I to je jedno od rješenja ,Gagro je već bio u ovoj situaciji ,poznaje ekipu ,oni znaju njega.blazenko2 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 16:58Ma brate slusaj otkaz Rendulicu dat, i nek ekipu preuzme Nenad Gagro do reprezentativne pauze ili eventualno do zimske pauze, nema šokova nikakvih mislim da bi to samo na bolje otislo i po igrace, vjeruj mi Gagro je najbolji trener koji je vodio mlađe uzraste to ce ti svako potvrdit a i u GOSKa je onda radio brutalan posao i sto je najvaznije uvijek je imo super odnos sa igracima jer je prije svega ČOVJEK.Marko1905 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 15:33Najlakše bi bilo promjeniti Rendulica i možda bi to bio i pozitivan šok za ekipu ali prvo pitanje je koga dovesti?U ovom trenutku trener koji ne poznaje ekipu i ligu ne znam šta bi mogao dobro napraviti.I ako bismo našli nekog dobrog trenera i ako ga rezultat ne pomazi na početku ispada da bi smo bez veze ni krivog ni dužnog potrošili dobrog trenera a ako dovedemo nekog levata nismo nista napravili.Nije jednostavna situacija a ni rješenje nije jednostavno.
Od ovih igrača koje mi čekamo bit će sigurno koristi samo treba vremena i strpljenja.Možda sto se tiče naše lige i imamo još vremena i srpljenja a za Evropu je već bojim se kasno.
A ovaj iz Čukaričkog nije nikad bio u Mostaru koliko ja znam .
HŠK Zrinjski
Re: HŠK Zrinjski
Volim Mostar pa makar i vaki
Jeb.ote koliko se Borcu nateze jel moguce ovo, pa i da se vratimo na pobjednicki niz s ovima ce nam zivci otic sto posto.
-1905-
Trebamo par pobjeda zaredat definitivno, psihološki smo u maloj krizi.
Fali nam jedan kreativac u vezi. Canadzija to nije, on ore teren i kad primi loptu odmah daje prvom do sebe, Ivančić mi je ok, ali nekako premalo dolazi u kontakt s loptom. Bit će to dobro, samo profesionalan i pravi pristup ( a ne lako ćemo) i dozirat minute glavnim igračima, jer bi se moglo dogoditi da pored loših rezultata dođu i ozljede najvažnijih igrača..
Fali nam jedan kreativac u vezi. Canadzija to nije, on ore teren i kad primi loptu odmah daje prvom do sebe, Ivančić mi je ok, ali nekako premalo dolazi u kontakt s loptom. Bit će to dobro, samo profesionalan i pravi pristup ( a ne lako ćemo) i dozirat minute glavnim igračima, jer bi se moglo dogoditi da pored loših rezultata dođu i ozljede najvažnijih igrača..
U ritmu pjesme ljubavne..
Protiv Sarajeva je Ivančić bio dosta sa loptom, hrabro išao, vukao. A Ćanađija jeste dodavao prvom do sebe, ali najčešče igračima Sarajeva. Bio je blago reći očajan.samith je napisao/la: ↑18 sep 2023, 11:53Trebamo par pobjeda zaredat definitivno, psihološki smo u maloj krizi.
U vezi smo loši, Ćuže iza špica nije rješenje.
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Stvarno mi nije jasno kako je moguće da ova pojačanja toliko nisu spremni da ne mogu ni 15 minuta ući s klupe. Posebno Bradarić, koji je već mjesec i pol u nas.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
Kod njega je bila napukla kost fibule pa kažu da tu oporavak traje duže i teze Čini mi se da je Kruno prošli tjedan govorio da je on najbliži povratku na teren i da je sad na 90%.Ne 90 % spreman nego mu još malo fali da počne igrati po 20 -ak minuta.Valjda protiv Želje bude bar na klupi.TheNoblesMo je napisao/la: ↑18 sep 2023, 12:41Stvarno mi nije jasno kako je moguće da ova pojačanja toliko nisu spremni da ne mogu ni 15 minuta ući s klupe. Posebno Bradarić, koji je već mjesec i pol u nas.
Mislim da bi Cuzu trebalo malo na klupicu da mu dodje iz guzice u glavu da nije neka igracina nego ispod prosjeka trenutno.zrinjamo je napisao/la: ↑18 sep 2023, 12:24Protiv Sarajeva je Ivančić bio dosta sa loptom, hrabro išao, vukao. A Ćanađija jeste dodavao prvom do sebe, ali najčešče igračima Sarajeva. Bio je blago reći očajan.samith je napisao/la: ↑18 sep 2023, 11:53Trebamo par pobjeda zaredat definitivno, psihološki smo u maloj krizi.
-1905-
Slazem se al koga stavit opet on jedini nesto i napravi i moze napraviti, zao mi sto hrvanovic nije dobio jos sansu u ligi a jest u europi mada to nemoguce zvuciblazenko2 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 14:57Mislim da bi Cuzu trebalo malo na klupicu da mu dodje iz guzice u glavu da nije neka igracina nego ispod prosjeka trenutno.zrinjamo je napisao/la: ↑18 sep 2023, 12:24Protiv Sarajeva je Ivančić bio dosta sa loptom, hrabro išao, vukao. A Ćanađija jeste dodavao prvom do sebe, ali najčešče igračima Sarajeva. Bio je blago reći očajan.samith je napisao/la: ↑18 sep 2023, 11:53Trebamo par pobjeda zaredat definitivno, psihološki smo u maloj krizi.

