Treba sve dici,sve veze pokrenuti da mu se ukine mandat tj prvo ovim nasim Duricu ili kako se vec zove,Colpi itd do tada ce sve isto biti
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Imaju oni još 4 godine mandata kada ovaj istekne,tako da je u planu da bude do 2029. Pošto je FSrs na redu sa dva mandata tj ovaj i još iduci.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:01Treba sve dici,sve veze pokrenuti da mu se ukine mandat tj prvo ovim nasim Duricu ili kako se vec zove,Colpi itd do tada ce sve isto biti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zvijezda će biti za vikend dok se kup igra 26. septembra. Žrijebanje kupa će biti održano u utorak, 19.09.2023. godine u 12:00 sati u prostorijama saveza.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nije ni bitno kad Vici istice mandat kad bi se u svakom slucaju i poslije njegovog mandata, ukoliko ga ne bi produzio, gurao neko tipa Tegeltija
Nakotilo se stetocina u savezu, dok glava ne padne necemo ih se rijesit

Nakotilo se stetocina u savezu, dok glava ne padne necemo ih se rijesit

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Strašno brate, ali baš strašno. Ko će ovo trpiti do 2029.miky_hz je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:05Imaju oni još 4 godine mandata kada ovaj istekne,tako da je u planu da bude do 2029. Pošto je FSrs na redu sa dva mandata tj ovaj i još iduci.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:01Treba sve dici,sve veze pokrenuti da mu se ukine mandat tj prvo ovim nasim Duricu ili kako se vec zove,Colpi itd do tada ce sve isto biti

Jedini možda način kao što je neko već napisao,.da klubovi direktno pravnim postupkom tuže sudije. Kad bi neko od sudija naebao, možda bi se malo smirili. Poz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
A zašto je odgođena nadoknada protiv borca nisam upratio, trebali smo ove sedmice igrati, zna li ko ?
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema po automatizmu, mandat mu traje tačno do ovog datuma iznad. Postoji mogućnost da on nastavi mandat ali za to treba dobiti podršku od generalne skupštine jer mora opet biti glasanje.miky_hz je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:05Imaju oni još 4 godine mandata kada ovaj istekne,tako da je u planu da bude do 2029. Pošto je FSrs na redu sa dva mandata tj ovaj i još iduci.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:01Treba sve dici,sve veze pokrenuti da mu se ukine mandat tj prvo ovim nasim Duricu ili kako se vec zove,Colpi itd do tada ce sve isto biti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Nema on kao on,ima rs predstavnika i iduci mandat a on ce biti opet kandidat,on je sam rekao da ce biti dva mandata tu.MortemHz je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:32Nema po automatizmu, mandat mu traje tačno do ovog datuma iznad. Postoji mogućnost da on nastavi mandat ali za to treba dobiti podršku od generalne skupštine jer mora opet biti glasanje.miky_hz je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:05Imaju oni još 4 godine mandata kada ovaj istekne,tako da je u planu da bude do 2029. Pošto je FSrs na redu sa dva mandata tj ovaj i još iduci.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:01
Treba sve dici,sve veze pokrenuti da mu se ukine mandat tj prvo ovim nasim Duricu ili kako se vec zove,Colpi itd do tada ce sve isto biti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Neko je napisao da treba registrovati kakve mesare, nisam siguran koji je limit registrovanih igrača ali je dobra ideja. Poslat 10 mesara da im iskidaju ligamente, barem 4 kluba da se sastave onda bi ljudi promislili je li vrijedno igrati za bopac, a i oni sto bi potencijalno dosli ne bi prisli banjaluciAmcho1 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:24Strašno brate, ali baš strašno. Ko će ovo trpiti do 2029.miky_hz je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:05Imaju oni još 4 godine mandata kada ovaj istekne,tako da je u planu da bude do 2029. Pošto je FSrs na redu sa dva mandata tj ovaj i još iduci.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:01
Treba sve dici,sve veze pokrenuti da mu se ukine mandat tj prvo ovim nasim Duricu ili kako se vec zove,Colpi itd do tada ce sve isto biti![]()
Jedini možda način kao što je neko već napisao,.da klubovi direktno pravnim postupkom tuže sudije. Kad bi neko od sudija naebao, možda bi se malo smirili. Poz
NEMA NAZAD
Sto je najzalosnije, dobit ce podrskuMortemHz je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:32Nema po automatizmu, mandat mu traje tačno do ovog datuma iznad. Postoji mogućnost da on nastavi mandat ali za to treba dobiti podršku od generalne skupštine jer mora opet biti glasanje.miky_hz je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:05Imaju oni još 4 godine mandata kada ovaj istekne,tako da je u planu da bude do 2029. Pošto je FSrs na redu sa dva mandata tj ovaj i još iduci.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:01
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
A da prepustimo to Rozmanu , mislim na sastav i taktički tehničke opcije ?moj uzor-S.G je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:00Buljubasic umjesto Mustafica
Radović umjesto Durakovica
I idemo po puni plijen u listicu
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
sad sam gledao highlightse borca,ovaj golman im je strašan,sve ima yebo sebe
VVVBK
VVVBK
To sam ja nekad davno napisao, ali niko me nije shvatio ozbiljnoholyman je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:43Neko je napisao da treba registrovati kakve mesare, nisam siguran koji je limit registrovanih igrača ali je dobra ideja. Poslat 10 mesara da im iskidaju ligamente, barem 4 kluba da se sastave onda bi ljudi promislili je li vrijedno igrati za bopac, a i oni sto bi potencijalno dosli ne bi prisli banjaluci

