FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
A tek sa istocnom tribinom 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bas tako. Daj Boze da dozivimo da ista od ovog naprave

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Izvinjavam se na malom offtopicu...
Ima li neko ikakvih informacija oko nesreće sinoć/jutros u Solani? Maloprije sam prošao, katastrofa živa, nadam se da su svi učesnici ok.
Ima li neko ikakvih informacija oko nesreće sinoć/jutros u Solani? Maloprije sam prošao, katastrofa živa, nadam se da su svi učesnici ok.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Ko ih yebe, sve trkači sa bojler auspuhom, šteta samo ako neko nevin nastrada, ko god gasuje i ne zaslužuje boljebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 07:03Izvinjavam se na malom offtopicu...
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
Pa ovaj Mercedes sto je ucestvovao je prije 2, 3 dana po gradu toliko prekrsaja napravio. Od Omege do Mercatora jedno 5 najmanje. Bas taj dan kontam kad se jednom negdje slupa
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
A zašto su poravnali teren na istoku? Ja čuo ide gradnja uskoro...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Vjeruj nemam pojma. Nekako nas je istorija naucila da se ne nadamo nicemu previse jer uglavnom budemo popisani na kraju. Mozda ce i graditi, ko znaZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑21 sep 2023, 11:59A zašto su poravnali teren na istoku? Ja čuo ide gradnja uskoro...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Izbori sljedeće godine, pa da se ima o čemu pričati za skupljanje poena.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑21 sep 2023, 11:59A zašto su poravnali teren na istoku? Ja čuo ide gradnja uskoro...
Ne radi brate policija ništa. Ja prije možda 2-3 vikenda vozim Skverom prema kružnom pa prema gornjem dijelu grada. Odozgo neki debil ide 300 na sat kroz kružni jbt dole prema DZ, ono nisam nigdje vidio, ne koči brat. Djevojke neke tu prelazile pješački, ma sekunda je falila da ih pokosi. Da nisu potrčale to bi i bilo. Policija gore kod džamije, ništa. Stoje, gledaju. Odron država..
Zadnja izmjena: IceTea, dana/u 22 sep 2023, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Ma ništa od tog. Šminkao se Zapad malo, stolice, stepenice, malo farbe. Ljepše izgleda, ali opet oronulo. Makar su popravili fasadu na tribini sa zadnje strane, ono je izgledalo kao da se zaratilo tobejarabi. Sad je koliko toliko bolje. Sjever ništa, ne bih ni otišao tamo da udišem onu pišaću. Zapad urediti, natkriti, Sjever urediti, WC-ove obavezno. Neće ljudi djecu da vode na utakmice više zbog tog. Pa tek onda razmišljati o Istoku. Zaslužujemo više jbga..ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑21 sep 2023, 11:59A zašto su poravnali teren na istoku? Ja čuo ide gradnja uskoro...
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Sto je najgore, nece ovog debila iz Mercedesa ovo nista opametit. Ode on u novo auto ubrzo divljati. Steta sto ne ostade invalid u kolicima. Nikad nisam znao koja je poenta u tom trkanju po noci. Balonje glume F1 i Maxa Verstappena, a ne zna biciklo vozitIceTea je napisao/la: ↑21 sep 2023, 12:16Trkanje klasično, ne znam lično vozača Mečke, povremeno sam ga viđao. Taj dole pravac od Irca prema Solani, pa dole i od kružnog prema Šićkom koriste za trkanje. Naravno uz južnu magistralu, kraj BCC-a najviše. Od ponoći je havarija na tim mjestima već duže vrijeme. Sad će se stišati malo kad krene lošije vrijeme. Što se tiče učesnika, mislim da su svi hospitalizirani, teške tjelesne..baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 07:03Izvinjavam se na malom offtopicu...
Ne radi brate policija ništa. Ja prije možda 2-3 vikenda vozim Skverom prema kružnom pa prema gornjem dijelu grada. Odozgo neki debil ide 300 na sat kroz kružni jbt dole prema DZ, ono nisam nigdje vidio, ne koči brat. Djevojke neke tu prelazile pješački, ma sekunda je falila da ih pokosi. Da nisu potrčale to bi i bilo. Policija gore kod džamije, ništa. Stoje, gledaju. Odron država..

Ð.D. 2002.godište, povrede glave, pacijent operisan, na respiratoru.
M.V. 2003 godiste, povreda glave, grudnog koša i kičme, operisan, na respiratoru.
G.M.1997. godište, povreda vratne kičme i gornjih ekstremiteta, planiran operativni zahvat. Pacijentica samostalno diše.
D.A.1996. godište, povrede grudnog koša, kičme i abdomena, trenutno u toku operativni zahvat.
M.R. 1986. godište, povreda glave, kičme i abdomena, samostalno diše, planiran operativni zahvat.
