Premijer liga BiH - aktuelno

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 sep 2023, 09:26

AjkulaCekicarka je napisao/la:
20 sep 2023, 07:22
Mnogo su pametni za nekoga ko raspolaže sa, ni manje ni više, dvije veš-mašina.

Željezničar je institucija.
Sportski pozdrav.
Vazda ste pametni bili,prosto je tesko shvatiti koliko ste pametni. Kad se sjetim plavog cirkusa suze mi krenu,koliko ste glupi sad cemo malo pokazati. Dozivali Amara kamatara zivotom,lik hladno uzeo transfer Bekrica,doveo Ceru kojeg su ovdje zamislite lvi bolidi branili zivotom :lolno: Cerica maskotu zivotom branili hahah govorili zna Badzak i Amar,otac Amar povukao veze,pojma nemate vi ko je Ceric. Onda cirkus sa Siljkom,najaca skupstina ikad ,i suxa je pala haha. Prije toga tjeranje **** motkom Misketa,jedni psuju sa tribina drugi nece. Previse ste pametni za nekog ko je velicao Ceru tariguza hahha i nadao se Ball de Or i ubjedjivali nas da Mirvic nema marke u dzepu.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 sep 2023, 09:30

Ovako su ovi bolodi pricali za nama i dugove od 30 mil,sta je bilo sa tim dugovima strucnjaci. Nismo duzni 20 vec 100 miliona,Amaw im ugurao dobro sa pozajmicama,javljaju se ljudi pred samrt da im je zeljkan duzan i oni pricaju o pozajmicama. Ovo postaje sve bolje i bolje.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 20 sep 2023, 09:31

mosarajvosa83 je napisao/la:
20 sep 2023, 09:26

Sportski pozdrav.
Vazda ste pametni bili,prosto je tesko shvatiti koliko ste pametni. Kad se sjetim plavog cirkusa suze mi krenu,koliko ste glupi sad cemo malo pokazati. Dozivali Amara kamatara zivotom,lik hladno uzeo transfer Bekrica,doveo Ceru kojeg su ovdje zamislite lvi bolidi branili zivotom :lolno: Cerica maskotu zivotom branili hahah govorili zna Badzak i Amar,otac Amar povukao veze,pojma nemate vi ko je Ceric. Onda cirkus sa Siljkom,najaca skupstina ikad ,i suxa je pala haha. Prije toga tjeranje **** motkom Misketa,jedni psuju sa tribina drugi nece. Previse ste pametni za nekog ko je velicao Ceru tariguza hahha i nadao se Ball de Or i ubjedjivali nas da Mirvic nema marke u dzepu.
Nemoj zaboraviti Američku zasvau na tribinama kako bi se ulizali "našem" čovjjeku koji živi i radi u Americi :rol:
Nemoj zaboraviti kralja banana.
Gdje su šejkovi koji su trebali doći na satsanak da ulože u želju, a ispostavilo se da je to raja sa foruma :urnebes:
🇵🇸

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 sep 2023, 09:33

:kafa: :kafa:

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 sep 2023, 09:38

Torino je napisao/la:
20 sep 2023, 09:31
20 sep 2023, 09:26

Sportski pozdrav.
Nemoj zaboraviti Američku zasvau na tribinama kako bi se ulizali "našem" čovjjeku koji živi i radi u Americi :rol:
Nemoj zaboraviti kralja banana.
Gdje su šejkovi koji su trebali doći na satsanak da ulože u želju, a ispostavilo se da je to raja sa foruma :urnebes:
Jedna od lazi je da su ikad bili u kombinaciji da ih preuzme Diglisic jer on sto je mislio je uradio,pomogao prosijacima a oni od tog napravili pricu i dobijali na vremenu. Sto se tice njihovog duga Vukotic i Miske rekli prepolovili dug,dodje Siljak kaze stanje je katastrofalno,prosla uprava nam je ostavila 3 mil novog duga. Nakon par dana u historiji nije zapamceno bolje poslovanje,dug se prepolovio,sad i ovi istu pricu vrte. Svake sezone se tjese otice Tan pa dodje Nam,otice i nam al dodje Mirvic,otice Mirvic pa ce popast. Koliko imamo tih pozajmica od kad je Tan dosao ako sad imamo 20 mil hahah ili mozda Tan ne daje pozajmice. Misketa otjerali covjek ih digao na noge ,pljuvali ga,tjerali **** motkom a podrzavali Ceru derpasa i ovog Kovacevica haha to su pametne,nacitane kone.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 20 sep 2023, 09:45

