Sloboda vs Tuzla City
Re: Sloboda vs Tuzla City
Sta je onda osim te utakmice? Na svakoj utakmici je bilo 2500 ljudi
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Sloboda i Tuzla City prema rasporedu takmičenja u srijedu, 27. septembra, igraju domaće mečeve, a dva kluba za odigravanje utakmica koriste isti stadion...
Crveno-crni će ugostiti Željezničar u šesnaestini finala Kupa BiH, a Tuzla City u zaostaloj utakmici drugog kola Premijer lige BiH dočekuje Zrinjski.
Slična situacija dogodila se u prošloj sezoni, u posljednjem kolu Premijer lige BiH, a parovi su, zanimljivo bili isti. Tada je Tuzla City dočekao Zrinjski u Srebreniku, a tako će, po svemu sudeći biti i ovoga puta.
- Sloboda ima ekskluzivna prava korištenja stadiona Tušanj. Pripremamo spektakl, u dobroj formi dočekujemo Željezničar. Tražit ćemo noćni termin, vjerovatno 19 sati. Želimo proći dalje u Kupu BiH - rekao je za Faktor Senad Mujkanović, prvi čovjek Slobode.
Crveno-crni će ugostiti Željezničar u šesnaestini finala Kupa BiH, a Tuzla City u zaostaloj utakmici drugog kola Premijer lige BiH dočekuje Zrinjski.
Slična situacija dogodila se u prošloj sezoni, u posljednjem kolu Premijer lige BiH, a parovi su, zanimljivo bili isti. Tada je Tuzla City dočekao Zrinjski u Srebreniku, a tako će, po svemu sudeći biti i ovoga puta.
- Sloboda ima ekskluzivna prava korištenja stadiona Tušanj. Pripremamo spektakl, u dobroj formi dočekujemo Željezničar. Tražit ćemo noćni termin, vjerovatno 19 sati. Želimo proći dalje u Kupu BiH - rekao je za Faktor Senad Mujkanović, prvi čovjek Slobode.
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Ma laganica mi na Tusnju a ovi u Srebreniku nek igraju il gdje vec.montolivo18 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 14:44Sloboda i Tuzla City prema rasporedu takmičenja u srijedu, 27. septembra, igraju domaće mečeve, a dva kluba za odigravanje utakmica koriste isti stadion...
SLOBODA ILI NIŠTA
-
- Kontakt:
U Srebrenik kada pođem ja, prati me pe-šes podrinjaca.
Tuzle u Tuzli nema ni u tragovima, što po pitanju stadiona što po pitanju navijača, što po pitanju kluba. Sad će doći onaj tupavi i reći "nismo nikad ispali iz lige" a igraju ljudi PL tek 6. godinu, od toga 3 ili 4 se borili za opstanak
Tačno ime ovog emojia (
) najbolje opisuje "navijače" sloge simin han /urnebes\ 
Tuzle u Tuzli nema ni u tragovima, što po pitanju stadiona što po pitanju navijača, što po pitanju kluba. Sad će doći onaj tupavi i reći "nismo nikad ispali iz lige" a igraju ljudi PL tek 6. godinu, od toga 3 ili 4 se borili za opstanak

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
simonknows je napisao/la: ↑20 sep 2023, 07:24U Srebrenik kada pođem ja, prati me pe-šes podrinjaca.
Tačno ime ovog emojia () najbolje opisuje "navijače" sloge simin han /urnebes\
![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Što se mene tiče neka ostanu u Srebreniku. 

Idi yebi se, oplakasimonknows je napisao/la: ↑20 sep 2023, 07:24U Srebrenik kada pođem ja, prati me pe-šes podrinjaca.
![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nek odrade fuziju za Gradinom, i svi sretni. FK Gradina City Srebrenik, i milina.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Znamo mi kako smo ostali prošle godine. Znate li kako ste vi?simonknows je napisao/la: ↑20 sep 2023, 07:24U Srebrenik kada pođem ja, prati me pe-šes podrinjaca.