Sve neke balonje
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Njih dvije G.M i M.R i njih trojica, balonje su njih dvojica, '03 i '02 a ostali su ljudi formirani, bar bi trebali bitiDamirT je napisao/la: ↑21 sep 2023, 12:39Sto je najgore, nece ovog debila iz Mercedesa ovo nista opametit. Ode on u novo auto ubrzo divljati. Steta sto ne ostade invalid u kolicima. Nikad nisam znao koja je poenta u tom trkanju po noci. Balonje glume F1 i Maxa Verstappena, a ne zna biciklo vozitIceTea je napisao/la: ↑21 sep 2023, 12:16Trkanje klasično, ne znam lično vozača Mečke, povremeno sam ga viđao. Taj dole pravac od Irca prema Solani, pa dole i od kružnog prema Šićkom koriste za trkanje. Naravno uz južnu magistralu, kraj BCC-a najviše. Od ponoći je havarija na tim mjestima već duže vrijeme. Sad će se stišati malo kad krene lošije vrijeme. Što se tiče učesnika, mislim da su svi hospitalizirani, teške tjelesne..baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 07:03Izvinjavam se na malom offtopicu...
M.V. 2003 godiste, povreda glave, grudnog koša i kičme, operisan, na respiratoru.
G.M.1997. godište, povreda vratne kičme i gornjih ekstremiteta, planiran operativni zahvat. Pacijentica samostalno diše.
D.A.1996. godište, povrede grudnog koša, kičme i abdomena, trenutno u toku operativni zahvat.
M.R. 1986. godište, povreda glave, kičme i abdomena, samostalno diše, planiran operativni zahvat.
Sve neke balonje
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
- Beduin
- Kontakt:
Par curica u Toyoti je bilo, izgleda je i šaka po cesti bilo, njih dvojica u mercedesu jaukali a jedva ih vatrogasci izvukli. Nesto malo alkohola im bilo u krvi, ali je bilo.
One izgleda su i curice zasrali kad su skretali prema Kanticu i presle i i drugu traku, a mudonje vozile prebrzo. Nazalost, djeca stradaju li stradaju.
One izgleda su i curice zasrali kad su skretali prema Kanticu i presle i i drugu traku, a mudonje vozile prebrzo. Nazalost, djeca stradaju li stradaju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Nesto, zasto Zeljo vec trazi odgodu kup tekme, valjda zbog tekme sa Zrinjskim!? Tako mi rekose, da pokusavaju odgoditi tekmu s nama.
075 ❤
075 ❤
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Da ne odgovaram ovoj budali gore što kopira komentare sa Klixa i što uopšte nije iz Tuzle.DamirT je napisao/la: ↑21 sep 2023, 12:39Sto je najgore, nece ovog debila iz Mercedesa ovo nista opametit. Ode on u novo auto ubrzo divljati. Steta sto ne ostade invalid u kolicima. Nikad nisam znao koja je poenta u tom trkanju po noci. Balonje glume F1 i Maxa Verstappena, a ne zna biciklo vozit
Sve neke balonje
Čuo sam otprilike šta je bilo, svi hospitalizirani su iz Toyote koja se polukružno okretala. Ovaj iz Mercedesa je valjda snimao story za FB ili Instagram, zaletio se 140-150 i direktno u njih. Bio je u alkoholiziranom stanju i napuhao je dosta, ima on milion kazni i prekršaja ovakvih i to sve kreten snima i objavljuje. Nažalost, dvije djevojke su koliko sam čuo izgubile i dijelove tijela. Ima taj video sa njegove društvene mreže negdje ali ja nisam vidio, valjda je momente prije toga išao 200 km/h u drugom dijelu grada.
P.S Njemu nije ništa, nije ni dlaka spala sa glave.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Polukružno su se okretali ondje, on je išao iz pravca sa Šićkog. A napuhali su obojica preko 0.50 koliko sam ja cuo.Beduin je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:37Par curica u Toyoti je bilo, izgleda je i šaka po cesti bilo, njih dvojica u mercedesu jaukali a jedva ih vatrogasci izvukli. Nesto malo alkohola im bilo u krvi, ali je bilo.
- Beduin
- Kontakt:
Mislim da je 0.60 promila (ali tu je to sad).baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:45Polukružno su se okretali ondje, on je išao iz pravca sa Šićkog. A napuhali su obojica preko 0.50 koliko sam ja cuo.Beduin je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:37Par curica u Toyoti je bilo, izgleda je i šaka po cesti bilo, njih dvojica u mercedesu jaukali a jedva ih vatrogasci izvukli. Nesto malo alkohola im bilo u krvi, ali je bilo.
Nisam ni ja skontao da li su isle polukruzno ili skretale prema Kanticu, moguce i to sto ti kazes. Ali strasan udes i scena kad je dosla policija koja je bila odmah dole kod INE, ali i ostali kad su pristigli. Jezive scene, sad mi bas pricaju.
075 ❤
075 ❤
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sve sam vidio, dobio sam slike danas sa lica mjesta, katastrofa, sve sto si rekao je istina (za dijelove tijela po cesti). Ne daj Bože nikome, baš horor.Beduin je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:54Mislim da je 0.60 promila (ali tu je to sad).
Nisam ni ja skontao da li su isle polukruzno ili skretale prema Kanticu, moguce i to sto ti kazes. Ali strasan udes i scena kad je dosla policija koja je bila odmah dole kod INE, ali i ostali kad su pristigli. Jezive scene, sad mi bas pricaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.