O cemu ti ? Kakva dva profila, opet si neke brlje konzumirao .
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Bolesnici bili i ostali balja moj...TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑15 sep 2023, 22:02O cemu ti ? Kakva dva profila, opet si neke brlje konzumirao .
Po dva profila prave samo da bi bili brojniji na temi.. 

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 19:59Ni stida ni srama nemaš.![]()
Ekipi koja prekucava sve redom bez ikakve nesportske pomoći ne treba kupovina sudija.
Imaš sto godina, a lažeš i varaš.

Husić ima vrlo-dobru ekipu,na žalost nema povjerenja u te momke i igra ziheraški .Odmah je krenuo uborbu za opstanak i pravi svoje račune.Jučer niti su se radovali dobojlije ,niti su tugovali naši,vidi se sve po ponašanju igrača .Odrađeno ono što je dogovoreno.Ali, da će otjerati svakog ko voli Tuzlu hoće.Koliko je samo tuzlaka bilo na utakmici.Karjašević na tribinama,pitam ga šta mu je,on se hvata za ložu onako bezvoljno,lafo povrijeđen.Lolić je priča za sebe.Potpuni promašaj.Visok a linjski golman.Nuki krivo ,što je opet bek,nerovozan,jede sebi džigaricu.Ali,nipošto igrače ne treba kritikovati.Oni jučer nisu poraženi.Oni samo nisu smjeli prići golu protivnika ili nedao Bog zabijati golove truhloj Slogi.
Sutra pohapsiti sudije i pare vratiti u budžet.Sramotno.
Ovi će sutra i golove davati ako zatreba.20 000KM.???
Glavni sudija: Silić Sanel (Cazin)
Prvi asistent: Ćehaja Mirza (Goražde)
Drugi asistent: Bilješko Boris (Novi Travnik)
Četvrti sudija: Sučić Kristijan (Travnik)
STUPČANICA?
SREĆA DA IDE PENOS NA MY-TV ,neka se tuzlaci uvjere na šta se bacaju milioni.
Ovi će sutra i golove davati ako zatreba.20 000KM.???
Glavni sudija: Silić Sanel (Cazin)
Prvi asistent: Ćehaja Mirza (Goražde)
Drugi asistent: Bilješko Boris (Novi Travnik)
Četvrti sudija: Sučić Kristijan (Travnik)
STUPČANICA?

