Citiraj mi gdje je to ko od vas rekao od koga se posudilo, pošto ja nisam vidio, ali tačno i konkretno gdje je rekao od koga. Koji su to ljudi rekli od koga se uzelo, od kojih se to ljudi uzelo?prisonbreak je napisao/la: ↑18 sep 2023, 08:53Pa ljudi vam sve rekli, i od koga se posudilo i kako.
Niko jije rekao da nisu plate uplscene, nego da se za prvu platu pare posudile.
Kada je sve uredno, dozvola se produzava dan za danom. Meni bi bilo sumnjivo da istekne dozvola, a da nije odmah dobio produzenje.
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Halo kretenu, citiraj cijeli post, u životu nisam rekao NejseCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 sep 2023, 09:51IceTea je napisao/la: ↑18 sep 2023, 01:35Pitanje je ko će kupovat iz tog fanshopa i šta. S obzirom da većina Zeničana nema za hljeba, prose za utakmicu, kartu, pivo i ostalo ili su uglavnom na grbači roditelja. Nejse, svakom svačije.. Oni svakako ne žele u PL kao što su rekli. Velika Sloboda šamara kitom.
Rumenko jeli ovo sakrivanje iza drugih nickova po uzoru na grupu izdase te ovi seljacki izrazi![]()

Ti si poznati inspektor za duple profile, e moj debilu.

Evo ja ću umjesto tebe:
Beduin je napisao/la: ↑04 jan 2023, 08:23Cini mi se da sam ja napisao za ponude Vosnjaka i da ke rekao kako zeli u Slobodi ostati te da je u kontaktu s trenerom i Upravom da ostane.
Nejse, bitno je da je tu, igraci ga gotive, trener otom potom.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
E čuj, samo jedan kao lik može napisati Nejse. Kakav bolid, ne vjerujem

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
NejseknowsSky9 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 10:00Halo kretenu, citiraj cijeli post, u životu nisam rekao NejseCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 sep 2023, 09:51IceTea je napisao/la: ↑18 sep 2023, 01:35Pitanje je ko će kupovat iz tog fanshopa i šta. S obzirom da većina Zeničana nema za hljeba, prose za utakmicu, kartu, pivo i ostalo ili su uglavnom na grbači roditelja. Nejse, svakom svačije.. Oni svakako ne žele u PL kao što su rekli. Velika Sloboda šamara kitom.
Rumenko jeli ovo sakrivanje iza drugih nickova po uzoru na grupu izdase te ovi seljacki izrazi![]()
![]()
Ti si poznati inspektor za duple profile, e moj debilu.![]()
![]()
![]()
Evo ja ću umjesto tebe:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Inspektor Macara, kar.inaTruhlo je napisao/la: ↑18 sep 2023, 10:03NejseknowsSky9 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 10:00Halo kretenu, citiraj cijeli post, u životu nisam rekao NejseCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 sep 2023, 09:51
![]()
![]()
![]()
Evo ja ću umjesto tebe:

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Indijanac nam temu kvari

Koga priželjkujete u kupu?
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Nebitno, samo neka bude kući, a najvjerovatnije će i biti...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Simin Han il njihovu braću sa Grbavice

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Sad baš krenuh da napišem ssh... I zaboravio na njih
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Niko za hljeba nema od nas a ti cijelo ljeto na forumu proveo nisi makeo dalje od TuzleTruhlo je napisao/la: ↑18 sep 2023, 10:03NejseknowsSky9 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 10:00Halo kretenu, citiraj cijeli post, u životu nisam rekao NejseCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 sep 2023, 09:51
![]()
![]()
![]()
Evo ja ću umjesto tebe:
Talking to me?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Vidio sam izjavu Nalića poslje Stupčanice, malo se požalio na kup, da ste imali jaku tekmu protiv Mladost DK, a oni na izlet kontra Ljubuškog. Malo me je iznenadio ovaj prolaz Slobode, mislio sam da ćete bataliti kup skroz, jer je cilj PL.
75% su šanse da igramo kući i mi i vi, kakvi smo pehovi mi ćemo u Prijedor na gostovanje, a vi Čitluk

Prijedor je prejak, vjerovatno bismo ispali i mi i vi, ako bismo njima gostovali.Truhlo je napisao/la: ↑18 sep 2023, 10:13Vidio sam izjavu Nalića poslje Stupčanice, malo se požalio na kup, da ste imali jaku tekmu protiv Mladost DK, a oni na izlet kontra Ljubuškog. Malo me je iznenadio ovaj prolaz Slobode, mislio sam da ćete bataliti kup skroz, jer je cilj PL.
75% su šanse da igramo kući i mi i vi, kakvi smo pehovi mi ćemo u Prijedor na gostovanje, a vi Čitluk![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ledeni čaj je najveći Slobodaš što je forum ikad vidio. Momak živi za Slobodu

Koji si ti ratard i kakve gluposti pricas dodzi u Zenicu,ako i smijes,pa da vidis sta je grad i kako se zivi sta se voza na cestama i kako se raja nosi i sl.IceTea je napisao/la: ↑18 sep 2023, 01:35Pitanje je ko će kupovat iz tog fanshopa i šta. S obzirom da većina Zeničana nema za hljeba, prose za utakmicu, kartu, pivo i ostalo ili su uglavnom na grbači roditelja. Nejse, svakom svačije.. Oni svakako ne žele u PL kao što su rekli. Velika Sloboda šamara kitom.
Kako onda da robijasi imaju kesa da idu na gostovanja i simpatizeri takodze i to kosta ,a fukare nemaju para za gostovanje zato i ne idu jos im se dobar dio plati.
Znacu vi nemate para kokosari
Zadnja izmjena: convict35, dana/u 18 sep 2023, 10:25, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je najavio da će doći na derbi u oktobru. Realno bezveze ulaziš u raspravu, Tuzlaci puni keša. IceTea vozi pilu kakva nije viđena u ZDKconvict35 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 10:19Koji si ti ratard i kakve gluposti pricas dodzi u Zenicu,ako i smijes,pa da vidis sta je grad i kako se zivi sta se voza na cestama i kako se raja nosi i sl.IceTea je napisao/la: ↑18 sep 2023, 01:35Pitanje je ko će kupovat iz tog fanshopa i šta. S obzirom da većina Zeničana nema za hljeba, prose za utakmicu, kartu, pivo i ostalo ili su uglavnom na grbači roditelja. Nejse, svakom svačije.. Oni svakako ne žele u PL kao što su rekli. Velika Sloboda šamara kitom.
Kako onda da robijasi imaju kesa da idu na gostovanja i simpatizeri takodze i to kosta ,a fukare nemaju para za gistovanje zato i ne idu jos im se dobar dio plati.
Znacu vi nemate para kokosari

Makar je neka nova rasprava. Dosadilo sve iste rasprave citati

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bespotrebna rasprava, pa mi sami sebe nazvali Fukarama, mi se ne stidimo našeg plitkog džepa.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.