ne znam da li smo istu utakmicu gledali..*ebem ti vise patriotizam i subjektivnost.........daj recite nekad Dzeko los,nikakav,nista...000000000..o boze ljudi..KONGO je napisao/la:Stvarno sramota citati ovo kao Kolarov nebi mogao igrati u nasoj ligi, ili ovaj onakav ovaj ovakav. To se desava kad se u klub dovedu zvucna imena, kad igra svako za sebe a nemas trenera koji se nesto pita. Desavalo se i Realu, ali.....MC je jaka ekipa, a ovo je fudbal nemogu pobjediti svaku. Naravno da ocekujem bolju igru kuci, i prolazak dalje. Dzeko je bio dobar, ali veceras niko od njih nije bio posebno raspolozen za igru. Dinamo je vise zelio pobjedu, i dobio ju je. Idemo dalje...
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Fakat mi nije jasno, na osnovu čega su donjeli ocjenu..?
Pa znaju li oni na kojoj poziciji je igrao Džeko?
Da se džeko nije vraćao nazad po loptu, nebi je ni dobio u napadu, jer gospoda Ture, Kolarov, Zabaleta, Silva, Bary
nisu uspjeli ni jednom napraviti viška igrača brzim dodavanjem, nego su igrali ko babe.
Neko reče, kreativni su ko Ekrem Jevrić... Ekrem je za njih Mancini!

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Dzeko je proveo 90 min u igri, vise i greski napravio..a Tevez manju minutazu, njegovim ulaskom ipak je i zivnula vise igra MCY, a takodjer za manje minuta provedenih napravio je manje greski, normalno veca ocijena u odnosu na Dzekinu, ali opet nebitno...MCY nikad nece imati razl. igru ako im ovako jadne budu ocijene, a Dzeko isto nemoze imati dobru ocijenu, ako glavni kotaci na sredini terena Silva, Barry igrao kao qurac..tj.igraju li uopce ova 2 u gostima, samo spavajuszlaja je napisao/la:Sta ce se sloziti. Y.Toure najbolji igrac Citya veceras? Tevez 5.5 za pola sata, a Dzeko 4.5 za 90 min. Tevez NISTA NIJE URADIOasylum je napisao/la:Ako si gledao utakmicu onda se moras sloziti sa njima.

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Dzeko pod ovakvim trenerom nikada nece napredovati, TALIJAN!

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
dajte ljudi budite realni dzeko je odlicno odigrao,,trcao otvarao se i zatvarao ,,partija za anale,,,ee moj edine nije ti to wolvsburg da te hrane loptama i trce za tebe,,kakvu si lovijanu uzeo potplati te tamo da trce za tebe i samo da tebi dodaju pa ti se jos trazis u eng ligi ti ces nadoci za 2-3 godine mozda velim mozda nisam u pravo mozda i za 5,,treba biti realan i reci da j eotisao za lovijanom,molio boga da se odpelja i wofsburga, dosao u strava klub , sa strava trenerom i nadao se napredku,,kud koji mili moji dzeko jos malo nazad pa mozda i do teplica,,ovo malo pisem pod gasom ali sam tuzan zbog toga sto nas dijamant igra u tako debilnom klubu,,,halalite mozda ovo moje nema vese s vezom
VOLIM BAYERN
-
- Kontakt:
A jeste li upratili kako je argentinski nindža Tevez konstantno svojim prodornim pogledom usporavao Džeku? Užas! Tevez je KRIV ZA SVE. Najobičnije mučko džubre. A Džeko i tako sputan od strane hipnotičkog nindža pogleda Teveza je uspio biti FENOMENALAN! A ovi s goal.com veze nemaju. Rade urotu protiv našeg Džeke!!! Možda ih je i Dodik potplatio!
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
- JuveSissoko
- Kontakt:
onaj Silva trebao kao da bude neki razigravac, kreator, 30 miliona ovo ono, Misimovic izmislio kreativnost za njega, Dzeko treba da igra u napadu i da tamo ostane, ne znam sto glumi veznog igraca 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Opet će on završiti u Želji, i to vrlo brzo 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Manchester City je generalno odigrao loše, svi su zaslužili ocjenu koju je dobio Džeko ( 4.5 ). Džeko i Balotteli su je dobili prvenstveno zbog toga što nisu uradili ono što se od njih očekuje u jednoj takvoj utakmici, a to je pogoditi mrežu protivnika.
Ova dvojica napadača ne mogu igrati zajedno, ne znam zašto Mancini sam sebe pobija jer svi dobro znam da je rekao da u budućnosti neće igrati sa 2 klasična špicoka. Vjerovatno ne smije staviti Balottelija na klupu jer će ovaj automatski zahtjevati odlazak iz Manchestera, sa druge strane nije želio staviti Edina na klupu jer ovaj jedino pogađa u tim kup takmičenjima i možda tu vidi jedinu šansu da Edo napokon počne zabijati.