Pave jug, a dug im visi ima 20 godina. Njihova glupost je ravna količini vode na planeti. Raspisuju tender za izgradnju tribine i šta planiraju sa tim? Finansirat će Opština?
🇵🇸

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 20 sep 2023, 09:52

Sretno Slogi danas, ako misle sa ostanu u ligi moraju rijesavati ove male utakmice :bih:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 sep 2023, 09:54

Pa možete li sastaviti bar jedan post da me ne zabole oči i mozak koliko ste nepismeni. Nevezano za sadržaj postova, na te gluposti sam se navikao, ali kako je moguće da ne možete sastaviti bar jednu rečenicu da se čovjek ne zapita jeste li uopšte išli u školu.

Torino je napisao/la:

20 sep 2023, 09:38
Jedna od lazi je da su ikad bili u kombinaciji da ih preuzme Diglisic jer on sto je mislio je uradio,pomogao prosijacima a oni od tog napravili pricu i dobijali na vremenu.

Zaista, na stranu kontekst vaših postova, recimo da sam shvatio šta želite da kažete (teško, ali sam shvatio), ali kako je moguće da ste baš ovoliko nepismeni?

Ovo je previše i za nekoga ko živi vani, pa i za onoga kome bosanski jezik nije maternji.

Ja nepismene ljude ne mogu shvatiti ozbiljno niti kao ravnopravne u bilo kojoj diskusiji.

Evo, da naučite samo deklinaciju, pola posla ste završili vjerujte mi.
Voli te tvoje Sarajevo.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 20 sep 2023, 10:03

Pitari kad vam zagusti ukljucicu se ja i otjerati virtu, samo pisite u pp :mrgreen: sve za gazdu
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 20 sep 2023, 10:03

Jutros sam zacudo besposlen a sta ce besposlen covjek raditi nego brojati krvna zrnca :mrgreen:
Tako sam malo bacio oko i vidio da je zeljeznicaru od 1921 do 1941 ukupno igralo 5 Bosnjaka. Prvih sest sezona nije im u timu bilo
nijednog Bosnjaka :urnebes: :urnebes:
Tek sedme sezone je jedan zalutao i on je je bio jedini iducih nekoliko sezona :urnebes: :urnebes:

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 20 sep 2023, 10:10

Eno opet prosjak pametuje o parama 🤣

Virto najjači, uvijek se čupa na pravopis i gramatiku, kaže ostali nisu relevantni ako to ne znaju. Ispade on jedini relevantan u plavom taboru.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 20 sep 2023, 10:13

Virtu4l je napisao/la:
20 sep 2023, 09:54
Pa možete li sastaviti bar jedan post da me ne zabole oči i mozak koliko ste nepismeni. Nevezano za sadržaj postova, na te gluposti sam se navikao, ali kako je moguće da ne možete sastaviti bar jednu rečenicu da se čovjek ne zapita jeste li uopšte išli u školu.

Torino je napisao/la:

20 sep 2023, 09:38
Jedna od lazi je da su ikad bili u kombinaciji da ih preuzme Diglisic jer on sto je mislio je uradio,pomogao prosijacima a oni od tog napravili pricu i dobijali na vremenu.

Zaista, na stranu kontekst vaših postova, recimo da sam shvatio šta želite da kažete (teško, ali sam shvatio), ali kako je moguće da ste baš ovoliko nepismeni?

Ovo je previše i za nekoga ko živi vani, pa i za onoga kome bosanski jezik nije maternji.

Ja nepismene ljude ne mogu shvatiti ozbiljno niti kao ravnopravne u bilo kojoj diskusiji.

