Sa sigurnoscu mogu tvrdit sa je Thiago doktor za sve vase talenteLos_Blanos2 je napisao/la:Kakav Thiago, crni Nulito, takvih ima u Canteri na svakom mijestu po 2, RMCF najvise izbaci igraca po klubovima u PD, istina, ne samo Getafe![]()
Ehhh dase samo Barca zagrijala, te licno vodja Wenger, njegovi skauti se motali oko trening kampa "La Fabrice"
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Don't hate what you don't understand.
Buraz, neke osnovne cinjenice...Thiago, Nolito (dobro on je najstariji sa 24 god.),Bartra,Fontas,Romeu,Muniesa,Dos Santos itd...ti momci su 4-to plasirani tim Secunde u konkurenciji mnogo iskusniji i starijih timova.Los_Blanos2 je napisao/la:Kakav Thiago, crni Nulito, takvih ima u Canteri na svakom mijestu po 2, RMCF najvise izbaci igraca po klubovima u PD, istina, ali ne samo Getafe, Valencija bise ubila za Jese![]()
Ehhh dase samo Barca zagrijala, te licno vodja Wenger, njegovi skauti se motali oko trening kampa "La Fabrice"stas kad nema engleza da zna igrati nogomet, pa Arsenal samo francuze tj.crnce, spanjolce dovodi u svoj omladinski pogon..omrsio se jednoc pa eto ga samo visi u Spaniji
A Thiago je najvaca mlada nada Španije sigurno.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
xaviesta je napisao/la:Sa sigurnoscu mogu tvrdit sa je Thiago doktor za sve vase talenteLos_Blanos2 je napisao/la:Kakav Thiago, crni Nulito, takvih ima u Canteri na svakom mijestu po 2, RMCF najvise izbaci igraca po klubovima u PD, istina, ne samo Getafe![]()
Ehhh dase samo Barca zagrijala, te licno vodja Wenger, njegovi skauti se motali oko trening kampa "La Fabrice"Nego, vama bi najbolje bilo da Sarabiu,Moratu i ostale posaljete u Manchester pa ih kupite za par godina
Da kao katalonac Bojan Krikic, bilo je prica dace srusiti Raulov rekord u PD
To za ManU i kupovinu govoris iz iskustva G.Pique, a on je bio jedan period u R.Zaragosi :
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Onaj po broju postignutih golova u debitantskoj sezoni i jeste srušioLos_Blanos2 je napisao/la:xaviesta je napisao/la:Sa sigurnoscu mogu tvrdit sa je Thiago doktor za sve vase talenteLos_Blanos2 je napisao/la:Kakav Thiago, crni Nulito, takvih ima u Canteri na svakom mijestu po 2, RMCF najvise izbaci igraca po klubovima u PD, istina, ne samo Getafe![]()
Ehhh dase samo Barca zagrijala, te licno vodja Wenger, njegovi skauti se motali oko trening kampa "La Fabrice"Nego, vama bi najbolje bilo da Sarabiu,Moratu i ostale posaljete u Manchester pa ih kupite za par godina
![]()
Da kao katalonac Bojan Krikic, bilo je prica dace srusiti Raulov rekord u PD![]()
To za ManU i kupovinu govoris iz iskustva G.Pique, a on je bio jedan period u R.Zaragosi :
Don't hate what you don't understand.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Jesu dobri su ovu prvu sezonu u 2ligi, mada ima jos puno do kraja a ni 10,11, 12 mijesto im nije dalekoizzo je napisao/la:Buraz, neke osnovne cinjenice...Thiago, Nolito (dobro on je najstariji sa 24 god.),Bartra,Fontas,Romeu,Muniesa,Dos Santos itd...ti momci su 4-to plasirani tim Secunde u konkurenciji mnogo iskusniji i starijih timova.Los_Blanos2 je napisao/la:Kakav Thiago, crni Nulito, takvih ima u Canteri na svakom mijestu po 2, RMCF najvise izbaci igraca po klubovima u PD, istina, ali ne samo Getafe, Valencija bise ubila za Jese![]()
Ehhh dase samo Barca zagrijala, te licno vodja Wenger, njegovi skauti se motali oko trening kampa "La Fabrice"stas kad nema engleza da zna igrati nogomet, pa Arsenal samo francuze tj.crnce, spanjolce dovodi u svoj omladinski pogon..omrsio se jednoc pa eto ga samo visi u Spaniji
A Thiago je najvaca mlada nada Španije sigurno.
