Kontakt:
Ne,ti si je gledaomostar_mo je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:59worchester je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:48Sudija idiot,najgluplji potez da skratis utakmicu bez ikakvog razloga j.ebenih 30 sekundi. Ne bih mu dao da sudi pjetlicima.
Jesi gledao ti utakmicu? Nije tacno da je bez razloga skratio 30 sekundi..svirao je jer se Posusju otvarao velik prostor za kontru.
Lik nije htio nista prepustiti slucaju.

Nisi uopste shvatio sta sam htio reci!
Ako zelis da zbrzas utakmicu,manju ces stetu napraviti da pokazes da se igraju 2 minute npr ,pa se onda ne dovedes u situaciju da ispadas glup
-
- Kontakt:
Znamo da ste srbi lazovi al evo ovako na prvu da se sjetim,Mandic u napadu igrac Borca mu ofirno rukom vuce vrat i glavu,Mandic apsolutno nije ga dodirnuo i padaju obojica naravno faul za Borac,mada to i slijep vidiZeko87 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:03Nađi mi tri faula u napadu na tri ubačaja Posušja koja su svirana nakon što poleti lopta , šalji mi u pp broj računa da ti večeru platimworchester je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:59Pa i nije bas tako,prosle sezone borac vise puta ostecen nego poguran ali nema veze ne zelim da se upustam u tu diskusiju.Bazinga12345 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:51
Sve je to super ali kod Borca se to radi u kontinuitetu već nekoliko sezona, tačnije od sezone 19/20.
Zasto tako razgovaras sa retardiranom osobom? Nije lijepo.zaostrog je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:51A i ti si **** kakvo se rijetko rađa. Šta bolan izjednačavaš stvari? Komične odluke? Je li fakat neko ima obraza izjednačiti bilo kakvu odluku (evo, da je ne znam ti kakva jedna odluka) i ovo večeras? Imaju samo ljudi kojim je koeficijent inteligencije niži od sobne temperature, a i to je za tipove kao ti kompliment.
Umjesto da su svi jedinstveni barem u ovakvim situacijama, da vide šta je pravo zlo, ono se našlo Sarajevo spominjati. Žao mi onih normalnih likova ko onaj Raonffa i druga raja s vaše teme, ali takvi bi trebali izopćiti likove poput tebe i identificiranja sa klubom.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
-
- Kontakt:
Cuj idi jedi parizer od marke sto mi kerovima dajemo 

-
- Kontakt:
Hahahaha argumentovan odgovor kao i uvijek,akademik si pravi!jasta je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:01Lažeš ko četnik.worchester je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:59Pa i nije bas tako,prosle sezone borac vise puta ostecen nego poguran ali nema veze ne zelim da se upustam u tu diskusiju.Bazinga12345 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:51
Sve je to super ali kod Borca se to radi u kontinuitetu već nekoliko sezona, tačnije od sezone 19/20.
Pozdravite vasu mamu
Ma gasi se genocidna tvorevina polahko , i sve sa njom sto je doslo...Istrajat ce se i ovo, bogalji ostaju bogalji, cim su dozvolili politici da im udje u klub, sve je ovo dodina prcija, cim nesta e njega nestat ce i borca....lesevi puse ga banjaluku **** ja, ljutu krajinu nabijem na karinu 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ovo su Duriceve sudije. Radi posao za Vicu kako bi mu produžio mandat. Boli Durica briga što iz njegovog kantona nema PL ni na vidiku.
Zrinjski sinoć 9 kartona, pola bespotrebno, na kraju se za Sarajevo svira nepostojeći penal.
Borac večeras u svom stilu, masakriranje gostujuće ekipe dok ga nekako ne utrpaju.
Sasvim je jasno da je dominacija Zrinjskog završena, kad ne mogu da ih pobijede na terenu, znaju oni kako mogu. Mirvić je napokon shvatio gdje treba ulagati pare, a to nije ulaganje u Penarandu i Rožmana.
Borac večeras u svom stilu, masakriranje gostujuće ekipe dok ga nekako ne utrpaju.
Sasvim je jasno da je dominacija Zrinjskog završena, kad ne mogu da ih pobijede na terenu, znaju oni kako mogu. Mirvić je napokon shvatio gdje treba ulagati pare, a to nije ulaganje u Penarandu i Rožmana.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Slijedeći ste vi na redu da vas boyac iskara

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Dal ima navijaca Borca da je stid.
Jel ono moguce.
Jel ono moguce.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pojest ćeš se od muke Virto, ne valja ti to.Virtu4l je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:07Zrinjski sinoć 9 kartona, pola bespotrebno, na kraju se za Sarajevo svira nepostojeći penal.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.