RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
A sta je problem sa Jarom, zasto nije u protokolu?
-
- Kontakt:
Slažem se za sastav. Je li teze povrijeđen Oreč, zna li iko?MostarskiSin je napisao/la: ↑17 sep 2023, 13:28Jeste, jucer su izbacili termine za 4 utakmice na sportsport
Od prve minute izaci visoko i napasti svim silama da damo gol sto prije
………………Hadzikic
Orec - Hrkac - Mahmic - Sturm
…………Halilovic - Prses
Guliashvili - Mlinaric - Suljic
………………Haskic
Ako Orec bude povrijedjen a Jare nema u protokolu onda probati s 3 pozadi, Krajnc bi trebao biti spreman valjda
…………………….Hadzikic
…………Hrkac - Bruno - Mahmic
Krajnc - Halilovic - Mlinaric - Sturm
………Guliashvili - Haskic - Suljic
Sta je sa ovim Oreshkevichem vise? A i ako neko zna situaciju oko Vukcevica nek nam javi
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Lakša ozlijeda oreča hvala Bogu
Sloga Doboj (H)
Borac (A)
Posusje (H)
Tuzla City (A)
Zrinjski (A)
Zvijezda 09 (A)
GOSK (A)
Zrinjski (H)
4 utakmice zaredom u gostima nakon Posusja kuci.
Borac (A)
Posusje (H)
Tuzla City (A)
Zrinjski (A)
Zvijezda 09 (A)
GOSK (A)
Zrinjski (H)
4 utakmice zaredom u gostima nakon Posusja kuci.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Sijamija solidan na posudbi do sad
U zadnje 2 utakmice, 2 gola
U zadnje 2 utakmice, 2 gola
Mostar u srcu, Velež do groba
-
- Kontakt:
Gledajući ovu utakmicu Posušja i Borca,nije ovo Posušje za otpisivat.Ko ga nesvati ozbiljno imat će problem.Ljudi igraju otvoreno.Šteta što izgubiše na onakav glup način.Treba i ozbiljno svatit kad igrali sa njima pogotovem jer imamo 4 gostovanja poslije njih.
Slogu dobiti je pod “moranje”, a onda gostovanje Borcu gdje znamo šta nas čeka i kakvo suđenje, ali mišljenja sam da možemo otići (iz BL) neporaženi (živi bili pa vidjeli)
Ako se upalimo ko kutnjak na provokacije i lakrdije naebali smo. Samo da nas ne iskasapi kartonima, nadam se da ćemo zrelo odigrati iako je baš teško ostati imun na nepravdu
Posusje je stvarno odlicno odigralo uz sve opstrukcije od strane sudije i one povrede standardnog prvotimca na pocetku.
Utakmici s njima treba pristupiti maksimalno oprezno i niposto ih ne podcjenjivati. Uzeti 3 boda iz dvije gostujuce utakmice u kojima si (na papiru) autsajder nije mala stvar.
Bilo bi idealno iz BL se vratiti neporazen, ali mislim da u Borcu nista nece prepustiti slucaju pa ce sasvim slucajno glavni sudija biti jedan od prodanih dusa: Kazlagic, Topalovic, Music.
Ali, hajde prvo da rijesimo Slogu pa cemo onda o BL.
Utakmici s njima treba pristupiti maksimalno oprezno i niposto ih ne podcjenjivati. Uzeti 3 boda iz dvije gostujuce utakmice u kojima si (na papiru) autsajder nije mala stvar.
Bilo bi idealno iz BL se vratiti neporazen, ali mislim da u Borcu nista nece prepustiti slucaju pa ce sasvim slucajno glavni sudija biti jedan od prodanih dusa: Kazlagic, Topalovic, Music.
Ali, hajde prvo da rijesimo Slogu pa cemo onda o BL.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
Prijedlog za VelezTv, nesto slicno ovome napraviti, recimo dan sa Deanom. Snimati sta radi izutra gdje pije kafu, kako se sprema za trening itd. Isto tako sa igracima se moze zamisli bar jednom mjesecno. Rasto bi popularitet igracima a isto tako mi navijaci bi malo vise usli u njihov svijet.
Misljenja sam da Azura moramo sto vise gurati da igra, mlad je, nije loš, pa onda se mozda nadati da nesto zaradimo na njemu. A prvenstveno mora igrati, da ova dva retardinja Sikalo i Kadric sto manje igraju, u crno ce nas zaviti.
-
- Kontakt:
Čitam ove izještaje od omladinskih kategorija svi su u vrhu Premijer ligi.
Pioniri, kadeti i juniori.
Nego drugo nešto mi zapade za oko na dnu teksta kao i izvještaj od prvog tima potpis Adnan Demić.
Znači profesionalnog novinara su ubacili u ekipu za ove stvari,dobar potez stvarno.
Nego drugo nešto mi zapade za oko na dnu teksta kao i izvještaj od prvog tima potpis Adnan Demić.
Znači profesionalnog novinara su ubacili u ekipu za ove stvari,dobar potez stvarno.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Ako sam dobro primjetio ima nekoliko sedmica je Demić i sa VeležTV ekipom. Sada on obavlja intervjue.Espiritosanto je napisao/la: ↑18 sep 2023, 11:41Čitam ove izještaje od omladinskih kategorija svi su u vrhu Premijer ligi.
-
- Kontakt:
I meni se čini onaj zadnji trening pred Igman da je on to radio.ra1981 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 11:49Ako sam dobro primjetio ima nekoliko sedmica je Demić i sa VeležTV ekipom. Sada on obavlja intervjue.Espiritosanto je napisao/la: ↑18 sep 2023, 11:41Čitam ove izještaje od omladinskih kategorija svi su u vrhu Premijer ligi.
Vidio sam neki tekst je i Čilić pisao.
Prije je to sve Fazlija
I Mostarske kiše kao da su stale
U svakom slučaju napredak je očigledan. Neka samo nastave.Espiritosanto je napisao/la: ↑18 sep 2023, 11:51I meni se čini onaj zadnji trening pred Igman da je on to radio.ra1981 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 11:49Ako sam dobro primjetio ima nekoliko sedmica je Demić i sa VeležTV ekipom. Sada on obavlja intervjue.Espiritosanto je napisao/la: ↑18 sep 2023, 11:41Čitam ove izještaje od omladinskih kategorija svi su u vrhu Premijer ligi.
Vidio sam neki tekst je i Čilić pisao.
Prije je to sve Fazlija
-
- Kontakt:
Idemo sad jako u svim poljima, vjerujte mi iznenadit ćete se koliko ozbiljno ulazimo u sve 

Ti si naša ljubav jedina!
A tribina i gdje su pare od istefudbalfudbal je napisao/la: ↑18 sep 2023, 12:24Idemo sad jako u svim poljima, vjerujte mi iznenadit ćete se koliko ozbiljno ulazimo u sve![]()