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
Ja od DK, nismo prišao Kosevu, ali sam i Sabriholyman je napisao/la: ↑17 sep 2023, 20:32tako je bogami, i ja sam opasno krenuo ove sezone, samo gabelu omasio, bas je milina gledati ovo sto sad gledamoSamozdravlje je napisao/la: ↑17 sep 2023, 13:54Odsaburio sam, iskusno sacekaoholyman je napisao/la: ↑17 sep 2023, 13:40
Neka nisi posvađali bi se
Hvala dalari I turcima kojima smo ga utusili za 2mil KM ali daleko mu kuća odavde bila, čitavoj dinastiji varesanovic.
Hvala Avramu što je istrajao u svemu ovome dok su gurali dala, a on mu grijao klupu, tacno se vidi da je prodisao, sinoć igrao naprijed, a kretnja kao da je zadnji vezni, ima ga svugdje, baš je na slobodi dobio.
Sa Ziljkicem se već razumije i čitaju jedan drugog.
Upratio sam još dosta nijansi koje veliki klub čine još većim, ali neću sad o tome, korak po korak ako bog da duplu ćemo slaviti![]()
![]()
Sporeckali da, posvadjali NIKADMa ni sporeckali
![]()
Samo da mi posjecujemo Kosevo( bio sam na svih 5 domacih), a ne kao neki u vrijeme utakmice pred TV, razumljivo za Krajisnike, TK i ostale.
Sad ide prica; Znas li ti za mob., Pa valjda gledas utakmicu,ako si na Kosevu, a ne 30 postova u toku utakmice. Vozdra![]()
![]()
ps. nisam prisao sarajevu otkako je bojkot, to ne racunam u promasene![]()

E Ismir je dobio najviše od mene (finansijski), a što se gostovanja tiče ne "merem" od smjeha

