Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
- VivaLaStella
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Ne znam koja je svrha svega ovog iskreno. Kako vam ne bude muka više..
Eto imate 11. kolo, lijepo se pomlatite, odma vidite ko je jači i na terenu i na tribini i vozdra. Pustite nas ostale da malo pišemo i o fudbalu za promjenu
Eto imate 11. kolo, lijepo se pomlatite, odma vidite ko je jači i na terenu i na tribini i vozdra. Pustite nas ostale da malo pišemo i o fudbalu za promjenu
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Piši brate, niko ti ne brani. Pisali ste prošle godine, jedva 20 stranica napisali.VivaLaStella je napisao/la: ↑18 sep 2023, 16:29Ne znam koja je svrha svega ovog iskreno. Kako vam ne bude muka više..
Šta se dešava se Zvijezdom, kad će deblokada računa?
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Ko? Ćelik? Ima jasta, to si 100% u pravu.convict35 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 16:22Ali zato ima retardirarane forumaseAllGunsBlazing je napisao/la: ↑18 sep 2023, 15:36Ne znam s kim se mi ovdje raspravljamo, koliko znam Sloboda nema navijace.
Volim tebe, više od sebe
Eno mi retardirani, oni rečenice ne znaju sastavit, non stop neko psovanje, pokušaj spuštanja nekog, postavljaju raznorazne provokacije tipa Tuzlu za Pale, spominju Dodika, psuju Markale itd.antisisoja1919 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 16:53Ko? Ćelik? Ima jasta, to si 100% u pravu.convict35 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 16:22Ali zato ima retardirarane forumaseAllGunsBlazing je napisao/la: ↑18 sep 2023, 15:36Ne znam s kim se mi ovdje raspravljamo, koliko znam Sloboda nema navijace.
Najzatucaniji likovi na planeti. Divim se svaki dan i ne vjerujem..
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- VivaLaStella
- Kontakt:
Kao takav post će se izdvojiti u 5 stranica besmislene raspraveTruhlo je napisao/la: ↑18 sep 2023, 16:51Piši brate, niko ti ne brani. Pisali ste prošle godine, jedva 20 stranica napisali.VivaLaStella je napisao/la: ↑18 sep 2023, 16:29Ne znam koja je svrha svega ovog iskreno. Kako vam ne bude muka više..
Šta se dešava se Zvijezdom, kad će deblokada računa?

Al ako ništa evo bar neki doprinos temi

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
@Zukanovic
Emir Karalić 2 asistencije u Kaknju, ima video na Youtube.
Emir Karalić 2 asistencije u Kaknju, ima video na Youtube.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Eto i moj doprinos za ovu temu. Pravo sam se namucio sa tom slikom. Tu je popis Slobodnih trofeja. Sve sam morao Slobodine titule i osvojene kupove upisivat po godinama. Zatim strijelce u osvojenim sezonama, bilo kupa ili sampionata. Bez zafrkancije, ne znam sta bih napisao. Mozda "PREKO 100 godina SLOBODE I NADANJA"

Svakodnevno se radi na održavanju travnjaka..avenija je napisao/la: ↑18 sep 2023, 11:28Ko odrzava Tušanj, ko plaća održavanje i poštujete li pravilo koje piše i u ugovoru da se samo jedan trening smije sedmično odraditi na glavnom terenu ti novom travnjaku? Mislio sam da će te ga sjebati pogotovo što još jedan klub igra utakmice ali protiv Stupčanice vidim da je u odličnom stanju travnjak.

Kako lijepo izgleda.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- RollingPaper
- Kontakt:
A bilo je par dana mirno na temi bez tenzija, normalne teme se pisale, samo sam čeko kad će buknut opet, iskra je falila 

Hvala ti na doprinosu. Istini za volju, tvoj mozak nije mogao smisliti nešto bolje nego što bi naprimjer dijete od 6 godina.FliX je napisao/la: ↑18 sep 2023, 17:37
Eto i moj doprinos za ovu temu. Pravo sam se namucio sa tom slikom. Tu je popis Slobodnih trofeja. Sve sam morao Slobodine titule i osvojene kupove upisivat po godinama. Zatim strijelce u osvojenim sezonama, bilo kupa ili sampionata. Bez zafrkancije, ne znam sta bih napisao. Mozda "PREKO 100 godina SLOBODE I NADANJA"![]()

Eh sad komotno na taj papir možeš napisati popis premijerligaša sa kojima ćete igrati u idućoj sezoni. Aa ja, nećete se ni plasirati.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Stadion Tušanj, fudbalski to je hram, na njemu igra Sloboda, tim za koji živim ja.IceTea je napisao/la: ↑18 sep 2023, 17:37Svakodnevno se radi na održavanju travnjaka..avenija je napisao/la: ↑18 sep 2023, 11:28Ko odrzava Tušanj, ko plaća održavanje i poštujete li pravilo koje piše i u ugovoru da se samo jedan trening smije sedmično odraditi na glavnom terenu ti novom travnjaku? Mislio sam da će te ga sjebati pogotovo što još jedan klub igra utakmice ali protiv Stupčanice vidim da je u odličnom stanju travnjak.
Kako lijepo izgleda.![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Top! Jest da je slilkano sa poprilicne udaljenosti te se ne vidi bas detaljno, ali ono sto se vidi je za svaku pohvalu.IceTea je napisao/la: ↑18 sep 2023, 17:37Svakodnevno se radi na održavanju travnjaka..avenija je napisao/la: ↑18 sep 2023, 11:28Ko odrzava Tušanj, ko plaća održavanje i poštujete li pravilo koje piše i u ugovoru da se samo jedan trening smije sedmično odraditi na glavnom terenu ti novom travnjaku? Mislio sam da će te ga sjebati pogotovo što još jedan klub igra utakmice ali protiv Stupčanice vidim da je u odličnom stanju travnjak.
Kako lijepo izgleda.![]()
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Niko:IceTea je napisao/la: ↑18 sep 2023, 17:40Hvala ti na doprinosu. Istini za volju, tvoj mozak nije mogao smisliti nešto bolje nego što bi naprimjer dijete od 6 godina.FliX je napisao/la: ↑18 sep 2023, 17:37
Eto i moj doprinos za ovu temu. Pravo sam se namucio sa tom slikom. Tu je popis Slobodnih trofeja. Sve sam morao Slobodine titule i osvojene kupove upisivat po godinama. Zatim strijelce u osvojenim sezonama, bilo kupa ili sampionata. Bez zafrkancije, ne znam sta bih napisao. Mozda "PREKO 100 godina SLOBODE I NADANJA"![]()
Eh sad komotno na taj papir možeš napisati popis premijerligaša sa kojima ćete igrati u idućoj sezoni. Aa ja, nećete se ni plasirati.![]()
Zenićani: Uopšte nam nije ni bio cilj PL

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja ne pisem tokom utakmice. Mozda na poluvremenu. Ne znam koga jos mislis. Imamo ove dijaspore sto gleda preko yt, mozda oni pisu.Beduin je napisao/la: ↑18 sep 2023, 16:20Rasoravljate se sa simpatizerima, jer kako vidim i vi tokom utakmice se satraste po forumu.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑18 sep 2023, 15:36Ne znam s kim se mi ovdje raspravljamo, koliko znam Sloboda nema navijace.
Simpatizerivs. Simpatizeri
![]()
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.