Virto ili je ćorav ili je bezobrazan. Treće nemaskullcrusher je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:10Nepostojeci penal e jado jadni **** te usta, pa crknut cete od muke picke plaveVirtu4l je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:07Zrinjski sinoć 9 kartona, pola bespotrebno, na kraju se za Sarajevo svira nepostojeći penal.
Borac večeras u svom stilu, masakriranje gostujuće ekipe dok ga nekako ne utrpaju.
Sasvim je jasno da je dominacija Zrinjskog završena, kad ne mogu da ih pobijede na terenu, znaju oni kako mogu. Mirvić je napokon shvatio gdje treba ulagati pare, a to nije ulaganje u Penarandu i Rožmana.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: IceTea, dana/u 17 sep 2023, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

A zamisli tek ovo: Sudija ti šilji čitavu utakmicu protiv Goška i isti ti kući strpa tri komada i ode kući s bodovima.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Stvarno sam ga mnogo cijenio, ali ovo je baš dno dna. Ovako hladno komentarisati, kao da se ništa ne dešava, mogu samo ljudske ljige.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo zbog ovakvih poput virtualnog bih volio da ih na derbiju mlatnemo 4-0 i to uz 4 dosuđena penala koja ne postoje. Kad već kmeči, da ima razlog da kmeči. Koji odron od čovjeka, ako se tako može nazvati.
Jesi li realan kada kazes da ono sinoc nije bio penal??Virtu4l je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:07Zrinjski sinoć 9 kartona, pola bespotrebno, na kraju se za Sarajevo svira nepostojeći penal.
Borac večeras u svom stilu, masakriranje gostujuće ekipe dok ga nekako ne utrpaju.
Sasvim je jasno da je dominacija Zrinjskog završena, kad ne mogu da ih pobijede na terenu, znaju oni kako mogu. Mirvić je napokon shvatio gdje treba ulagati pare, a to nije ulaganje u Penarandu i Rožmana.
-
- Kontakt:
Ljubav prema fudbalu nastala je na jednom igralištu u Mostaru u ulici u kojoj su živjeli Saša Papac, Toni Šunjić, NBA star Bojan Bogdanović i svi oni zajedno su sa Krešimirom Kordićem odrastali uz fudbalsku loptu
Posebno je za njih bilo bitno dokazati se kada bi naišao njihov stariji komšija Semir Tuce, tadašnje lijevo krilo Veleža i reorezentacije Jugoslavije
Novi vikend donosi novu životnu priču. Ovog puta naš gost je @kresimir_kordic , legenda Zrinjskog, igrač koji je nastupao i za Posušje i Široki Brijeg. Premijera Krešine priče bit će u večeras (subota) od 18:30 sati na kanalu @mytv.mymedia
'Legende lige' emisija koja se emituje vikendom na kanalu MYTV - Metropoly Media govori o životnim pričama fudbalera koji su ispisali historiju ovog takmičenja
#legendelige #premijerligabih #bosnaihercegovina #kresimirkordic #slovanbratislava #hskzrinjski #hskposusje #nksirokibrijeg #mostar #bih #mytv #bhtelecom

Sta mu bolan odgovaras, tjeraj ga u 3 pm, bolesnik...ne znam kako ga stid nije da pise takve idiotluke poslije ove lakrdije veceras.
-
- Kontakt:
Zar neko ovdje stvarno misli da je ovo sve uredu iskrenim navijacima Borca? Ni jedan pravi navijac Borca ne opravdava ovo, ni sa sudijama, ni domacinstvima ni nista..
Borac - Sarajevo će biti jedina poštena utakmica Borca ove sezone. Nisu ludi Tegeltija i Vico da ugroze novog poslovnog partnera.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Evo sa stadiona upravo...
Iskreno stid me koliko je sudija bio preofiran, ali i pored toga opet je Posušje imalo prostora da postigne gol, ili više...
Ljudi su se postavili perfektno, ni ofanzivno ni defanzivno taman toliko da nam ne daju da maknemo, tako da će ova ekipa svima da pomrsi račune, a to je osjetio i Zrinjski....
Jedino mi je drago što je pukao još koji čir u licemjernom Sarajevu
Iskreno stid me koliko je sudija bio preofiran, ali i pored toga opet je Posušje imalo prostora da postigne gol, ili više...
Ljudi su se postavili perfektno, ni ofanzivno ni defanzivno taman toliko da nam ne daju da maknemo, tako da će ova ekipa svima da pomrsi račune, a to je osjetio i Zrinjski....
Jedino mi je drago što je pukao još koji čir u licemjernom Sarajevu

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Sad je tek ocigledno da je Zeljo sa Borcem igrao 3 za 3,nije im ni prvi put to i sud zna i vrabac na grani.
Jer nemoguce da ekipa koja se gasi kojoj visi ove godine i opstanak dobije ionako rijetko vidjene invalide iz Banja Luke
Jer nemoguce da ekipa koja se gasi kojoj visi ove godine i opstanak dobije ionako rijetko vidjene invalide iz Banja Luke
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Lik se budi u goloj vodi, sanja mirvica i sarajevo, dok mu njegova austrougarska prcija propadaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:08Pojest ćeš se od muke Virto, ne valja ti to.Virtu4l je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:07Zrinjski sinoć 9 kartona, pola bespotrebno, na kraju se za Sarajevo svira nepostojeći penal.
Iskreni navijaci borca su robijali zbog ratnih zlocina ili idalje robijaju. Bez lupetanja molim..LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:23Zar neko ovdje stvarno misli da je ovo sve uredu iskrenim navijacima Borca? Ni jedan pravi navijac Borca ne opravdava ovo, ni sa sudijama, ni domacinstvima ni nista..
NEMA NAZAD
Popus.is ti kur.ac svima u licemjernom Sarajevu. Pa i šireletsgofighter je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:24Evo sa stadiona upravo...
Jedino mi je drago što je pukao još koji čir u licemjernom Sarajevu![]()
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Kao sto rece zak sirak, srbi su lazovi bez obraza i vjere, ali jbg bitno da je dobrica ponosanletsgofighter je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:24Evo sa stadiona upravo...
Jedino mi je drago što je pukao još koji čir u licemjernom Sarajevu![]()
Nijedno ni drugo. @Virto je zeljeznicar.FoSte95 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:20Virto ili je ćorav ili je bezobrazan. Treće nemaskullcrusher je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:10Nepostojeci penal e jado jadni **** te usta, pa crknut cete od muke picke plaveVirtu4l je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:07Zrinjski sinoć 9 kartona, pola bespotrebno, na kraju se za Sarajevo svira nepostojeći penal.
Pojedinci nikako da shvate da svaki prosjecan navijac zeljeznicara mrzi Sarajevo i Sarajlije vise od kompletnog Drugog krajiskog korpusa VRS.