OBAVJEŠTENJE
Ovom prilikom želimo da obavijestimo naše pionire (2009, 2010, 2011 i 2012), kao i roditelje i sve naše navijače. Da smo pozvani od strane NK Čelik Zenica da naša pionirska selekcija bude njihov gost na sljedećoj utakmici protiv HNK Tomislav na Bilinom polju.
Utakmica se igra u nedjelju 24.09.2023 sa početkom u 15:30.
Polazak je iz centra Malešića u 12:00.
Želimo da se zahvalimo agenciji Juppi tours koja je obezbjedila besplatan prevoz za naše pionire.
Svi članovi naše pionirske selekcije i oni koji to još nisu, a žele postati, treba da potvrde (do petka) kod nekog od trenera da li idu u Zenicu na utakmicu.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Tako se siri baza navijaca van grada....Ako ih se deset "nakalemi" na Celik, elham.
Po Transfermarkt Salčinović se penzionisao.
Mislim da su Zrinjski ili Sloboda idealne utakmice da mu se napravi oproštaj ako su tačno uneseni podaci.
Mislim da su Zrinjski ili Sloboda idealne utakmice da mu se napravi oproštaj ako su tačno uneseni podaci.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ko je u pitanju ?Bandit88 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 20:05OBAVJEŠTENJE
Ovom prilikom želimo da obavijestimo naše pionire (2009, 2010, 2011 i 2012), kao i roditelje i sve naše navijače. Da smo pozvani od strane NK Čelik Zenica da naša pionirska selekcija bude njihov gost na sljedećoj utakmici protiv HNK Tomislav na Bilinom polju.
Želimo da se zahvalimo agenciji Juppi tours koja je obezbjedila besplatan prevoz za naše pionire.
Svi članovi naše pionirske selekcije i oni koji to još nisu, a žele postati, treba da potvrde (do petka) kod nekog od trenera da li idu u Zenicu na utakmicu.
-
- Kontakt:
Danas trenirao s ekipom mislim da jos nije odlucio da se oprosti
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Koliko je Zrinjskom trenutno bitan kup, govori činjenica da na svojoj zvaničnoj stranici na facebook-u nisi uopšte napisali da su danas izvukli NK Čelik kao narednog protivnika u kupu BiH.
- Zenicanin988
- Kontakt:
Zrinjski inace slabo sta objavljuje
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
- sagitarius
- Kontakt:
NK Mladost MalešićiCelicni je napisao/la: ↑19 sep 2023, 21:55Ko je u pitanju ?Bandit88 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 20:05OBAVJEŠTENJE
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Lijep gest našeg Šehe,poštujem njegovu ljubav prema klubu iako nije iz Zenice
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
- Crni gavran
- Kontakt:
Sto se tice utakmice sa Zrinjskim nemamo sta izgubiti. Prioritet je utakmica sa Tomislavom koju moramo pobjediti. Utakmica u Kaknju sa Rudarom i pobjeda protiv Gorazda i Buducnosti iz Banovica je pokazatelj da mi mozemo igrati sa svakim iz ove 1.federalne lige a takodje utakmice sa Radnikom iz Hadzica i Gornjim Rahicem je pokazatelj da mozemo izgubiti od svakoga ako se zahebavamo. Nakon Tomislava nas do kraja polusezone ocekuje 8 izuzetno teških utakmica:
8.kolo Bratstvo Gračanica gostovanje
9.kolo TOŠK Tešanj kod kuće
10.kolo BFK Simm Bau gostovanje
11.kolo Sloboda Tuzla kod kuće
12.kolo Jedinstvo Bihać gostovanje
13.kolo Budućnost Banovići kod kuće
14.kolo OFK Gradina Srebrenik gostovanje
15.kolo Zvijezda Gradačac kod kuće
Veliki hendikep Kenan Horić ozlijeda, izdrži kapitenu <3
8.kolo Bratstvo Gračanica gostovanje
9.kolo TOŠK Tešanj kod kuće
10.kolo BFK Simm Bau gostovanje
11.kolo Sloboda Tuzla kod kuće
12.kolo Jedinstvo Bihać gostovanje
13.kolo Budućnost Banovići kod kuće
14.kolo OFK Gradina Srebrenik gostovanje
15.kolo Zvijezda Gradačac kod kuće
Veliki hendikep Kenan Horić ozlijeda, izdrži kapitenu <3
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Kad će se saznati kad igramo protiv Zrinjskog?
