Psujem samo tebi jer si najljigavije stvorenje ovdje koje je vrijedjalo sve i svakoga,hladnog te u celo ljubili !IceTea je napisao/la: ↑18 sep 2023, 18:19Meni dosadilo iskreno. Javi se jedan bude ugašen, drugi, treći..antisisoja1919 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 18:17Kad vidis sta je levatima extremno smijesno, skontas da mozda jos nisu ni odrasli. Pubertetlije zenićke![]()
![]()
Definitivno ću se prešaltat na ozbiljnije diskusije. S ovima se ne možeš ni sprdat. Isto kao da sam u obdanište ušao. Ne mogu intelektualno parirat ni sekunde. Nane je najgori, samo laje ko cuko.
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
-
- Kontakt:
Ne hranite trolla vidite da ga se i njegovi stide. Ignor kozu neka nadje drugdje jarca da ga praši.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
I ja ne mogu vjerovat da nasi opet ulaze u raspravu sa placenicima. Posto se koze pokusavaju porediti sa Robijasima vidjecemo ih naredno kolo.avenija je napisao/la: ↑18 sep 2023, 19:09Svako ko se peca i odgovara i nasjeda na provokacije koza je gori od njih. I to se ubjedjujete sa plačenickom grupom Mujkanoviča koja ne ide ni na gostovanja. Nek dodju na nivo Posk.oka pa onda neka se porede sa grupama koje na svako gostovanje idu u brojci 200-300-400.
Imaju sve pobjede, dobijaju dzeparac od Macka, sve im ide od ruke pa da vidimo koliko ce ih otici na gostovanje udaljeno vise od 50 km.
Šipu noju.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
STARIJI STE OD MENE DUŽE IH GLEDATE , ŠTA STE URADILI DA IH SMIJENITE, KIGA STE PREDLOŽILI, JESTE IKAD PROTESTVOVALI,PORUKU NA STADIONU OKAČILI.
KAD PLANIRATE POKRENUT SE.
MLAĐA DJECA NE GLEDAJU BRATSTVO JER STE VI BILI MLAKONJE KOJE ZNAJU SAMO PREKO TASTATURE KRITIKOVAT NEPODOBNE U BRATSTVU.
HAJMO PRIJEDLOZI, HAJMO PROMJENE A NE SAMO U KRUG MIĆO ČOKARA DASO. ŠTO IM DOPUŠTATE
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Od 9 mogućih bodova kod kuće Nidžo osvojio svega 4. Hoćemo ostavke, od PR kluba tzv novinarčića u pokusaju a u stvarnosti glodača na CNC mašinama pa do Taće i Koje. Mrš svi iz svetinje
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
KimJongEsmer je napisao/la: ↑18 sep 2023, 19:54Seljoberi, pa vidiš ti gdje živiš.
Jala smrdi do banovića.

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Ajd ovako ćemo.
Ja ću kad ja budem htio vrlo lako dokazat da nemam veze sa klubom.
A Vi samo odgovorite.
Jer ste veliki navijači Bratstva.
Samo na jedno odgovorite.
Jel ok?
Ja ću kad ja budem htio vrlo lako dokazat da nemam veze sa klubom.
A Vi samo odgovorite.
Jer ste veliki navijači Bratstva.
Samo na jedno odgovorite.
Jel ok?
-
- Kontakt:
Tako sam i mislio.
Broj vasih akcija i inicijativa za bolji klub.
Nula . 0000...krompir.
Znate samo piskarat.
Bezveznjaci.
Nula . 0000...krompir.
Znate samo piskarat.
Bezveznjaci.
MlakonjeKimJongEsmer je napisao/la: ↑18 sep 2023, 20:08Tako sam i mislio.
Nula . 0000...krompir.
Znate samo piskarat.
Bezveznjaci.

-
- Kontakt:
20godina ti prolaziš tu i ne vidiš grafite i ništa ne činiš.
Nego sad kad Vas ja stariju generaciju navijača prozivsm da ste im to dopustili pravis šegu i cirkus od toga.
Čovjek kad ne zna šta će nema argumente onda se glupira i pokušava bit zanimljiv.
Vi ste nikakvi navijači.
Nego sad kad Vas ja stariju generaciju navijača prozivsm da ste im to dopustili pravis šegu i cirkus od toga.
Čovjek kad ne zna šta će nema argumente onda se glupira i pokušava bit zanimljiv.
Vi ste nikakvi navijači.
Ovo su neki viši nivoi, ne mogu ovo ispratiti, ja vas napuštam.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
KimJongEsmer je napisao/la: ↑18 sep 2023, 20:1120godina ti prolaziš tu i ne vidiš grafite i ništa ne činiš.
Vi ste nikakvi navijači.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.