vi niste ni ves masina, jos ona stara varijanta korito i kabasletsgofighter je napisao/la: ↑19 sep 2023, 11:13Čisto sumnjam prosto nevjerujem da ćemo ikad više dopustiti da nam sarajlije o glavi rade !
Osima više nema a što se tiče sarajeva, veš mašina živi duže uz Mirvah![]()
Suvorov je napisao/la: ↑19 sep 2023, 11:25Kakav intro![]()
https://www.youtube.com/live/pQs8Ju46Iw ... kSvBIG-4dS
Drzi se ti svoje zeeence jara<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 11:52Ovaj predsjednik Zeljo rijetko ogavan lik, samo suplje baca sa dugovima, kmeci na poreznu, bas jadnicak neki. Gdje su prijatelju rezultati, sto ne objasnis navijacima sta se desava u klubu, ocito nesto ne stima tamo.
Znam da dijelis isto misljenjeBistriksg je napisao/la: ↑19 sep 2023, 11:54Drzi se ti svoje zeeence jara<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 11:52Ovaj predsjednik Zeljo rijetko ogavan lik, samo suplje baca sa dugovima, kmeci na poreznu, bas jadnicak neki. Gdje su prijatelju rezultati, sto ne objasnis navijacima sta se desava u klubu, ocito nesto ne stima tamo.
Covjek je na pocetku izlaganja rekao da ce do kraja 2023 g dug biti smanjem za pola, odnosno sa 8.7 na 3.4, ne znam koji ti treba rezultat osim toga, nigdje u izlaganju nit kmeci na poreznu nit na bilo koga drugog, nego prica onako kako je bilo, nikakvo kmecanje i ostale gluposti.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 11:52Ovaj predsjednik Zeljo rijetko ogavan lik, samo suplje baca sa dugovima, kmeci na poreznu, bas jadnicak neki. Gdje su prijatelju rezultati, sto ne objasnis navijacima sta se desava u klubu, ocito nesto ne stima tamo.
Kralju skrenu s duga na biletarnicu sta ti citasnastrojeni21 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 11:58Covjek je na pocetku izlaganja rekao da ce do kraja 2023 g dug biti smanjem za pola, odnosno sa 8.7 na 3.4, ne znam koji ti treba rezultat osim toga, nigdje u izlaganju nit kmeci na poreznu nit na bilo koga drugog, nego prica onako kako je bilo, nikakvo kmecanje i ostale gluposti.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 11:52Ovaj predsjednik Zeljo rijetko ogavan lik, samo suplje baca sa dugovima, kmeci na poreznu, bas jadnicak neki. Gdje su prijatelju rezultati, sto ne objasnis navijacima sta se desava u klubu, ocito nesto ne stima tamo.
Covjek hoce da ti kaze, puno futura, bit ce, napravit cemo, rijesit cemo a evo npr. ovo sto se ustanete svakog prvog s minusom moze rijesiti jak generalni ili makar olaksati.nastrojeni21 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 11:58Covjek je na pocetku izlaganja rekao da ce do kraja 2023 g dug biti smanjem za pola, odnosno sa 8.7 na 3.4, ne znam koji ti treba rezultat osim toga, nigdje u izlaganju nit kmeci na poreznu nit na bilo koga drugog, nego prica onako kako je bilo, nikakvo kmecanje i ostale gluposti.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 11:52Ovaj predsjednik Zeljo rijetko ogavan lik, samo suplje baca sa dugovima, kmeci na poreznu, bas jadnicak neki. Gdje su prijatelju rezultati, sto ne objasnis navijacima sta se desava u klubu, ocito nesto ne stima tamo.
Ne kmeci na poreznu, nego je to tako. Proba ukazati na kriterij porezne koja funkcionise u jednom kantonu.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 11:52Ovaj predsjednik Zeljo rijetko ogavan lik, samo suplje baca sa dugovima, kmeci na poreznu, bas jadnicak neki. Gdje su prijatelju rezultati, sto ne objasnis navijacima sta se desava u klubu, ocito nesto ne stima tamo.
Covjek ima iza sebe brojke koje dokazuju da je dug smanjen, sa smanjenjem duga se ne pravi novi jer se sve redovno izmiruje, ne znam da mozes bolje funkcionisat u tim okolnostima, smanjivati dug i ne praviti novi je cilj svakome ko je u dugovima. Naravno da ce u futuru pricati o stvarima koje jos nisu zapocete, cilj pres konferencije je bio predstraviti projekte koji bi trebali poceti u skorijoj buducnosti.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 sep 2023, 12:01Covjek hoce da ti kaze, puno futura, bit ce, napravit cemo, rijesit cemo a evo npr. ovo sto se ustanete svakog prvog s minusom moze rijesiti jak generalni ili makar olaksati.nastrojeni21 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 11:58Covjek je na pocetku izlaganja rekao da ce do kraja 2023 g dug biti smanjem za pola, odnosno sa 8.7 na 3.4, ne znam koji ti treba rezultat osim toga, nigdje u izlaganju nit kmeci na poreznu nit na bilo koga drugog, nego prica onako kako je bilo, nikakvo kmecanje i ostale gluposti.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 11:52Ovaj predsjednik Zeljo rijetko ogavan lik, samo suplje baca sa dugovima, kmeci na poreznu, bas jadnicak neki. Gdje su prijatelju rezultati, sto ne objasnis navijacima sta se desava u klubu, ocito nesto ne stima tamo.
Smijurija je reci da klub sa ovakvom reputacijom ne moze naci top 3 gs u ligi. Neko je tu nesposoban.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, ristagrad i 19 gostiju.