SREĆA DA IDE PENOS NA MY-TV ,neka se tuzlaci uvjere na šta se bacaju milioni.
FK Željezničar - NK GOŠK 2 : 3 ,SVAKA ČAT ZA GOŠK.
A gdje Fejza?? Nije bio ni u kadru. Znam da nije povrijedjen! Znaci njega smo rjesilituzlac je napisao/la: ↑16 sep 2023, 03:35Husić ima vrlo-dobru ekipu,na žalost nema povjerenja u te momke i igra ziheraški .Odmah je krenuo uborbu za opstanak i pravi svoje račune.Jučer niti su se radovali dobojlije ,niti su tugovali naši,vidi se sve po ponašanju igrača .Odrađeno ono što je dogovoreno.Ali, da će otjerati svakog ko voli Tuzlu hoće.Koliko je samo tuzlaka bilo na utakmici.Karjašević na tribinama,pitam ga šta mu je,on se hvata za ložu onako bezvoljno,lafo povrijeđen.Lolić je priča za sebe.Potpuni promašaj.Visok a linjski golman.Nuki krivo ,što je opet bek,nerovozan,jede sebi džigaricu.Ali,nipošto igrače ne treba kritikovati.Oni jučer nisu poraženi.Oni samo nisu smjeli prići golu protivnika ili nedao Bog zabijati golove truhloj Slogi.
Fejzić nije bio ni na tribini.Pa dosta je više ponižavanja.Imamo sad ovog "gumenog" .Brani bolje nego Kurtoa.Hazre je napisao/la: ↑16 sep 2023, 07:03A gdje Fejza?? Nije bio ni u kadru. Znam da nije povrijedjen! Znaci njega smo rjesilituzlac je napisao/la: ↑16 sep 2023, 03:35Husić ima vrlo-dobru ekipu,na žalost nema povjerenja u te momke i igra ziheraški .Odmah je krenuo uborbu za opstanak i pravi svoje račune.Jučer niti su se radovali dobojlije ,niti su tugovali naši,vidi se sve po ponašanju igrača .Odrađeno ono što je dogovoreno.Ali, da će otjerati svakog ko voli Tuzlu hoće.Koliko je samo tuzlaka bilo na utakmici.Karjašević na tribinama,pitam ga šta mu je,on se hvata za ložu onako bezvoljno,lafo povrijeđen.Lolić je priča za sebe.Potpuni promašaj.Visok a linjski golman.Nuki krivo ,što je opet bek,nerovozan,jede sebi džigaricu.Ali,nipošto igrače ne treba kritikovati.Oni jučer nisu poraženi.Oni samo nisu smjeli prići golu protivnika ili nedao Bog zabijati golove truhloj Slogi.
Ko je u nas trener golmana ,koji je ono čovjek.
Neki Sasa...dosao iz Zvijezde09tuzlac je napisao/la: ↑16 sep 2023, 08:33Fejzić nije bio ni na tribini.Pa dosta je više ponižavanja.Imamo sad ovog "gumenog" .Brani bolje nego Kurtoa.Hazre je napisao/la: ↑16 sep 2023, 07:03A gdje Fejza?? Nije bio ni u kadru. Znam da nije povrijedjen! Znaci njega smo rjesilituzlac je napisao/la: ↑16 sep 2023, 03:35
Husić ima vrlo-dobru ekipu,na žalost nema povjerenja u te momke i igra ziheraški .Odmah je krenuo uborbu za opstanak i pravi svoje račune.Jučer niti su se radovali dobojlije ,niti su tugovali naši,vidi se sve po ponašanju igrača .Odrađeno ono što je dogovoreno.Ali, da će otjerati svakog ko voli Tuzlu hoće.Koliko je samo tuzlaka bilo na utakmici.Karjašević na tribinama,pitam ga šta mu je,on se hvata za ložu onako bezvoljno,lafo povrijeđen.Lolić je priča za sebe.Potpuni promašaj.Visok a linjski golman.Nuki krivo ,što je opet bek,nerovozan,jede sebi džigaricu.Ali,nipošto igrače ne treba kritikovati.Oni jučer nisu poraženi.Oni samo nisu smjeli prići golu protivnika ili nedao Bog zabijati golove truhloj Slogi.
Ko je u nas trener golmana ,koji je ono čovjek.
Dobro kažeš Balja, ekipu treba podržati i kad ne ide. Treba nema šta, mi evo već godina podržavamo a ekipa sve jedno tone.
Dokle.
Dokle.
-
- Kontakt:
Ma ne tonemo mi nigdje. Nismo ispali, igramo PL BiH i igracemo jos akobogda. Svaki poraz tesko pada svima, tako da ja apsolutno razumijem i negativne komentare.
Elvir Baljic
Dobro je što si optimista Balja, ja nekako nisam baš ubijeđen da ide na dobro.
Ako pogledamo snagu Doboja vrlo je vjerovatno da gubimo i od Borca i Zrinjskog u Tuzli i Posušja u gostima.
Ako se to desi skor bi bio 9 utakmica 7 poraza. Nadam se da moj pesimizam nije opravdan.
Ako pogledamo snagu Doboja vrlo je vjerovatno da gubimo i od Borca i Zrinjskog u Tuzli i Posušja u gostima.
Ako se to desi skor bi bio 9 utakmica 7 poraza. Nadam se da moj pesimizam nije opravdan.
Od Zrinjskog gubimo moramo im vratiti onaj poklon od prošle sezone. Borac može biti svakako ali prije da gubimo. Posusje bi trebali ostati neporaženi.Beledija je napisao/la: ↑17 sep 2023, 17:15Dobro je što si optimista Balja, ja nekako nisam baš ubijeđen da ide na dobro.
Ceka li nas kradja protiv smradova sledece kolo?? Tesko nama... 

Balja se dopisuje sam sa sobom na temi. Neviđeno. 

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
- Kontakt:
Ko ga **** balja....puna tuzla drogerasaTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:45@admin , hoces skloniti ovog pacijenta sa naseg pdf-a ?

1959/60..... SLOBODA ISPALA IZ 1.LIGE PRVI PUT
1962/63..... SLOBODA ISPALA IZ 1. LIGE DRUGI PUT
1990/91......SLOBODA ISPALA IZ 1. LIGE TREĆI PUT
SFRJ.....................................................
2011/12..... SLOBODA ISPALA IZ 1.LIGE ČETVRTI PUT
2022/23......SLOBODA ISPALA IZ 1.LIGE PETI PUT
BIH.........................................................
PETOKRAKA SA PET PERA,HEJ ,TO JE ZNAČKA PROLETERA.
SLOBODA JE U DUGOJ LIGI VEĆ 11. GODINU OD ULASKA U DRUGU LIGU 1958.
Trenutno korisnika/ca: gattuso1919, nerkolfc i 3 gosta.