Samba u Dobojujurisicduska je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:25Cige ostani !!!!
Neka te 20 godina.
Nije do tebe.
Evo Sloga počela prebacivati kroz noge neke pete neke štikle

Samba u Dobojujurisicduska je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:25Cige ostani !!!!
Neka te 20 godina.
Nije do tebe.
Evo Sloga počela prebacivati kroz noge neke pete neke štikle
Ne pikamo mi to, bilo je prije SimonaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:27ali haj i mi smo od ovih kuci izgubilial me slogara, bgm, da se ne budemo okupljali radi odrasle muske osobe
Kakva gospoda sine, ovo treba udarat dok ne odu sami iz kluba (sporazumni raskid sa 15igraca)
Definitivno, al brate ima u Zelje dobrih igraca za nase lige, nisu neki anonimusi, a Basic je i njih upropastio. Ovo boldirano definitivno, voliti ili ne voliti je jedno, ali zasluzuju postovanje zbog imena i svega sto su ostvarili za 100+ godina postojanja. Ako ovako nastave prognoziarm im minimalno 10 bodova zaostatka za pozicijama koje vode u Evropu na zimskoj pauzi.Cernica22 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:15Sta ce brate smijenit, najmanje je on kriv za ove poluinvalide sto su mu doveli, a i sta im je alternativa ako ode, Feja iza coska ceka haha. Sramota je ovo, volili il ne volili Zelju prevelik je to klub da ne pogleda prema golu Sloge za sat vremena.nekoIzMostara je napisao/la: ↑20 sep 2023, 15:55Na stranu svu zajebanciju, animozitet izmedu nas i Zeljeznicara, al Bgm je ovo pretanko. Sa sportske strane volio bi da Zeljeznicar izgubi, jer pase vise nama da se konkurentima odvojimo, al sa druge strane volio bi da pobjede radi ove srbadije i njihovog skandiranja. Samo Zeljeznicar tanko, Basic ce ih unazaditi, losiji rezultati, igra i motivacija nego sa Mulalicem, za njihovo dobro bolje da ga smjene, za nase dobro neka ga jos na klupi.
A plate veće nego u Veležu, to je ono što nema smisla.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Google [Bot], Hajdeee, Hrammm1921, Lavcina, mma_hz, Morpheus, mosarajvosa83, Pantelija, PeppermintSA, Resolute, riki46, Rodman, supervizor, worchester i 65 gostiju.