NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Kako god,nije ni njima drago da su nas dobili.
Uff težak protivnik u kupu,ali opet kad skontam pa bolje oni napuniti BP 10 milja noćnu tekmu staviti zaraditi love na kartama i sta bude u kupu bude ispadnemo nema veze
Uvijek su manji klubovi prepisivali od vecih.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Raja već poludila, gledaj komentara za 5 minuta na fb stranici Čelika.
Sad kad kiksamo protiv Tomislava jer ce razmisljati o Zrinjskom, kao i prosle godine Ilijas..
Neće biti sigurno u srijedu ovu utakmica, bit će prolongirano jer će im savez izlaziti u susret zbog evrope.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Zakazane utakmice Zrisnjkom naredne sedmice:
21.09 kuci protiv Alkmara
24.09 kuci protiv Zelje
27.09 gostuju Tuzla City (odgodjena utakmica 2.kola prvenstva)
27.09. gostuju Celiku (Kup)
Taman da nama posalju drugu ekipu, pa da se ponosamo hahahaha
Stvarno ne znam kako ce Savez ovo izhendlati da ispadne regularno na kraju (ako ce im se izlaziti u susret zbog konferencijske lige)
Vrlo lako moguće da tek 11.10. budemo igrali utakmicu
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ljubazno bih zamolio sve one koji zele doci da karte uzmu na vrijeme, da na stadion udju 2 sata ranije ako je moguce i da raznesemo uvodnu pjesmu, a na terenu sta god bude.
I naravno, da ne nabijamo kazne klubu.

I naravno, da ne nabijamo kazne klubu.
Celik!3,2,2.
Ove sedmice igraju protiv Alkmara..
Mislim da iduce sedmice ne igraju zato i jest Kup tada.
A i nemaju pravo više traziti odgodu, dozvoljeno je tri utakmice a oni su to već iskoristili.
I steta je vidjeti da mnogi ljudi ovi po mrežama koji se već loze na 10 000 i komentarišu vjerovatno ne znaju da Čelik igra za vikend utakmicu i da je ona ako ne bitnija onda jednako bitna utakmica za naš klub kao i kup. Kultura dolaska na stadion nam je **** teška. U 4 dana razlike odjednom će se pojaviti na stadionu 7-8 hiljada više navijača nego protiv Tomislava.
Uzet će se veće pare ako ništa što je našem klubu vjerovatno i najbitnije. Fan shop otvoriti prije Zrinjskog na dan da se i tu zakuca.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
To bi bio odličan termin. Da se ne lažemo, godi i nama odgoda, da se saniraju povrede i podigne forma, plus zajebano gostovanje u Gračanici.
Taj termin bi nam haos sjeo, poslje domaće sa toškom, a zrinjski će do tada odigrati 6 utakmica u ritmu srijeda subota.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Naredne sedmie igraju baš tu prvenstvenu utakmicu u srijedu koju ne mogu odgoditi. Vidjet ćemo sve, bit će poznato do petka vjerovatnoavenija je napisao/la: ↑19 sep 2023, 12:54Ove sedmice igraju protiv Alkmara..
Mislim da iduce sedmice ne igraju zato i jest Kup tada.
A i nemaju pravo više traziti odgodu, dozvoljeno je tri utakmice a oni su to već iskoristili.
I steta je vidjeti da mnogi ljudi ovi po mrežama koji se već loze na 10 000 i komentarišu vjerovatno ne znaju da Čelik igra za vikend utakmicu i da je ona ako ne bitnija onda jednako bitna utakmica za naš klub kao i kup. Kultura dolaska na stadion nam je **** teška. U 4 dana razlike odjednom će se pojaviti na stadionu 7-8 hiljada više navijača nego protiv Tomislava.
Uzet će se veće pare ako ništa što je našem klubu vjerovatno i najbitnije. Fan shop otvoriti prije Zrinjskog na dan da se i tu zakuca.
Reprezentativna pauza je tada. Dan poslije je Linterštajn a 4 dana nakon toga Portugal.Truhlo je napisao/la: ↑19 sep 2023, 12:58To bi bio odličan termin. Da se ne lažemo, godi i nama odgoda, da se saniraju povrede i podigne forma, plus zajebano gostovanje u Gračanici.
Taj termin bi nam haos sjeo, poslje domaće sa toškom, a zrinjski će do tada odigrati 6 utakmica u ritmu srijeda subota.
Mislim da nije dozvoljeno premijerligašima igrati ikakve utakmice u bilo kojoj državi Evrope dok igra nacionalna reprezentacija.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Nesto kontam da bi Zrinjski mogao ove sezone dici ruke od Kupa. Nece im biti problem mozda proci nas, ali kako dalje bude odmicala sezona, sve ce teze biti igrati na tri frona. Jbt, proslih sezona nasim klubovima je bio problem igrati i na dva frona, ako u dvije sedmice ima utakmice srijeda-subota to se odmah odrazavalo u igri i rezultatima. Sad kako ce oni odluciti, hoce li se fokusirati samo na prvenstvo i Evropu, ne znam.
Nije tačno. Sad su igrali protiv Posušja i isto tako dan poslje Portugala igraju protiv Veleža.avenija je napisao/la: ↑19 sep 2023, 13:07Reprezentativna pauza je tada. Dan poslije je Linterštajn a 4 dana nakon toga Portugal.Truhlo je napisao/la: ↑19 sep 2023, 12:58To bi bio odličan termin. Da se ne lažemo, godi i nama odgoda, da se saniraju povrede i podigne forma, plus zajebano gostovanje u Gračanici.
Mislim da nije dozvoljeno premijerligašima igrati ikakve utakmice u bilo kojoj državi Evrope dok igra nacionalna reprezentacija.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Druze, dan poslije zadnje utakmice u "prozoru" mislim da je dozvoljeno. Jer tad je kvalifikacijski termin vec zavrsen za nas.
Sad mozemo li igrati 11.10 ako reprezentacija igra 13.10 u Lihtenstajnu? Pogotovo ako Bilbija ili jos neko od igraca Zrinjskog bude pozvan u repku.
Sad mozemo li igrati 11.10 ako reprezentacija igra 13.10 u Lihtenstajnu? Pogotovo ako Bilbija ili jos neko od igraca Zrinjskog bude pozvan u repku.
- limvolikce1945
- Kontakt:
Mislim da se Zrinjski neće odreći tako lako kupa jer im ove godine titula u PL nije baš tako sigurna kao prošle zbog dosta lošeg starta, zato očekujem da max. zapnu, iako će, pretpostavljam, doći sa drugom postavom ili miješano, ali to ništa ne treba da znači, imaju jak roster!
Uglavnom, neka ne dolaze bez para za stolice!
Uglavnom, neka ne dolaze bez para za stolice!

- limvolikce1945
- Kontakt:
Još da dodam, Čelik se nikome ne predaje unaprijed i niko nije siguran protiv nas, jer mi smo ČELIK, a to, vjerujem svi u BiH znaju, pa i šire, čak do Firenze. 

Evo sad gledam, osmina finala Kupa se igra tek iduce godine, tako da ima vremena da se i ova nasa utakmica prolongira. Ja sam mislio da vec u novembru ide 1/8 Kupa.
@limvolikce
Da da, prvo pare na sunce
@limvolikce
Da da, prvo pare na sunce

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.