Hej pasa pa nemoj citati sta pise za nas OLIMPIChordas'87 je napisao/la:koga to interesuje
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
fuj,,,,,,,,koja zavist i ljubomora-pa sta vam je ljudi,,,,,,,,,,Grbavica moj zivot je napisao/la:Ta ce olimpiCu stadion kad su im jedini simpatizeri herbion i igraci (poneki)
A sto se ti bolan opterecujes stadionom Olimpica,,,,,,,,scorpion je napisao/la:Zaboravljas ocigledno da ste tog istog covjeka koji ce vam sad obnavljati stadion pljuvali unazad godinu dana zato sto kriminalcu i lopovu Gracicu ne da stadion u njegovo privatno vlasnistvo.Ovo je stadion koji se ne radi samo OlimpiCu nego i ostalim novogradskim klubovima.herbion je napisao/la:LUD,ZBUNJEN,NORMALANNeprilagodjen je napisao/la:je li planirano ispadanje ove sezone?
IDI BAVI SE MAKETAMA
Vjerovatno ce sad herbion reci nije tacno,samo nama, ali sacekaj da se uradi, pa ces vidjeti. Sta mislite da ce ovo biti samo vase, grdno se varate![]()
TO NIJE NITI CE BITI STADION OLIMPICA!!! Zar je to tesko shvatiti. Ako ne mozes da shvatis moj prethodni post, nemoj ni odgovarati na njega. Stadion kao stadion je dobrodosao Opcini Novi Grad, to je jedina pozitivna stvar.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Gdje ce Olimpik igrati "domace" tekme ove polu sezone?
Nek izdrze deset godina u PL i eto navijaca. Polako.bosnas_ je napisao/la:realno Olimpic je smjesan klub,kao i svaki klub koji nema navijaca,ali nema ni Siroki navijaca...tako da Olimpic nije izuzetak...oni zele prodajom igracima da opstanu,to im mozda i uspije,ali relano nemaju infrastrukturu,nemaju navijace...**** takav klub....sumnjam da ce od ovog stadiona na Otoci biti nesto,dugo se o tome prica,ali nigdje nista....volio bi da grijesim,jer je dobro da u Sarajevu imamo sto vise modernih stadiona...pogotovo ankon sto se Grbavica sredi,mada ce i to potrajati...kada bi se na Otoci izgradila jos jedna tribina,i onda antkrila zajendo sa zapandom,to bi vec licilo na nesto,a koliko je to realno,ne znam...herbion je napisao/la:Kada je Olimpik igrao na svojoj Otoci uvjek je bilo puno i ne vidimo razloga zasto da ne bude sada tako.
Polako guramo na sve strane i zasada dobro nam ide.
Korisnici stadiona su FK Olimpik i SFK,zenski fudbalski klub.
Kriminalac Gracic privodi transfer Subasica kraju,onako da ne mozete spavati
JAKO oprema kolekcija 2011 g.![]()
Jbg licimo stvarno na pravi klub.
Dzaba, neka ih u premijerligi 100 godina, oni mogu imati simpatizere, ali istinske navijace, NIKADA. Gracic je ljetos cak napravio i udruzenje navijaca predvodjeno jednom od onih karatasica(ne znam tacno koja), ali naravno to je sve na principu, plati pa cu ti dolaziti na utakmice i sl. Ovakvi klubovi u gradovima gdje egzistiraju dva giganta nemaju nikakvih sansi za bolji status. To je i realno i ocekivano.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Raščić sa pola metra glavom promašuje gol!
Ova mi je poznata. I protiv Želje je uradio isto.
