BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Damir_BvB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Damir_BvB » 09 mar 2011, 15:17

@ Anto

Ma super je on igrac i mislim da bi dobili jednog solidnog beka, ali vidi ovo Pisonja igra sezonu snova koju nikad nece ponovit, a uprava i klopp sigurno vjeruju da to on moze ponovit i da ne igra iznad svog limita, i tu ce se ta greska nazalost napravit, a i mali Koch se vraca, i sto je najgore zele sa owomoyelom produzit ugovor... Tako da gdje da igra cigla zvani ochs :)... ? Da se ja pitam ja bih ga doveo bez puno razmisljanja malo je to kesa a solidan bek koji bi nam bio sigurno pojacanje a jos je i njemac :) ali ja se ne pitam nazalost hehe. ..
BvB Echte Liebe !!!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 09 mar 2011, 16:07

Damir_BvB je napisao/la:@ Anto

Ma super je on igrac
Nećemo sad pretjerivati :mrgreen:
Damir_BvB je napisao/la: i mislim da bi dobili jednog solidnog beka, ali vidi ovo Pisonja igra sezonu snova koju nikad nece ponovit, a uprava i klopp sigurno vjeruju da to on moze ponovit i da ne igra iznad svog limita, i tu ce se ta greska nazalost napravit, a i mali Koch se vraca, i sto je najgore zele sa owomoyelom produzit ugovor... Tako da gdje da igra cigla zvani ochs :)... ? Da se ja pitam ja bih ga doveo bez puno razmisljanja malo je to kesa a solidan bek koji bi nam bio sigurno pojacanje a jos je i njemac :) ali ja se ne pitam nazalost hehe. ..
Naravno da ako se sa Owomoyelom produži da ga onda nema smisla dovoditi. No ako se neproduži zašto ne? Ja smatram da ćete jednog desnog beka dovesti ili ćete produžiti sa owomoyelom, no u ovom trenutku mislim da je pametnije dovesti Ochsa ili ti novog igrača. Kod Ochsa je plus kaj može igrati u vezi, pa neće toliko "smetati" razvoju Kocha. Zašto sam spomenuo Kocha? Mislim da BvB nebi dovodio densog beka da se on nije potrgo, ali ovako je nepotrebno riskirati jer slijedeće godine ipak branite naslov i igrate u LP...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 09 mar 2011, 19:08

Hummels 50-50 za mec sa Hoffenhaimom...mislim da nema potrebe da se nesto rizikuje jer Santana je odlican...
Reus ce doci u BvB ako Gladbach ispadne u cvajtu...ako ostanu sanse nam drasticno padaju...

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 10 mar 2011, 16:31

Hummels ne bih trebao igrat protiv hoppenheima, a sad je evo i Barrios upitan a u pm. ali hajde ima kuba i lewa ide u spic, Gotze na 10-ku , a kuba na desno krilo i opet to nije tako lose ... a mozda panteros i zaigra ko ce ti ga znat :D

Super vijesti od Kagawe, za nekih 10 do 15 dana bi mogao pocet sa treningom, napreduje fenomenalno njegova povreda.. Super vijesti za Made in Japanca naseg ...
BvB Echte Liebe !!!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 11 mar 2011, 08:56

Evo forumasi jedna ideja koja nije tako ne izvodljiva ...
Rece mi jedan stariji prijatelj kako je trazio neke avionske karte sta ja znam valjda za godisnji odmor i naletio je na info da je avionska karta za dortmund iz Beograda nekih 20 evra (ne sjecam se tacno mozda cak i povratna )
ne znam da li ste to znali , ali meni se cini pravo povoljno...tak da ja planiram nekad u bliskoj buducnosti zaputiti se na jednu tekmu ili mozda proslavu titule, a mogli smo i svi sa foruma ono zapucat na jednu tekmu :?:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 11 mar 2011, 08:58