![]()
Ah da vi i niste ostali

Vjerujem da je vise od pola tih 450 gledalaca bilo podrinjaca iz dijaspore koji su se zadesili u Tuzli, a vecini ove druge polovine i svejedno ko igra, pa se covjek zapita za koga ovi igraju ako se fudbal igra za gledaoce, za ljude koji vole svoj klub....svjestan je toga vjerovatno i vlasnik tog kluba....ako taj klub igra u PL za par likova i onog biznismena sa foruma ondamontolivo18 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 16:43Brojke dokazuju: U Tuzli je Prva liga FBiH hit, dok Premijer ligu rijetko ko gleda
Fudbaleri tuzlanske Slobode i Tuzla Citya od ove sezone takmiče se u različitim rangovima. I dok je Tuzla City sačuvao status premijerligaša, Sloboda se od ove sezone takmiči u Prvoj ligi FBiH.
No, neke se stvari nisu promijenile. Iako se na Tušnju igraju i utakmice Premijer lige i Prve lige FBiH, znatno posjećeniji su susreti Slobode.
Susret Slobode i Gradine u Prvoj ligi FBiH u subotu navečer prema izvještaju Saveza pratilo je 3.000 navijača. Sa druge strane, premijerligaški duel Tuzle i Igmana prema izvještaju NS BiH, pratilo je 450 gledalaca.
Jasno je kako je Sloboda sačuvala posjetu i iz prošle sezone sa Tušnja, a kako “Crveno-crni” pobjeđuju, za očekivati je kako će u narednom periodu sve više gledalaca biti na Tušnju. Sa druge strane, susreti Premijer lige Tuzla Citya, bez obzira što je Sloboda ispala iz Premijer lige, ne privlače toliko gledatelje u Tuzli i tuzlanskoj regiji.

P.S. Steta za onu perverziju od travnjaka.....stvarno je dobro napravljen.
🔴⚫️
Ma klasično DJL, nepopularna pojava u sportu generalno. U startu osuđena na propast...Skver je napisao/la: ↑20 sep 2023, 10:09Vjerujem da je vise od pola tih 450 gledalaca bilo podrinjaca iz dijaspore koji su se zadesili u Tuzli, a vecini ove druge polovine i svejedno ko igra, pa se covjek zapita za koga ovi igraju ako se fudbal igra za gledaoce, za ljude koji vole svoj klub....svjestan je toga vjerovatno i vlasnik tog kluba....ako taj klub igra u PL za par likova i onog biznismena sa foruma ondamontolivo18 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 16:43Brojke dokazuju: U Tuzli je Prva liga FBiH hit, dok Premijer ligu rijetko ko gleda
Fudbaleri tuzlanske Slobode i Tuzla Citya od ove sezone takmiče se u različitim rangovima. I dok je Tuzla City sačuvao status premijerligaša, Sloboda se od ove sezone takmiči u Prvoj ligi FBiH.
No, neke se stvari nisu promijenile. Iako se na Tušnju igraju i utakmice Premijer lige i Prve lige FBiH, znatno posjećeniji su susreti Slobode.
Susret Slobode i Gradine u Prvoj ligi FBiH u subotu navečer prema izvještaju Saveza pratilo je 3.000 navijača. Sa druge strane, premijerligaški duel Tuzle i Igmana prema izvještaju NS BiH, pratilo je 450 gledalaca.
Jasno je kako je Sloboda sačuvala posjetu i iz prošle sezone sa Tušnja, a kako “Crveno-crni” pobjeđuju, za očekivati je kako će u narednom periodu sve više gledalaca biti na Tušnju. Sa druge strane, susreti Premijer lige Tuzla Citya, bez obzira što je Sloboda ispala iz Premijer lige, ne privlače toliko gledatelje u Tuzli i tuzlanskoj regiji.
![]()
P.S. Steta za onu perverziju od travnjaka.....stvarno je dobro napravljen.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Haha grohotom se smijem. Ako se na ovo stvarno smiješ imaš ozbiljnih problema u životu pored onih šizofrenih cijepanja i vođenja fiktivnih kompanija.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑20 sep 2023, 09:56Znamo mi kako smo ostali prošle godine. Znate li kako ste vi?simonknows je napisao/la: ↑20 sep 2023, 07:24U Srebrenik kada pođem ja, prati me pe-šes podrinjaca.
![]()
Ah da vi i niste ostali![]()
![]()
![]()
Još se sad i lopovlukom i kriminalom ponose, osim što im igrači imaju plate manje od kasirke u Bingu. Šta očekivati od ljudi koji se kunu u čovjeka koji organizuje iftar, a onda ga vidiš u kockarnici?