Mozda iduce sezone i R.Madrid Castilla se vrati u 2 ligu, imali su los pocetak sezone ali dolaskom novog trenera na klupu Castillu imaju niz od 9 uzastopni pobijeda, a taj trener je bio trener R.Madrid Juvenilla, koji su prosle godine bili juniorski prvaci Spanije i Europe , a dosta je igraca pred pocetak nove sezone je iz "juniora" preslo u Castillu..
Sada su na 3 mijestu u Segunda B Ligi (3liga), 5 bodova vise od 4, 2 boda manje od 2 mijesta..
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 11 mar 2011, 01:03, ukupno mijenjano 3 puta.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
De okanite se Thiaga i ostalih koji nemaju nikakve veze sa Real Madridom. Imate temu Barcelone i tamo pisite o tim poluproizvodima, ovdje nas ostavite na miru.
Los_Blancos2 - sta ocekujes od Herculesa? Fale im tri vrlo dobra i vrlo vazna igraca koja nece igrati protiv nas, a mi predobri kod kuce. Slazes li se sa mnom da im ne gine petica?
Osim Totea, Trezegueta i Drenthea, spominje se da ce izostati i Thomert, a oporavio im se i Valdez koji vjerovatno nece zaigrati od prve minute, a pitanje je hoce li uopste zaigrati. Ovako desetkovani nemaju sta traziti kod nas, pa sam siguran da se mozemo opustiti i pred ovu vrlo vaznu utakmicu odmarati Ronalda i Ozila, a dati sansu Canalesu da zaigra od starta. Ako ne moze Ozila odmarati, onda radije da stavi Alonsa na klupu, s obzirom na to da je Lass povratnik u ekipu, a vrlo je moguce da se vrati i Sami Khedira koji ovih dana normalno trenira
Edit: I Francisco Pena je jedan od onih koji 100% nece igrati protiv Reala
Los_Blancos2 - sta ocekujes od Herculesa? Fale im tri vrlo dobra i vrlo vazna igraca koja nece igrati protiv nas, a mi predobri kod kuce. Slazes li se sa mnom da im ne gine petica?
Osim Totea, Trezegueta i Drenthea, spominje se da ce izostati i Thomert, a oporavio im se i Valdez koji vjerovatno nece zaigrati od prve minute, a pitanje je hoce li uopste zaigrati. Ovako desetkovani nemaju sta traziti kod nas, pa sam siguran da se mozemo opustiti i pred ovu vrlo vaznu utakmicu odmarati Ronalda i Ozila, a dati sansu Canalesu da zaigra od starta. Ako ne moze Ozila odmarati, onda radije da stavi Alonsa na klupu, s obzirom na to da je Lass povratnik u ekipu, a vrlo je moguce da se vrati i Sami Khedira koji ovih dana normalno trenira
Edit: I Francisco Pena je jedan od onih koji 100% nece igrati protiv Reala
- Los_Blanos2
- Kontakt:
@Branjo stas deckima je opsesija ova tema..
Pa ako padne rano gol, pada minimalno 5 komada
Sala, ma dosta 2-0, mi smo gospoda..
Necemo da drkamo po lopti gore, dole za razliku od nekih
zabicemo 2 gol i dati loptu Herculesu..
Naravno posle 2 gola, odma na poluvremenu odmoriti Ozila, Xabija, Di Mariu tj. misle okrenuti na OL
Pa ako padne rano gol, pada minimalno 5 komada
Sala, ma dosta 2-0, mi smo gospoda..
Necemo da drkamo po lopti gore, dole za razliku od nekih
Naravno posle 2 gola, odma na poluvremenu odmoriti Ozila, Xabija, Di Mariu tj. misle okrenuti na OL
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
edan je razlog zasto bi voli vidjeti Real u 4 finalu to su 2 spanska predstavnika...