Njemački mediji sad su počeli ŠPEKulirati zašto se bvB zanima za Klosea. Navodno su neki klubovi jako zainteresirani za Barriosa i mogli bi platiti finu paru za njega, oko 20 milja, te bi Klose automatski bio zamjena. 20 milja mi je nekako malo, ja bi 25 minimum :mrgreen: Spominju se Rusi, ali i Chelsea i Milan, za koje nevjerujem baš da ga traže. Mislim da bi Barrios jedino napustio BvB kada bi se neki klub sa velikim imenom za njega zainteresirao. Ko zna možda se i Juve probudi....
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 11 mar 2011, 09:00

HzBvB je napisao/la:Evo forumasi jedna ideja koja nije tako ne izvodljiva ...
Rece mi jedan stariji prijatelj kako je trazio neke avionske karte sta ja znam valjda za godisnji odmor i naletio je na info da je avionska karta za dortmund iz Beograda nekih 20 evra (ne sjecam se tacno mozda cak i povratna )
ne znam da li ste to znali , ali meni se cini pravo povoljno...tak da ja planiram nekad u bliskoj buducnosti zaputiti se na jednu tekmu ili mozda proslavu titule, a mogli smo i svi sa foruma ono zapucat na jednu tekmu :?:
Možda bi čak i ja išao sa vama. Na Allianz Areni sam već bio i imam neopisivu želju da posjetim samo još jedan stadion u BUNDESLIGI a to je Westfallen! :mrgreen:

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 11 mar 2011, 12:05

http://www.ekapija.com/website/sr/page/321481

Evo cijene za Dortmund .

Relacija Beograd - Dortmund .
BvB Echte Liebe !!!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 11 mar 2011, 12:09

mozel mi neko reci hocel igrat barios sljedecu tekmu da odigram da ce zabit gol ili da mi vi predlozite ko bi ga mogao zabiti..mozda sahin :) unaprijed hvala
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

FCB1899
Kontakt:

Post Postao/la FCB1899 » 11 mar 2011, 12:54

Barrios za 20 milijuna eura u Zenit?

Miroslava Klosea (32), piše njemački dnevnik Bild, u Borussiji iz Dortmunda vide kao zamjenu za Lucasa Barriosa jer za 26-godišnjega paragvajskog napadača imaju ponudu koju je teško odbiti...

Bild prenosi napise iz ruskih i južnoameričkih medija, u kojima se navodi da je za nogometaša argentinskih korijena iznimno zainteresiran ruski prvak Zenit. Klub iz St. Peterburga spreman je navodno platiti Borussiji za njihova prvog centarfora 20 milijuna eura.

Osim Zenita, za Barriosove usluge interesiraju se također Real Madrid, Chelsea i AC Milan, a javljali su se također ranije iz Manchester Cityja i Rubina iz Kazana. Ugovor s Dortmunđanima ima do ljeta 2014. godine.

- Koncentiriram se zasad isključivo na Borussiju. Što će se dogoditi u budućnosti, vidjet ćemo. Osjećam se lijepo u Dortmundu, no ugodno je znati da se za mene interesiraju iz Italije, Engleske i Španjolske. Volio bih jednog dana zaigrati u nekoj od tih liga – rekao je Barrios, dok je njegov sportski direktor Michael Zorc dodao:

- Logično je da su naši nogometaši u žarištu zanimanja, i to stoga jer igramo dobro. To su zakonitosti nogometa.

Šta mislite, hoće li doći do realizacije ovog transfera?
Blaugrana al vent, tenim un nom, el sap tothom: Barça!, Barça!, Barça!
----------------------------------------------------------------------------------
Vamos Barça!
Més que un club!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 11 mar 2011, 12:59

FCB1899 je napisao/la:

Šta mislite, hoće li doći do realizacije ovog transfera?
Transfera u Zenit? Ne definitivno! Ipak ovo je BUNDESLIGA a ono je ruska liga. Sa bvB-om ide u LP i to je sve kaj je bitno. Da se priča onekom većem klubu onda bi se o tome dalo razmišljati...