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
BratSamozdravlje je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:52Ja od DK, nismo prišao Kosevu, ali sam i Sabriholyman je napisao/la: ↑17 sep 2023, 20:32tako je bogami, i ja sam opasno krenuo ove sezone, samo gabelu omasio, bas je milina gledati ovo sto sad gledamoSamozdravlje je napisao/la: ↑17 sep 2023, 13:54
Odsaburio sam, iskusno sacekao![]()
Sporeckali da, posvadjali NIKADMa ni sporeckali
![]()
Samo da mi posjecujemo Kosevo( bio sam na svih 5 domacih), a ne kao neki u vrijeme utakmice pred TV, razumljivo za Krajisnike, TK i ostale.
Sad ide prica; Znas li ti za mob., Pa valjda gledas utakmicu,ako si na Kosevu, a ne 30 postova u toku utakmice. Vozdra![]()
![]()
ps. nisam prisao sarajevu otkako je bojkot, to ne racunam u promasene![]()
kupovao cigare kroz člansku ....
E Ismir je dobio najviše od mene (finansijski), a što se gostovanja tiče ne "merem" od smjeha![]()
![]()
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Ne znam jesi li primijetio ali nema crvenog kartona nigdje, obično i kad su dva žuta u pitanju oba pokažu kao sto je bilo kad je trako dobio u BL. Ovo samo potvrđuje da je i arena iza čitave ove farsenukleusmember je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:47sad sam gledao highlightse borca,ovaj golman im je strašan,sve ima yebo sebe
VVVBK
NO FEAR
-
- Kontakt:
ma jesam,užasUinatsvima je napisao/la: ↑18 sep 2023, 00:05Ne znam jesi li primijetio ali nema crvenog kartona nigdje, obično i kad su dva žuta u pitanju oba pokažu kao sto je bilo kad je trako dobio u BL. Ovo samo potvrđuje da je i arena iza čitave ove farsenukleusmember je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:47sad sam gledao highlightse borca,ovaj golman im je strašan,sve ima yebo sebe
VVVBK
VVVBK
Hoćel’ Borac igrati u gostima ovu polusezonu, zna li se šta? 
Tegeltija malo kupuje navijače dok ne krenu na put, onda će biti spašavaj se ko može.
Ova ekipa ima realan domet za diobu 5-8.mjesta. Uz pomoć sudija nekako će se ugurati u tri.
Odeš gore, staviš dva u 20 minuta i ne može pomoći ni parohija.
Samo ne znam odakle vade ova imena za listu sudija, nije sudio ko kući pištaljku nema.
Tegeltija malo kupuje navijače dok ne krenu na put, onda će biti spašavaj se ko može.
Ova ekipa ima realan domet za diobu 5-8.mjesta. Uz pomoć sudija nekako će se ugurati u tri.
Odeš gore, staviš dva u 20 minuta i ne može pomoći ni parohija.
Samo ne znam odakle vade ova imena za listu sudija, nije sudio ko kući pištaljku nema.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Mi olahko prelazimo preko ovih stvari, i ko god misli da ovo nisu simtomi titule za borac on je lud.
Naravno ovo su uradili, sve donace utakmice sem grbavice upravo radi toga da se sto manje prasina, i da im se zahilca uigra ekipa sto bolje (skoro cutav tim nov) takodje da iskoriste igranje zrinjskig evrope.. I onda dolazis na to da cemo mi bit doljni.. (nebitno sad koje upitanju)) nemoze vicini odgovori sudije su ljudi, moze bolje, nek grijese ove godine sledece ce manje jer bice Var itd itd..
Mirvic mora radit na tom da ubaci ljude svoje u savez.. Mislim da se klubovi iz federacije FK SARAJEVO VELEZ TC ZELJO IGMAN i ko god od hrvaski srbski klubova.. mora se stat na branik..
Naravno da vico nece nastelit svaku utakmicu, jer borac je kvalitetan klub koji moze svojom snagom odradit 50% utakmica i nek mu vicu pogura 4 utakmice direktno i 5-6 indirektno, svira crvene zute kartone penale nepostojece svom prvom pratiocu to je dovoljno za titulu cak i da si dominantan ko zrinjski u zadnje 2 god. Ubjedjen sam da je Beus sa Vicom dogovorio razvoj situacije, da nas sjebu..
Mislim da HZ trebaju pozvat sve navijacke skupine plus bhfanatikose pred savez bojkotivat reprezentaciju bojkotovat Arenu
Arena mtel vico podkuvac mile tegeltija plus Beus i par prodani balija
Husic sam sto nije poceo da javno pusi **** vici
Naravno ovo su uradili, sve donace utakmice sem grbavice upravo radi toga da se sto manje prasina, i da im se zahilca uigra ekipa sto bolje (skoro cutav tim nov) takodje da iskoriste igranje zrinjskig evrope.. I onda dolazis na to da cemo mi bit doljni.. (nebitno sad koje upitanju)) nemoze vicini odgovori sudije su ljudi, moze bolje, nek grijese ove godine sledece ce manje jer bice Var itd itd..
Mirvic mora radit na tom da ubaci ljude svoje u savez.. Mislim da se klubovi iz federacije FK SARAJEVO VELEZ TC ZELJO IGMAN i ko god od hrvaski srbski klubova.. mora se stat na branik..
Naravno da vico nece nastelit svaku utakmicu, jer borac je kvalitetan klub koji moze svojom snagom odradit 50% utakmica i nek mu vicu pogura 4 utakmice direktno i 5-6 indirektno, svira crvene zute kartone penale nepostojece svom prvom pratiocu to je dovoljno za titulu cak i da si dominantan ko zrinjski u zadnje 2 god. Ubjedjen sam da je Beus sa Vicom dogovorio razvoj situacije, da nas sjebu..
Mislim da HZ trebaju pozvat sve navijacke skupine plus bhfanatikose pred savez bojkotivat reprezentaciju bojkotovat Arenu
Arena mtel vico podkuvac mile tegeltija plus Beus i par prodani balija
Husic sam sto nije poceo da javno pusi **** vici
U banja luci opet sudijska lakrdija. Novinari po običaju šute ili napišu jedan polutekst o tome. U ponedjeljak malo se priča o tome a u utorak već ništa. I tako iz kola u kolo. Da li će Irfan Peljto dobiti kad da sudi Borcu? (Peljto kao navodni nas najbolji sudija pa da vidimo od čega je i on.)
Trenutno korisnika/ca: 061657451, edgarallanpoe04, Hajdeee, mosarajvosa83, Pena, perodeformero, Sazg, tuitamo, UltraNorth, Vanja8 i 66 gostiju.