1:1 do 90' pa da ih završi Dilaver u nadoknadi..Sky9 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 14:00Možda neki remi, pa da ih zveknemo na penale, a?IceTea je napisao/la: ↑19 sep 2023, 13:57Legendo budi nam dobro.MrAmarOsim je napisao/la: ↑19 sep 2023, 13:13Slo slo...
Bez zezancije, pun obaveza bio nakon boleščuge što sam fasovo nakon 90 minuti kiše. Pa nisam stigao ranije komentarisati. Gledah derbi u subotu, i bome zaslužena pobjeda Tuzlaka. Ono što sam primjetio, nema vam Keme Osmankovića, šta je sa njim, neka povreda ili suspendovan bio?
Što se kupa tiče, mi vrlo vjerovatno naredne dvije tekme fasujemo, što bi bilo 4. poraza u nizu, i mislim da će situacija biti 50/50 čak i da ste vi blagi favoriti.
@IceTea rado bih došao, ali na gostovanja ne idem već dugo vremena, tako da kod mene lagana varijanta, obližnja kafana, i udri Mujo.![]()
Sarajevski ćevap, pivo i laganica, mora bit prenos neki derbija..
Očekujem dobar fajt, ali i puno bolju Slobodu protiv vas.
Vjerujemo u ovu ekipu, napadamo svim silama.![]()
Bez obzira na rezultat, nama će odlično doći ovaj meč, da vidimo gdje smo, šta smo.
Ma i ja sam to davno rekao, neka nekog jačeg, pa makar i izgubili znam da će se ova ekipa borit, nema kod njih šetkanja po terenu.
Svakako se Kupu nismo mogli nadat ni kad smo jači bili. Pored Zrinjskog, Sarajeva i Borca sa sudijama teško da bi se moglo.