Ova mi je poznata. I protiv Želje je uradio isto.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
O kakvim gigantima pričaš,u ovoj ligi riječ gigant ne postoji,klubovi nam svršavaju kad prođu tim iz andore...a za olimpic svaka čast,kad bi se plasirali u europu napravili bi bolji rezultat od većine klubova iz ove ligescorpion je napisao/la:Dzaba, neka ih u premijerligi 100 godina, oni mogu imati simpatizere, ali istinske navijace, NIKADA. Gracic je ljetos cak napravio i udruzenje navijaca predvodjeno jednom od onih karatasica(ne znam tacno koja), ali naravno to je sve na principu, plati pa cu ti dolaziti na utakmice i sl. Ovakvi klubovi u gradovima gdje egzistiraju dva giganta nemaju nikakvih sansi za bolji status. To je i realno i ocekivano.
Cuj Raleta sa pola metra promasio...mada me ne cudi,veci je od precke
pa je valjda bilo tesko spustit je dole 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bravo Olimpice, bravo Vukovi, bravo Nijaze... novi stadion, pa titula! Srecno u kupu!
- Giallorossi
- Kontakt:
jbote ovaj Olimpic ima pola igraca iz Sarajeva(hiros,pliska,rascic) 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Hallo ss.ba, zasto ne napravite malu reportazu u vezi pocetka gradnje stadiona na Otoci?
... kasnite kao sportski portal.
... kasnite kao sportski portal.
Boris Gavran prognozira XVIII kolo PL BiH
Rudar nije slučajno u vrhu tabela, Olimpic igra najljepši fudbal u Ligi
boris_gavran.jpg
U novoj rubrici na našoj web - stranicu "PROGNOZA KOLA", prvi naš "prognozer" je Boris Gavran, šef struke prijedorskog Rudara. Gavran je prognozirano XVIII kolo PL, koje je na rasporedu 12. i 13. marta, u kome njegov tim gostuje "davljeniku" Drini iz Zvornika.
Željezničar - Travnik : U ovom susretu očekujem pobjedu Željezničara. Aktuelni prvak države slavi 90 godina postojanja i kao i uvijek ima velike ambicije. Ako Željo želi ispuniti zacrtani cilj mora pobjeđivati na svom terenu ali i sa gostovanja donositi bodove.
Sloboda - Sarajevo : Ovo je jedan od derbi susreta ovoga kola. Sloboda igra čvrsto na svom terenu dok gosti i nisu baš ubjedljivi kada izađu iz Sarajeva. Bit će ovo tvrda utakmica ali prednost dajem domaćoj ekipi.
Velež - Borac : Još jedan od derbi susreta XVIII kola. Obje ekipe su furiozno startale u nastavak sezone. Ovo će biti istinski derbi i očekujem da će Velež i Borac podjeliti bodove u ovom susretu.
Čelik - Budućnost : Budućnost se nalazi u velikoj krizi, dok zeničani igraju dosta dobro. Čelik je u ovom trenutku mnogo kvalitetnija ekipa i još kada dodamo domaći teren pobjeda Čelika je izvjesna u ovom susretu.
Leotar - Zvijezda : Leotar je loše startao u nastavak. Siguran sam da će sve dati da u ovom susretu dođu do sva tri boda jer bi u suprotnom došli u situaciju da se bore za "goli život". Mišljenja sam da će trebinjci slaviti u ovom susretu.
Rudar - Drina : Moja ekipa je nastavila tamo gdje je stala jesenas. Naše igre dokazuju da plasman na tabeli nije slučajnost. U Zvornik idemo na noge ekipi koja je u velikim problemima i pokušat ćemo sve učiniti da bi nastavili naš niz. Idemo na sva tri boda, ali ne bih bio nezadovoljan ni kada bi osvojili samo jedan.
Slavija - Zrinjski : Zrinjski je po meni najveće razočarenje prvenstva. Onako kako su igrali jesenas tako su nastavili i sada. Slavija je čvrsta ekipa pogotovo na svome terenu i njihova pobjeda u ovom susretu ne bi trebala doći u pitanje.
Široki Brijeg - Olimpic : Široki je u prva dva kola upisao dva poraza. Ako imaju Evropske ambicije ne bi smjeli nastaviti taj negativan niz. S druge strane u goste širokobriježanima dolazi Olimpic, po mom mišljenju, ekipa koja igra najljepši fudbal u ligi. Malu prednost dajem Širokom zbog domaćeg terena ali ne bih se iznenadio da sarajlije kući odnesu "puni plijen" jer su pokazali da su zaista jedna prava ekipa
.