Evo Josip Iličić dobio otkaz u Mariboru, sad ces vidit kad ga nasi potpisu sutra 

-1905-
Kolko god mi se ne svidjala igra pod Krunom , lik je zasluzio da vodi ovu utakmicu sa AZ tako neka gantu momci ne mogu zaboraviti igrati lopte vjerujem da su Šula , Gagro i Danko rijesili nedoumice ako ih je bilo na relaciji trener igrači i treba mu dati šansu da povede ovo u tom ce valjda doci na zelene travnjake neko od ovih pojacanja pa da vidimo
-
- Kontakt:
Idu li karte,vidim i danas u prodaji
Kaže mi prijatelj on maloprije kupio ,ima još za sektor E nešto karata i za A ali on je rezerviran za Ultrase.Sad prodaju na stadionu ,nije vise vruće pa mogu i vani.
- TheNoblesMo
- Kontakt:
U prvom kolu kupa igramo sa Čelikom u gostima
Pozdrav, samo da pitam, Po rasporedu vi 27.09 vec imate prvenstvenu utakmicu protiv Tuzle City.ja. Da li ce se ova ili utakmica protiv Celika prolongirati?
Kako sada stvari stoje nema prolongiranja Tuzle a za Čelik se uopce još o ne zna točan datum
Kup je na rasporedu isto 27.09.
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Hoce se odgoditi. Igrat cemo ilii 1/2.11. ili 6/7.12. Svim ostalim tjednima imamo Europu ili nadoknadu ligaških utakmica.
Dođite sa drugim timom u Zenicu.TheNoblesMo je napisao/la: ↑19 sep 2023, 16:01Hoce se odgoditi. Igrat cemo ilii 1/2.11. ili 6/7.12. Svim ostalim tjednima imamo Europu ili nadoknadu ligaških utakmica.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Vec smo jedne komunjare tamo karaaali ove godine, karaat cemo i ove druge kad za to dodje vrijeme.Convicts je napisao/la: ↑19 sep 2023, 16:17Dođite sa drugim timom u Zenicu.TheNoblesMo je napisao/la: ↑19 sep 2023, 16:01Hoce se odgoditi. Igrat cemo ilii 1/2.11. ili 6/7.12. Svim ostalim tjednima imamo Europu ili nadoknadu ligaških utakmica.

-1905-
Trenutno korisnika/ca: aqarius, Balorda, Bing [Bot], Direktorcic, JavierBosnia, laznokrilo, mma_hz, mosarajvosa83, NazorUso, PeppermintSA, rishovski, Rodman, Zeko87 i 93 gosta.