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Cega se pametan stidi - budala se ponosi.....steta za takve pa nemogu parkirati auto iza gola na Tusnju, jos bi da igrate na Tusnju kad igra Sloboda......nema gore varijante od one kad takvi papci dodju na asfalt.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑20 sep 2023, 09:56
Znamo mi kako smo ostali prošle godine. Znate li kako ste vi?
Ah da vi i niste ostali![]()
![]()
![]()
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Siminhanovci, taj film da Tuzla City aka Sloga Simin Han ima bilo kakvu prednost na Tušnju u odnosu na Slobodu, nećete gledati nikad. Ne znam šta vam nije jasno, imate svoj stadion pa igrajte na njemu kad god želite.
Gradsko stadion Tušanj je sportski objekat u vlasništvu svih građana Tuzle podjednako a prednost korištenja je na klubu koji igra veći rang takmicenja. Evo sad mi igramo sa Zrinjskim u srijedu a vi sa Zeljom u četvrtak.montolivo18 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 11:41Siminhanovci, taj film da Tuzla City aka Sloga Simin Han ima bilo kakvu prednost na Tušnju u odnosu na Slobodu, nećete gledati nikad. Ne znam šta vam nije jasno, imate svoj stadion pa igrajte na njemu kad god želite.
Ovo se može promijeniti ako gradski stadion Tusanj bude vraćen Slobodi za što treba odluka gradskog vijeća.
Sto onda niste protiv Sarajeva igrali za vikend, a ne u ponedjeljak po najvecem suncu?husrefbeg je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:59Gradsko stadion Tušanj je sportski objekat u vlasništvu svih građana Tuzle podjednako a prednost korištenja je na klubu koji igra veći rang takmicenja. Evo sad mi igramo sa Zrinjskim u srijedu a vi sa Zeljom u četvrtak.montolivo18 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 11:41Siminhanovci, taj film da Tuzla City aka Sloga Simin Han ima bilo kakvu prednost na Tušnju u odnosu na Slobodu, nećete gledati nikad. Ne znam šta vam nije jasno, imate svoj stadion pa igrajte na njemu kad god želite.
Ovo se može promijeniti ako gradski stadion Tusanj bude vraćen Slobodi za što treba odluka gradskog vijeća.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mi volimo sunce.DamirT je napisao/la: ↑21 sep 2023, 18:50Sto onda niste protiv Sarajeva igrali za vikend, a ne u ponedjeljak po najvecem suncu?husrefbeg je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:59Gradsko stadion Tušanj je sportski objekat u vlasništvu svih građana Tuzle podjednako a prednost korištenja je na klubu koji igra veći rang takmicenja. Evo sad mi igramo sa Zrinjskim u srijedu a vi sa Zeljom u četvrtak.montolivo18 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 11:41Siminhanovci, taj film da Tuzla City aka Sloga Simin Han ima bilo kakvu prednost na Tušnju u odnosu na Slobodu, nećete gledati nikad. Ne znam šta vam nije jasno, imate svoj stadion pa igrajte na njemu kad god želite.
Postenohusrefbeg je napisao/la: ↑21 sep 2023, 20:57Mi volimo sunce.DamirT je napisao/la: ↑21 sep 2023, 18:50Sto onda niste protiv Sarajeva igrali za vikend, a ne u ponedjeljak po najvecem suncu?husrefbeg je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:59
Gradsko stadion Tušanj je sportski objekat u vlasništvu svih građana Tuzle podjednako a prednost korištenja je na klubu koji igra veći rang takmicenja. Evo sad mi igramo sa Zrinjskim u srijedu a vi sa Zeljom u četvrtak.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sretno građani protiv ustascie i neka ste seljačićima pokazali ko ima prioritet u korištenju gradskog stadiona 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Za naseg Truhlu jedna informacija. Jednom odgodjena utakmica se ne moze opet odgodit.
Osim ako nisi Bojac. Tad sve moze...
Osim ako nisi Bojac. Tad sve moze...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, antisisoja1919, Beli98, Burberry46, bvsic, Direktorcic, gh0stHZ, Giuseppe1, Hrammm1921, jurisicduska, Morgen19, Napapijri, PeppermintSA, perodeformero, Proximic, riki46, rishovski, Rodman, SamoDaKazeem, TETRAPAK, Vanja8, worchester i 113 gostiju.