Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Danas u 12h žrijeb kupa BiH. Prvoligaši koji će se naći u žrijebu:
NK Čelik Zenica
FK Goražde
NK Jedinstvo Bihać
FK Radnik Hadžići
FK Sloboda Tuzla
NK Stupčanica
HNK Tomislav Tomislavgrad
NK TOŠK Tešanj
NK Čelik Zenica
FK Goražde
NK Jedinstvo Bihać
FK Radnik Hadžići
FK Sloboda Tuzla
NK Stupčanica
HNK Tomislav Tomislavgrad
NK TOŠK Tešanj
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
E moj Truhlo zar ste tolike pi.čkice.. Najlakše je na slabije.
Daj nam Željanu i Rajvosa, da se porokamo momački.
Bilino i Tušanj, ništa labavo. Čuj sad priča Bosna Visoko, do neki dan ko fol priželjkujete Željanu da napunite stadion..

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Željkan, Sarajevo, Zrinjski, Borac ili Velež. Treba nam što jači protivnik da se šta zaradi i potuče na terenu i tribinama.
Ovo sa Bosnom je pokušaj pogađanja. Prošle godine smo imali sreće da izvučemo Sarajevo, ove godine očekujem neki gadan žrijeb tipa Bosne ili Čitluka u gostima ili možda Tekstilac u gostima

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Bolje kući što jači protivnik pa i da se tu završi takmičenje, nego u goste kod nekog niželigaša il gostovanje u nekoj RS zabiti.Truhlo je napisao/la: ↑19 sep 2023, 10:21Željkan, Sarajevo, Zrinjski, Borac ili Velež. Treba nam što jači protivnik da se šta zaradi i potuče na terenu i tribinama.
Ovo sa Bosnom je pokušaj pogađanja. Prošle godine smo imali sreće da izvučemo Sarajevo, ove godine očekujem neki gadan žrijeb tipa Bosne ili Čitluka u gostima ili možda Tekstilac u gostima![]()

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Može li europski mostarski kući?senjak075 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 10:30Bolje kući što jači protivnik pa i da se tu završi takmičenje, nego u goste kod nekog niželigaša il gostovanje u nekoj RS zabiti.Truhlo je napisao/la: ↑19 sep 2023, 10:21Željkan, Sarajevo, Zrinjski, Borac ili Velež. Treba nam što jači protivnik da se šta zaradi i potuče na terenu i tribinama.
Ovo sa Bosnom je pokušaj pogađanja. Prošle godine smo imali sreće da izvučemo Sarajevo, ove godine očekujem neki gadan žrijeb tipa Bosne ili Čitluka u gostima ili možda Tekstilac u gostima![]()
![]()

Ma naravno, potrošnja ekipe je kup, još ako moraš putovati 5, 6 sati da igraš protiv indijanštine neke. Neka su i rezerve, opet i prvotimci putuju, a rezerve ti istuku i potroše.
Koliki god kvalitet imao, npr da gostujete Rudaru, potrošiš se, onda ti odmorna Mladost u ligi dolazi sa bunkerom i da igra kontre. Kod nas još gore, poslje kupa gostovanje kod Miće u Gračanici

Sloboda-Zeljo
Celik-Zrinjski
Trazili smo, eto nam ga svima
Celik-Zrinjski
Trazili smo, eto nam ga svima

- Bazinga12345
- Kontakt:
Vaš predstavnik izvuče nas, a naš Buci izvuče vas.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Buci je Ledini Caj, Cerim je Truhlo hahahahaha
Na koga ce Truhlo sad svoje kletve upotrijebiti. Sloboda ili Zeljkan

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kolega molio bih te da popraviš pravopis..

Odlične utakmice za oba kluba. Vrijeme ako ispoštuje, ima da grmi. Priželjkivao sam neku jaču PL ekipu za pošten fajt. Da vidimo gdje smo šta smo, koliko smo napredovali.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Šteta što fukare rade srijedom pa neće doći na kup, inače bi bilo zanimljivo i na tribinama.

Doci ce, igramo u Tuzli. Nece putovati nigdje

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kletva ide na Željkana

Sloboda da do finala dogura abd

To legendo

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Prezadovoljan. Nama ustascia, a vama sirotani

Tu se i ogleda velicina nasih klubova.
Da je npr Tuzla City Zrinjski
Ili Zeljo Igman
Proslo bi to neopazeno..
Ovako su to stari rivali, tradicionalni klubovi sa historijom..
Koliko god se mi medjusobno raspravljali to je tako
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.