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 11 mar 2011, 13:39

Hummels definitivno nece igrati protiv Hoppenheima, ali u jednu ruku mi je drago, jer kao prvo povreda mu i nije neka bog zna opasna, a kao drugo Santana ce igrati jer momak doista zasluzuje da odigraju po koju utakmicu imamo stvarno 3 super dobra stopere s kojima se mozemo pohvalit, mislim da je Santana boolji od svih Bayernovih stopera recimo, a kod nas sjedi na klupi, jer breno buyten i badstuber sigurno nisu bolji stoperi od Santane ... Nadam se samo da ce ostati i da nece otic jer bilo je neke price da bi mogao otic, jbg cojk ne igra a dobar igrac ha ya ...
BvB Echte Liebe !!!

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 11 mar 2011, 13:41

pintol_TM87 je napisao/la:mozel mi neko reci hocel igrat barios sljedecu tekmu da odigram da ce zabit gol ili da mi vi predlozite ko bi ga mogao zabiti..mozda sahin :) unaprijed hvala
Za Barriosa se jos nista ne zna, tek ce se sutra znati. Moj ti je prijedlog da igras na Lewandowskog, zabija ga Robert sutra 100% :D
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 11 mar 2011, 13:47

Kao sto @Anton rece nema nista od prelaska Barriosa u Zenit. On moze samo preci u Italiju, Spaniju ili Englesku. Smijesno je da bi Klopp dao Barriosa a kao zamjenu doveo Klosea, jer je to u potpunosti u suprotnosti s nasom politikom. I sumnjam da bi ga dali za 20 miliona, to ce ici za 25+ i to najvjerovatnije nakon sljedece sezone.

The Best Chelsea
Kontakt:

Post Postao/la The Best Chelsea » 11 mar 2011, 20:05

SUTRA PO POBJEDU 8-) 8-) 8-)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 11 mar 2011, 20:21

Kakva glupost...cuj Barrios ce otici a za njega zamjena Klose...How yes no.Za pola novca koje bi dobili eventualno za njega moze se kupiti igrac koji ce nam biti duplo bolji od KloseTA :D

Misljenja sam da ce Mainz otkinuti negi bod Bayeru u nedelju tako da bi sa 3 boda sutra napravili jos jedan veliki korak ka tituli...

P.S. Znate li gdje je Kagawa,jel' jos u Japanu ? :D Covjek ima povredu,nece moci bjezati od tsunamija :mrgreen:

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 12 mar 2011, 00:29

Klopp je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:mozel mi neko reci hocel igrat barios sljedecu tekmu da odigram da ce zabit gol ili da mi vi predlozite ko bi ga mogao zabiti..mozda sahin :) unaprijed hvala
Za Barriosa se jos nista ne zna, tek ce se sutra znati. Moj ti je prijedlog da igras na Lewandowskog, zabija ga Robert sutra 100% :D
Nemoj Lewandowskog baci koju marku mozda te na bingu izvuku , otprilike su ti iste sanse :twisted: :lol:

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 12 mar 2011, 16:12

Gledam ovu Borussiu, yebote ovo nije normalno kako igraju u polju :o :shock: pa oni napadaju protivnika sa po 6-7 igraca :o nema stajanja vec svi napadaju a svi se brane...nametnu ritam koji lomi protivnika...vracaju loptu u posjed u roku od par sekundi...mogu oni i izgubiti od Hoffa danas, ali oni ne staju 90 minuta, isto ko navijeni trce :o
Šta ce tek raditi naredne sezone, ne smijem ni zamisliti :shock:

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 12 mar 2011, 17:53

Igraju stvarno dobro ,neznam odakle im onoliko snage da trce tamo vamo ,dobra utakmica ,jednim dijelom mi je zao sto je izgubila Borussia ,al nema veze osvajaju ,ali raduje me to sto vas je Ibisevic pokopo :. :D
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 12 mar 2011, 18:04

Jedna od losijih utakmica ove sezone. Ovaj Hoffe nam nikako ne lezi s ovom 4-3-3 formacijom, jos smo trenirali i vjezbali citavu sedmicu protiv ove formacije na treningu al dzaba. Schmelle ovom utakmicom je sigurno rijesio nedoumice Lowa (koji je bio na tekmi) oko lijevog beka. Par brzih prodora, par odlicnih ubacaja i jedan odlican sut. Samo da Bender nije ozbiljnije povrijeđen, jer Kehl jos uvijek nije 100% spreman.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.