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Ne znam za vas, ali ja sam pozelio najave na Viberu..ono "soon" pa sutra najava, pa press, pa...
hajd valjda ce sta uskoro "soon" 

Zrinjski u kakvom god sastavu dodje, sa obzirom da igraju europu, na nama je da napunimo stadion i potucemo se muski pa kakav god rezultat bio. Ne treba gubit nadu bez obzira sto su prvaci i osvajaci kupa.
Sto se lige tice ocekujem pobijedu. Kada smo maksimalno naspanovani, motivisani, u ovoj ligi nema niko sta trazit na BP
Sto se lige tice ocekujem pobijedu. Kada smo maksimalno naspanovani, motivisani, u ovoj ligi nema niko sta trazit na BP
moSa likCe
Fokus na Tomislav, ta se utakmica jednostavno mora dobiti, jer su neugodna ekipa i sigurno bi tesko dosli do bodova da se igra kod njih. Nasa je prednost Bilino i moramo je iskoristiti.
Protiv Zrinjskog se potuci muski ali tek kad dođemo do te tekme, ne razmišljati o njoj sad.
Zna li se hoce li biti izvjestaj za ovu godinu za clanove?
Protiv Zrinjskog se potuci muski ali tek kad dođemo do te tekme, ne razmišljati o njoj sad.
Naravno da će biti izvještaj. Ide minimalno jednom godišnje, pošto je već kraj septembra, najbolje bi bilo sačekati kraj polusezone i zaključno sa novembrom poslati izvještaj i pripremiti skupštinu u decembru.kirat410 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 20:10Fokus na Tomislav, ta se utakmica jednostavno mora dobiti, jer su neugodna ekipa i sigurno bi tesko dosli do bodova da se igra kod njih. Nasa je prednost Bilino i moramo je iskoristiti.
Protiv Tomislava agresivno od prve minute po 3 boda, a onda se potuči u Gračanici. Mora se na gostovanjima dosta jače i agresivnije ići u duele i podići igra u odbrani maximalno.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Znal ko jel ovaj momcic novi stoper spreman bar za poluvrijeme , jel prosao kakve pripreme kad bi ga mogli ocekivat da zaigra,da ne mora Vardo opet pokrivat stopersku poziciju
Imaš Isakovića, Bajramovića i Smajića. Ne vjerujem da će ovaj novi nakon 5 dana dobiti šansu u prvom timu.
Durmo, Sivac, Isaković, Bajramović, Arnautović, Vardo, Begić, Žuna, Karalić, Durmiš i Mašić.
Mislim da će to biti sastav koji će krenuti protiv Tomislava. Ako je Hrelja spreman, onda on desno na mjesto Karalića, a Karalić lijevo umjesto Durmiša. To je najbolje što imamo po trenutnoj formi igrača.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Šarić je za Durmiša prime CR7.Truhlo je napisao/la: ↑21 sep 2023, 11:39Imaš Isakovića, Bajramovića i Smajića. Ne vjerujem da će ovaj novi nakon 5 dana dobiti šansu u prvom timu.
Durmo, Sivac, Isaković, Bajramović, Arnautović, Vardo, Begić, Žuna, Karalić, Durmiš i Mašić.
Mislim da će to biti sastav koji će krenuti protiv Tomislava. Ako je Hrelja spreman, onda on desno na mjesto Karalića, a Karalić lijevo umjesto Durmiša. To je najbolje što imamo po trenutnoj formi igrača.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Durmis je pogubljen vec godinu dana, ne moze da se sastavi sa loptom, ista prica za Medjuseljca.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 9 gostiju.