Sve i da ga je stavio na klupu, kakve to veze ima sa Kodrom? Nije ga Kodro stavio.carobnjacic je napisao/la: ↑18 sep 2023, 19:45Od onoliko igraca koji su bili zdravi nisu bili Na klupi vec Na tribinama Sto bi anela onda drzo Na klupi povredzenog HaaaaaaaaGhuraba je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:26Od onoliki igraca koji su bili zdravi nisu bili Na klupi. na tribinama Sto bi anela onda drzo Na klupi povredzenogcarobnjacic je napisao/la: ↑10 sep 2023, 16:54Sto se ne pitate utakmica protiv Portugala. Sto bio zamjenen i protiv luxemburga na klupi nije dobijo ni minuta igre a nit je bio povredzen Bio spreman. I plus neki. Stvari sto nisu za javnost sto to nekaznise krunica pjanica dzeko igrali meč ko gol povredzen trenirali igrali meč nisu se odazvali pozivu samo koliko znam kolasinac bio doso sto nisu njih nit opomenu nit suspenziju Ja još jedan novinar pitao kodro. Za anela on mu odgovorilo gdje igra Hahsgaf 3 mijeseca prije sto nije preuzeo mislim reprezentaciju
Pa Faruk je za Luxemburg rekao da mu je Anel dosao ujutro na dan utakmice i pozalio se na povredu. Ako on laze, onda je to Anel odmah trebao demantovati.
Nek ne bude pizda i nek kaže šta mu je na duši.