Volio bi da bude dobra utakmica ali da pokazete da ste bolji ,a ne nekako na silu da prodjete...Bolji ste 10 puta uz to napomena da im ne igra jedan od najvaznijih igraca a to je Bastos !
Volio bi da bude dobra utakmica ali da pokazete da ste bolji ,a ne nekako na silu da prodjete...Bolji ste 10 puta uz to napomena da im ne igra jedan od najvaznijih igraca a to je Bastos !
Ma Mourinho na čelu, mislim da ne bi trebalo biti problema što se tiče Lyona, pa naravno da je bolje da su 2 španska predstavnika, malo da Barcu olakšamo u borbi protiv "NBA" klubovaAndres je napisao/la:edan je razlog zasto bi voli vidjeti Real u 4 finalu to su 2 spanska predstavnika...
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Peh nad pehovima bi bio 4 finale Barca-Real !Toxicity je napisao/la:Ma Mourinho na čelu, mislim da ne bi trebalo biti problema što se tiče Lyona, pa naravno da je bolje da su 2 španska predstavnika, malo da Barcu olakšamo u borbi protiv "NBA" klubovaAndres je napisao/la:edan je razlog zasto bi voli vidjeti Real u 4 finalu to su 2 spanska predstavnika...
A tamo United - Shaktar
Chelsea - Schalke
nebi me cudilo da tako bude
Mislim da ne moze da se izvuce klub iz iste drzave u cetvrtfinaluAndres je napisao/la:Peh nad pehovima bi bio 4 finale Barca-Real !Toxicity je napisao/la:Ma Mourinho na čelu, mislim da ne bi trebalo biti problema što se tiče Lyona, pa naravno da je bolje da su 2 španska predstavnika, malo da Barcu olakšamo u borbi protiv "NBA" klubovaAndres je napisao/la:edan je razlog zasto bi voli vidjeti Real u 4 finalu to su 2 spanska predstavnika...
A tamo United - Shaktar
Chelsea - Schalke
MVP - Messi-Villa-Pedro
- anonymousHD
- Kontakt:
Spisak za sutrašnju utakmicu
Golmani: Casillas, Adan, Dudek.
Odbrana: Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Arbeloa, Albiol, Garay.
Vezni red: Lass, X. Alonso, Khedira, Granero, Canales, Ozil, Di Maria.
Napad: Benzema, Adebayor, Morata.
Higuain, Kaka, Cristiano Ronaldo, Gago i Pedro Leon su povređeni. Dok Carvalha uopšte nije pozvao, odmara ga...
Golmani: Casillas, Adan, Dudek.
Odbrana: Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Arbeloa, Albiol, Garay.
Vezni red: Lass, X. Alonso, Khedira, Granero, Canales, Ozil, Di Maria.
Napad: Benzema, Adebayor, Morata.
Higuain, Kaka, Cristiano Ronaldo, Gago i Pedro Leon su povređeni. Dok Carvalha uopšte nije pozvao, odmara ga...
Moželosmi je napisao/la:Mislim da ne moze da se izvuce klub iz iste drzave u cetvrtfinaluAndres je napisao/la:Peh nad pehovima bi bio 4 finale Barca-Real !Toxicity je napisao/la: Ma Mourinho na čelu, mislim da ne bi trebalo biti problema što se tiče Lyona, pa naravno da je bolje da su 2 španska predstavnika, malo da Barcu olakšamo u borbi protiv "NBA" klubova
A tamo United - Shaktar
Chelsea - Schalke
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
- anonymousHD
- Kontakt:
Može iz iste države, prošle godine u četvrtfinalu su igrali Lyon i Bordeaux ako se ne varam.. Tako da postoje šanse da se sretnu Real i Barca u četvrtfinalu...losmi je napisao/la: Mislim da ne moze da se izvuce klub iz iste drzave u cetvrtfinalu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
C.Ronaldo nece igrati protiv Herculesa pise Marca.
Jutros takodjer nije trenirao, tj. na zadnjoj pripremi tima pred tekmu protiv Herculesa, ali ce igrati protiv O.Lyona.
http://www.marca.com/2011/03/11/futbol/ ... 1299849652
Povredjeni Higuain, Gago, Kaka, P.Leon takodjer nisu trenirali..