Ova dvojica napadača ne mogu igrati zajedno, ne znam zašto Mancini sam sebe pobija jer svi dobro znam da je rekao da u budućnosti neće igrati sa 2 klasična špicoka. Vjerovatno ne smije staviti Balottelija na klupu jer će ovaj automatski zahtjevati odlazak iz Manchestera, sa druge strane nije želio staviti Edina na klupu jer ovaj jedino pogađa u tim kup takmičenjima i možda tu vidi jedinu šansu da Edo napokon počne zabijati.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisam gled'o utakmicu, a po komentarima vidim da nisam ništa propustio. Jednostavno, iz utakmice u utakmicu se vidi jasna nemoć igrača City-ja da odigraju neku smišljenu akciju, te je prava patnja provesti 90+ minuta uz televizor ukoliko se na istom emituje utakmica Građana. Smiješna postavka(ne znam za jučer, al' kad Zabaletu ili Kolarova vidim u veznom redu, dobijem nagon za povraćanjem), kombinovana sa još smješnijim trenerom koji nema autoritet = City. Dokle god je tako, Džeko će samo povremenim bljeskovima pokazati da zaslužuje igrati u Premiershipu, al' će ipak na njegov račun stizati više negativnih negoli pozitivnih kritika.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nije problem samo u njemu, problem je u nacinu igre koju Mancini preferira. Mancini mora igrati brze, a ne peljati napad po 3-4 minute, jer pod br. 1: oni nemaju dovoljnu individualnu kvalitetu kao Barca, nemaju u vezi te kreativce (izuzev Silve), a pod br. 2: nisu ni uigrani da bi mogli igrati kratke i brze pasove. Zbog toga mi nije jasno zasto nekada ne pokusavaju jednostavno da dugim loptama i loptama u prostor uposle napdace.
No nije problem samo Mancinija, vec egoizma koji je uveliko zastupljen u ovoj ekipi. Edin kao "fin momak" ce se najesti jos mnogo govana prije nego dobije onaj status koji zasluzuje. On i kada igra, ne dobija lopte kakve bi trebao da dobije, sto zbog taktike Mancinija, sto zbog igraca koji ga "ne vide". I u jucerasnjoj utakmici je bilo minimalno 10-15 scena gdje se krene izvandredno otvarati, i onda tu samo fali jedan pas a la Misimovic da ga izbaci u trk ka golmanu. No kao sto rekoh, ova gospoda to uopste ne prati, nazalost...
No nije problem samo Mancinija, vec egoizma koji je uveliko zastupljen u ovoj ekipi. Edin kao "fin momak" ce se najesti jos mnogo govana prije nego dobije onaj status koji zasluzuje. On i kada igra, ne dobija lopte kakve bi trebao da dobije, sto zbog taktike Mancinija, sto zbog igraca koji ga "ne vide". I u jucerasnjoj utakmici je bilo minimalno 10-15 scena gdje se krene izvandredno otvarati, i onda tu samo fali jedan pas a la Misimovic da ga izbaci u trk ka golmanu. No kao sto rekoh, ova gospoda to uopste ne prati, nazalost...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
City nagomilava razne zvijezdice,a nista ne pokazaju,igra nigdje veze,ubio ih Dinamo,i zasluzeno bi bilo da Dinamo prodje,ovakva postavka igre Citya nigdje ga ne vodi,nezz kako oni uopste nekog i pobjede,kad im igra k.urcu ne valja.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
A zaboravljate kako se Tevez zabio u igrača na 18 metara... I još se pitate šta je uradio
Oživio je City tim pokušajem prodora! Nevjerovatno kakvi bahili se javljaju na ovu temu. Džeko je sinoć imao jedno 15 ekstra proigravanja, a skoro svaki posjed lopte je bio kvalitetan. Na samom kraju prejako uposlio Silvu, pa mu nakon toga spustio loptu glavom u petercu, ali presječen pas. A Silva kako je odigrao?!
Strašno! Uzimaju mu lopte k'o djetetu. Sudija se kasnije sažalio, nakon što su par puta doslovno Silvu u aut istjerali s loptom i pokloni mu faul za savršen start igrača Dynama. Pogan ste, jednostavno rečeno. Da ste realni, bilo bi uredu. Ali svi vi koji govorite da je sinoć Džeko bio išta lošiji nego što igra cijelu karijeru, pogan ste. Ono je njegova igra, a falio mu je tim i bilo kakve lopte da je začini golovima i da ovdje svršavate na ponos Bosne i Hercegovine. Ovako ste praaaaavo vel'ki što ga postavljate na njegovo mjesto
Ma mora da vam dolazi do mozga šta radite i koliko je to jadno. Odbijam da povjerujem u toliku glupost(da vam ne dolazi do mozga), iako je ovdje ima za izvoz.

