Pilite naopako. Čuj fukare, a puni ko brod. Svaka utakmica nove majice, to niko u BiH ne može ispratiti.
Da ne pričam o gostovanju u Lisabonu, hladno par milja KM i to preko 50 momaka.
Moderator/ica: GracanicaAA
Pilite naopako. Čuj fukare, a puni ko brod. Svaka utakmica nove majice, to niko u BiH ne može ispratiti.
Savez.avenija je napisao/la: ↑18 sep 2023, 11:28Ko odrzava Tušanj, ko plaća održavanje i poštujete li pravilo koje piše i u ugovoru da se samo jedan trening smije sedmično odraditi na glavnom terenu ti novom travnjaku? Mislio sam da će te ga sjebati pogotovo što još jedan klub igra utakmice ali protiv Stupčanice vidim da je u odličnom stanju travnjak.
Jer si glup ko qracCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 sep 2023, 13:21Sto ih nisu na sjever prebacili a onu malu grupicu u taj cosak u vrhu
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 sep 2023, 09:51IceTea je napisao/la: ↑18 sep 2023, 01:35Pitanje je ko će kupovat iz tog fanshopa i šta. S obzirom da većina Zeničana nema za hljeba, prose za utakmicu, kartu, pivo i ostalo ili su uglavnom na grbači roditelja. Nejse, svakom svačije.. Oni svakako ne žele u PL kao što su rekli. Velika Sloboda šamara kitom.
Rumenko jeli ovo sakrivanje iza drugih nickova po uzoru na grupu izdase te ovi seljacki izrazi![]()
convict35 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 10:19Koji si ti ratard i kakve gluposti pricas dodzi u Zenicu,ako i smijes,pa da vidis sta je grad i kako se zivi sta se voza na cestama i kako se raja nosi i sl.IceTea je napisao/la: ↑18 sep 2023, 01:35Pitanje je ko će kupovat iz tog fanshopa i šta. S obzirom da većina Zeničana nema za hljeba, prose za utakmicu, kartu, pivo i ostalo ili su uglavnom na grbači roditelja. Nejse, svakom svačije.. Oni svakako ne žele u PL kao što su rekli. Velika Sloboda šamara kitom.
Kako onda da robijasi imaju kesa da idu na gostovanja i simpatizeri takodze i to kosta ,a fukare nemaju para za gostovanje zato i ne idu jos im se dobar dio plati.
Znacu vi nemate para kokosari
Ljudi došli da podrže klub i izdominirali 4 hiljade duša? Moj druže, Kike Budalike ti zavidi.
Mićo? Čokara?KimJongEsmer je napisao/la: ↑18 sep 2023, 14:10Šalom. Novi sam ovdje iako pratim forum preko 10 godina. Bio sam u ino ali sam se vratio ne znam ni ja kad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.