Rudar nije slučajno u vrhu tabela, Olimpic igra najljepši fudbal u Ligi
boris_gavran.jpg
U novoj rubrici na našoj web - stranicu "PROGNOZA KOLA", prvi naš "prognozer" je Boris Gavran, šef struke prijedorskog Rudara. Gavran je prognozirano XVIII kolo PL, koje je na rasporedu 12. i 13. marta, u kome njegov tim gostuje "davljeniku" Drini iz Zvornika.
Željezničar - Travnik : U ovom susretu očekujem pobjedu Željezničara. Aktuelni prvak države slavi 90 godina postojanja i kao i uvijek ima velike ambicije. Ako Željo želi ispuniti zacrtani cilj mora pobjeđivati na svom terenu ali i sa gostovanja donositi bodove.
Sloboda - Sarajevo : Ovo je jedan od derbi susreta ovoga kola. Sloboda igra čvrsto na svom terenu dok gosti i nisu baš ubjedljivi kada izađu iz Sarajeva. Bit će ovo tvrda utakmica ali prednost dajem domaćoj ekipi.
Velež - Borac : Još jedan od derbi susreta XVIII kola. Obje ekipe su furiozno startale u nastavak sezone. Ovo će biti istinski derbi i očekujem da će Velež i Borac podjeliti bodove u ovom susretu.
Čelik - Budućnost : Budućnost se nalazi u velikoj krizi, dok zeničani igraju dosta dobro. Čelik je u ovom trenutku mnogo kvalitetnija ekipa i još kada dodamo domaći teren pobjeda Čelika je izvjesna u ovom susretu.
Leotar - Zvijezda : Leotar je loše startao u nastavak. Siguran sam da će sve dati da u ovom susretu dođu do sva tri boda jer bi u suprotnom došli u situaciju da se bore za "goli život". Mišljenja sam da će trebinjci slaviti u ovom susretu.
Rudar - Drina : Moja ekipa je nastavila tamo gdje je stala jesenas. Naše igre dokazuju da plasman na tabeli nije slučajnost. U Zvornik idemo na noge ekipi koja je u velikim problemima i pokušat ćemo sve učiniti da bi nastavili naš niz. Idemo na sva tri boda, ali ne bih bio nezadovoljan ni kada bi osvojili samo jedan.
Slavija - Zrinjski : Zrinjski je po meni najveće razočarenje prvenstva. Onako kako su igrali jesenas tako su nastavili i sada. Slavija je čvrsta ekipa pogotovo na svome terenu i njihova pobjeda u ovom susretu ne bi trebala doći u pitanje.
Široki Brijeg - Olimpic : Široki je u prva dva kola upisao dva poraza. Ako imaju Evropske ambicije ne bi smjeli nastaviti taj negativan niz. S druge strane u goste širokobriježanima dolazi Olimpic, po mom mišljenju, ekipa koja igra najljepši fudbal u ligi. Malu prednost dajem Širokom zbog domaćeg terena ali ne bih se iznenadio da sarajlije kući odnesu "puni plijen" jer su pokazali da su zaista jedna prava ekipa
.
ovo je sa web - stranice Olimpica, Gavran je shvatio ko igra najljepse u Ligi
nepregledno i prepuno gramatickih gresaka, ali nije ni cuditi od koga je
I neka bude da je tako ali je istinitohordas'87 je napisao/la:nepregledno i prepuno gramatickih gresaka, ali nije ni cuditi od koga je
sta fuli sad rascic.........mogo je olimpic vodit,dobro stoje na terenu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Rascic kloc.Mislim da je golman Sirokog trebao dobiti crveni za onaj faul.Rosas7 je napisao/la:sta fuli sad rascic.........mogo je olimpic vodit,dobro stoje na terenu
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.