ne znam u kojoj se ti kladionici kladis, al u ovoj u kojoj se ja kladim to nemachungalunga je napisao/la:zeljo - travnik 3+ 1,75.... ne moze sigurnija sigurica
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Za zivot cijeli!
Ma nema to ni u kladionicama širom Malezije.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ne znam u kojoj se ti kladionici kladis, al u ovoj u kojoj se ja kladim to nemachungalunga je napisao/la:zeljo - travnik 3+ 1,75.... ne moze sigurnija sigurica
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Nemože ovaj Vazelin meda 
Ima to u lutriji na ponudi, čitava naša liga, hendikep, zbr golova, oba daju (
) itd itd 
Ima to u lutriji na ponudi, čitava naša liga, hendikep, zbr golova, oba daju (
- pintol_TM87
- Kontakt:
jesi ozbiljan..ajd ak mozes da postavis neke parove i te kvote ovdje za sutrasnje tekme..unaprijed hvala pozzmandraX je napisao/la:Nemože ovaj Vazelin meda
Ima to u lutriji na ponudi, čitava naša liga, hendikep, zbr golova, oba daju () itd itd
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
Nije Bitno
- Kontakt:
Stavio sam jedan prelaz za danas a jedan za sutra po mom misljenu koji bi trebali doci inace imam provjerenih dojava u mjesecu oko 3 nisu lazne nek mi se javi na pp ko hoce ali samo ozb ljudi 
Melburnski Lesinar
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
bolje ostati u kuci kladiti se online, nego ici do lutrijemandraX je napisao/la:Nemože ovaj Vazelin meda
Ima to u lutriji na ponudi, čitava naša liga, hendikep, zbr golova, oba daju () itd itd
Za zivot cijeli!
- pintol_TM87
- Kontakt:
samo ti mogu reci zivi bili pa vidjeli...da je to rekao neki strucnjak malo bi i razmislio ali vidim kako si isao samo na to da kazes zeljo seljo kako god zeljo ce aBd da pobijediBAN_Jelacic je napisao/la:pa hoce biti vise ili manje golova? 3 i vise sumnjam da ce doci, jedino ako zeljo da 3 komada, no oni ne mogu ni amaterima dati vise od 2, kakav zeljo seljo, nikad to nije bila neka nogometna ekipa
evo sad cu ti ja ovdje pisati ponudu pffpintol_TM87 je napisao/la:jesi ozbiljan..ajd ak mozes da postavis neke parove i te kvote ovdje za sutrasnje tekme..unaprijed hvala pozzmandraX je napisao/la:Nemože ovaj Vazelin meda
izvoLi: http://www.lutrijabih.ba/
-
chungalunga
- Kontakt:
brate...pravi kladionicar zna naci ....MinistaR je napisao/la:Ma nema to ni u kladionicama širom Malezije.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ne znam u kojoj se ti kladionici kladis, al u ovoj u kojoj se ja kladim to nemachungalunga je napisao/la:zeljo - travnik 3+ 1,75.... ne moze sigurnija sigurica
imas u lutriji buraz svu nasu ligu...evo vec sada sa razradama na golove, poluvremena....i to mozes odigrati sve parove skupa...iako u zadnje vrijeme uvijek jedan zicer zijani....ali jbg....
- pintol_TM87
- Kontakt:
hvala drugmandraX je napisao/la:evo sad cu ti ja ovdje pisati ponudu pffpintol_TM87 je napisao/la:jesi ozbiljan..ajd ak mozes da postavis neke parove i te kvote ovdje za sutrasnje tekme..unaprijed hvala pozzmandraX je napisao/la:Nemože ovaj Vazelin meda
izvoLi: http://www.lutrijabih.ba/
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
tursunov basic sta mislite tu da se igra ?
Za zivot cijeli!
ma kečina k'o kuća, Bašić je isfurao svojeThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:tursunov basic sta mislite tu da se igra ?
Hendikep u lutriji od 5.5 na Basica @1.45
-
chungalunga
- Kontakt:
ne vjerujem da ce ga sada ofirno razvaliti......probaj neki hendikep....iako zijani basic nece biti dernjava...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:tursunov basic sta mislite tu da se igra ?
Daleko mi lutrijaBegonja je napisao/la:Hendikep u lutriji od 5.5 na Basica @1.45
Evo ovaj Vazelin uze break
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
i ja sam mislio, al Begonja jucer rece da domaci teren ima veliku prednost, pa se zbog toga dvoumimmandraX je napisao/la:ma kečina k'o kuća, Bašić je isfurao svojeThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:tursunov basic sta mislite tu da se igra ?
Za zivot cijeli!
Delić igra u 18h čini mi se, igrao sam ga danas, iako znam da će pasti ovaj put. Odoh danas baš da pogledam to čudo.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
A.Delic - M.Fischer(22,5) Vise 1,85
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- legenda reala
- Kontakt:
e jbg izgubi u taibreiku ,hajde Rogereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee VaselinuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumandraX je napisao/la:Daleko mi lutrijaBegonja je napisao/la:Hendikep u lutriji od 5.5 na Basica @1.45![]()
Evo ovaj Vazelin uze break
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja igrao na Becka,ima daleko bolju formu i medjusobni omjer od Vasselina...Nedavno ga je beck dobio u Cherburrgu.Igrali su ukupno 3 puta,2 pobjede Beck i jedna predaja kod rezultata 1-1 u setovima,u Sarajevu,prosle godine...
Rotor Volgograd...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.