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
sva diskusija je suvisna, kada napadac ima 6 prilika i ne da nijedan gol, onda je jako lose odigrao, kada taj isti napadac ne dobije nijednu priliku onda je ekipa odigrala lose a ne napadac, u ovakvom MC nijedan napadac nebih zabio sinoc, kad nema prilika nema ni golova, bio to Villa, Ibrahimovic, Torres, Drogba, Benzema ili Dzeko ili Tevez ili Balotelli, kome to nije jasno stim nema smisla diskutovati, Dzeko neigra lose, Dzeko neigra ni dobro Dzeko jednostavno neigra jer ga niko ne uposljava, u 90 min nijedan dobar centarsut, nijedan pas u dubinu, to nema veze ni sam Dzekom ni sa Balotellijem ni sam Tevezom,...
Nešto k'o Ibra protiv Tottenhama. Sumnjam da bi ga iko za one partije popljuvao od ovih REALNIH 

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
gledao sam tekum i moram reci da nije bilo kvalitetnih lopti prema dzeki. igraci citija nisu bili motivisani za ovaj mec, mozda su cak sebe vidjeli "dalje" prije nego sto je ova tekma odigrana.
sto se tice dzeke, on je super igrac samo treba vise da trci, da se otvara, da je non stop u pokretu..
sto se tice dzeke, on je super igrac samo treba vise da trci, da se otvara, da je non stop u pokretu..
BLUE NATION.
pa normalno da su objektivni,ko ce relano gledati covjek nista nije uradio od kako je dosao ,to se odnosi i na partiju od sinocasylum je napisao/la:Ako si gledao utakmicu onda se moras sloziti sa njima.
one only david beckham
- adas_barca
- Kontakt:
ima tu dobrih igraca al sebicni su jbg
, msm da je otiso u United brze bi usao u formu jer je tamo ekipa uigranija a i ima sir A.F.

Sto ih nije Schevchenko davao u Chelsea?
Sto ih nije Ibrahimovic davao u Barceloni?
Sto ih nije Henry davao u Barceloni?
Sto ih Torres ne daje u Chelsea?
Sto se Kaka nije snasao u Realu (iako nije spic)? Itd itd itd
Hocete i za ove igrace rec da su prosjecni ili da su nula??????????
Puno je do ekipe i sredine, nacina igre, dal ti odgovara ili ne.
Sto ih nije Ibrahimovic davao u Barceloni?
Sto ih nije Henry davao u Barceloni?
Sto ih Torres ne daje u Chelsea?
Sto se Kaka nije snasao u Realu (iako nije spic)? Itd itd itd
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
szlaja je napisao/la:Sto ih nije Schevchenko davao u Chelsea? - i didn't pratio Ševku![]()
Sto ih nije Ibrahimovic davao u Barceloni? - dav'O
Sto ih nije Henry davao u Barceloni? - starohan, al dav'O doduše rijetko![]()
Sto ih Torres ne daje u Chelsea? - tek doš'O dok se navikne na engleski fudbal![]()
![]()
Sto se Kaka nije snasao u Realu (iako nije spic)? Itd itd itd - ozLjeda

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.