Evo, da naučite samo deklinaciju, pola posla ste završili vjerujte mi.
Jesi li Šiljka ozbiljno shvatao?
Koševo Zapad

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 20 sep 2023, 10:13

mnon46 je napisao/la:
20 sep 2023, 10:10

Virto najjači, uvijek se čupa na pravopis i gramatiku, kaže ostali nisu relevantni ako to ne znaju. Ispade on jedini relevantan u plavom taboru.
Opet koristi pojmove čije značenje ne zna.. fol deklinacija. :mrgreen:
The saddest thing in life is wasted talent.

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 20 sep 2023, 10:15

killafrommanilla je napisao/la:
20 sep 2023, 10:03
Pitari kad vam zagusti ukljucicu se ja i otjerati virtu, samo pisite u pp :mrgreen: sve za gazdu
Joj kad je pisao da ima firmu :bow:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 sep 2023, 10:16

mnon46 je napisao/la:

Evo levo mudance me zabolilo za njega i njegov pravopis :lolno: Kad fali dokaza ili kad nemas mogucnost da se raspravljas,odma se uhvati pravopisa ili godina. Zamolio bi samo familiju od Halilovica da diskutuje ovdje. Virto ubleho,na koje jeziku hoces da komuniciramo mrco? Ilju lji te muve?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 sep 2023, 10:16

mnon46 je napisao/la:
Virto najjači, uvijek se čupa na pravopis i gramatiku, kaže ostali nisu relevantni ako to ne znaju.
Mislim da je ovo prvi put da sam se dotakao te teme, a i to iz čiste radoznalosti, nevezano za naša prepucavanja. Pa pogledaj i sam, mozak ti otekne dok pročitaš, oči k'o fildžani, pa onda moraš još jednom pročitati da pokušaš da shvatiš.

Nije da nisu relevantni, ali kako da se upustiš u raspravu sa nekim ko napiše "šeikovi", eto, hajde reci mi molim te.
Voli te tvoje Sarajevo.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 20 sep 2023, 10:20

Virtu4l je napisao/la:
20 sep 2023, 10:16
mnon46 je napisao/la:
Virto najjači, uvijek se čupa na pravopis i gramatiku, kaže ostali nisu relevantni ako to ne znaju.
Mislim da je ovo prvi put da sam se dotakao te teme, a i to iz čiste radoznalosti, nevezano za naša prepucavanja. Pa pogledaj i sam, mozak ti otekne dok pročitaš, oči k'o fildžani, pa onda moraš još jednom pročitati da pokušaš da shvatiš.

Nije da nisu relevantni, ali kako da se upustiš u raspravu sa nekim ko napiše "šeikovi", eto, hajde reci mi molim te.
Kako navijaš za klub u kojem rade ljudi koji ne znaju popuniti uplatnicu, gdje se piše Leauge, gdje se farbaju lopte za snijeg...itd...tdi.

Mani nas šuplje živ bio.
Koševo Zapad

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 20 sep 2023, 10:21

Antikloc je napisao/la:
20 sep 2023, 10:03
Jutros sam zacudo besposlen a sta ce besposlen covjek raditi nego brojati krvna zrnca :mrgreen:
Tako sam malo bacio oko i vidio da je zeljeznicaru od 1921 do 1941 ukupno igralo 5 Bosnjaka. Prvih sest sezona nije im u timu bilo
nijednog Bosnjaka :urnebes: :urnebes:
Tek sedme sezone je jedan zalutao i on je je bio jedini iducih nekoliko sezona :urnebes: :urnebes:
Kakav si ti primitivac, je li moguce da i dalje neko broji krvna zrnca ljudima. Tuzno je sta ljudi rade kad su besposleni, pretuzno, zapitaj se covjece kako trosis svoj zivot.

Sreca nama nije bitno ko igra za nas, od pocetka pa do danas, radnicki i klub raje :bih:
FKŽ !

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 20 sep 2023, 10:23

Zavrsena je dvica danas u Doboju, Ustamjic dao svoje pare. Vjerujem da ce biti 0-2.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 sep 2023, 10:25

Lakoste je napisao/la:
20 sep 2023, 10:23
Zavrsena je dvica danas u Doboju, Ustamjic dao svoje pare. Vjerujem da ce biti 0-2.
Nadam se da si u pravu, bez obzira što je 0-2 najopasniji rezultat.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Chony533, goGlobal, leo1946 i 27 gostiju.