R.Carvalho odmara ovu tekmu.
Lista igraca: Casillas, Adán, Dudek, Sergio Ramos, Albiol, Arbeloa, Garay, Marcelo, Pepe, Lass, Xabi Alonso, Khedira, Granero, Canales, Ozil, Di María, Benzema, Adebayor, Morata.
http://www.as.com/futbol/articulo/crist ... sftb_7/Tes
Tekma protiv Herculesa se igra sutra na Santiago Bernabeu, 20:00h.
Jutros takodjer nije trenirao, tj. na zadnjoj pripremi tima pred tekmu protiv Herculesa, ali ce igrati protiv O.Lyona.
http://www.marca.com/2011/03/11/futbol/ ... 1299849652
Povredjeni Higuain, Gago, Kaka, P.Leon takodjer nisu trenirali..
R.Carvalho odmara ovu tekmu.
Lista igraca: Casillas, Adán, Dudek, Sergio Ramos, Albiol, Arbeloa, Garay, Marcelo, Pepe, Lass, Xabi Alonso, Khedira, Granero, Canales, Ozil, Di María, Benzema, Adebayor, Morata.
http://www.as.com/futbol/articulo/crist ... sftb_7/Tes
Tekma protiv Herculesa se igra sutra na Santiago Bernabeu, 20:00h.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ja sanjam o Schalkeu u LP.Odigramo neriješeno prvu u goostima i na ESB Raul zabije gol u zadnjoj minuti 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Raulu je to nocna mora, mozda jedino sam sebi da ga dadne..LBJ MVP je napisao/la:Ja sanjam o Schalkeu u LP.Odigramo neriješeno prvu u goostima i na ESB Raul zabije gol u zadnjoj minuti
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Mourinho ljut na raspored LFP..

"Neki klubovi igraju u utorak LP, a tekma u ligi ih ceka u nedalju" znase na koga je mislio
Mi u srijedu imamo tekmu protiv OL, a u subotu nas ceka tekma protiv tj. derbi protiv Atl.Madrida, mene nemogu prevariti..
Dok neki su igrali LP u utorak, znaci uvijek imaju dan vise, a 24h su jako bitna..
Mene nemogu prevariti, to je strategija koji su primijenili par puta posle tekmi u kupu i LP, dok drugi neprolaze tako..
Neki ljudi bi zeljeli dase liga zavrsi sada.
"Istina je da razmisljam da u derbiju protiv Atl.Madrida izvedem rezervni tim, sa tim da Ikera Casillasa uopce necu staviti na listu "
Mourinho je nastavio, o mozda dase odmaramo kod kuce, pa pred tekmu sastanemo se oko 18h, a u 20h je odigramo..
KRALJ

"Neki klubovi igraju u utorak LP, a tekma u ligi ih ceka u nedalju" znase na koga je mislio
Mi u srijedu imamo tekmu protiv OL, a u subotu nas ceka tekma protiv tj. derbi protiv Atl.Madrida, mene nemogu prevariti..
Mene nemogu prevariti, to je strategija koji su primijenili par puta posle tekmi u kupu i LP, dok drugi neprolaze tako..
Neki ljudi bi zeljeli dase liga zavrsi sada.
"Istina je da razmisljam da u derbiju protiv Atl.Madrida izvedem rezervni tim, sa tim da Ikera Casillasa uopce necu staviti na listu "
Mourinho je nastavio, o mozda dase odmaramo kod kuce, pa pred tekmu sastanemo se oko 18h, a u 20h je odigramo..
KRALJ
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ma bježi, imam osjećaj da bi nam se Monaco desio kad bi izvukli Schalkea, kad nam je Morientes kulturno za 4 - 2 dao pogododak, i od te godine nikako da prođemo dalje u Lp...
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
I S04 prođeLBJ MVP je napisao/la:Ja sanjam o Schalkeu u LP.Odigramo neriješeno prvu u goostima i na ESB Raul zabije gol u zadnjoj minuti
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.