FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Basic je bivsi, al to nista nece promijeniti. Rumeni je doveo najvece ublehe ikad.
Hajmo malo pricati o dugovima i konsolidaciji. Yebo loptanje.
Hajmo malo pricati o dugovima i konsolidaciji. Yebo loptanje.
Pročepit će negdje.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Svi otkaze!
Bašić, BEKRIĆ, i "svemogući UO".
Sa ovakvim sastavom ući u sezonu je za doživotnu zabranu bavljenjem funkcija bilo kakvih vezanih za fudbal!!!
Sa ovakvim sastavom ući u sezonu je za doživotnu zabranu bavljenjem funkcija bilo kakvih vezanih za fudbal!!!
- MocMahale444
Basic je istrosio kredite, naravno kako smo i pisali ranije da ce ga zavaliti ko bekana Bekric.
Bekric je kriv za igrace i prvi ko treba ici je Samir Bekric.
Bekric je kriv za igrace i prvi ko treba ici je Samir Bekric.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Bez zelje da crnjacim ili ruzim bilo koga..pa nek misli ko sta hoce
Nemam nikakvo pokrice za teoriju niti sam kakav insajder da imam informacije, ali po svemu vidjenom mi se cini da je situacija u klubu puno gora neg se predstavlja...igraci jedva cekaju da napuste klub, a ovi ostali su tu jer iz razloga jer ih niko nece...
Ja drugo objasnjenje za ovaj boliqrac nemam...da mi slogi i posusju i velezu sansu ne mozemo stvorit.
Na Grbavici je to malo bolje al vjerovatno radi priziska publike pa ih ponese
Nemam nikakvo pokrice za teoriju niti sam kakav insajder da imam informacije, ali po svemu vidjenom mi se cini da je situacija u klubu puno gora neg se predstavlja...igraci jedva cekaju da napuste klub, a ovi ostali su tu jer iz razloga jer ih niko nece...
Ja drugo objasnjenje za ovaj boliqrac nemam...da mi slogi i posusju i velezu sansu ne mozemo stvorit.
Na Grbavici je to malo bolje al vjerovatno radi priziska publike pa ih ponese
Zadnja izmjena: Napoleon1921, dana/u 20 sep 2023, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
Muftic - cetvrti gol za redom koji je kriv. Frajer ganja rekord. Mrs iz kluba.
Najgore od svega, mi na 3 gostovanja ne da nksmk dali gol, nego sansu nismo stvorili.
Najgore od svega, mi na 3 gostovanja ne da nksmk dali gol, nego sansu nismo stvorili.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
makar cajnoslu ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Bašić nije Koperfild pa da od ispodprosječnih igrača pravi kvalitet to je uspio kroz par utakmica u Evropi ali to je sve kratkog daha.Ovdje treba ozbiljan remont ekipe a ne mjenjati trenere.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- dubioza144
- Kontakt:
Mislim da je ovo praznjenje posle evrope trebat ce vremena
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
AlJaber za Turanjanina u dva poteza pokazo da je Bernardo Silva
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ovo je pokazatelj kakve neznalice imamo u upravi kluba. Utakmice u Europi nas zavarale da ovaj trener i ova ekipa mogu nesto, a utakmice nakon pocetne euforije su pokazatelj da smo debelo fulili sa investicijom u ekipu. A nije da se nije moglo uloziti vise.avalPacidoroP je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:28Svi otkaze!
- PointBlank
- Kontakt:
Mentalitet ovaca se opet pokazuje. Sad ne valja ni Basic, al valjaju igraci? Vidite i sami da igraju preko kurca. Stisnes **** Dinamo Minsk, a ne mozes ove.. ispade i Stupcanica u rangu Dinama **** te dinamo
Ma kakav basic nije do njega
Prvo nemas para
Drugo nemas igraca ekipa ti je ****
Najmanje su krivi ovi momci u Doboju
Amari i Mismovicu su nam dohakali **** li im zene obojici
Uz podrsku navijaca **** vas oni sve redom
Cao
Prvo nemas para
Drugo nemas igraca ekipa ti je ****
Najmanje su krivi ovi momci u Doboju
Amari i Mismovicu su nam dohakali **** li im zene obojici
Uz podrsku navijaca **** vas oni sve redom
Cao
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Da je samo poceo sa Stilom ili Al Jaberom iza spica, sve bi drugacije bilo, uprkos inace blijedoj igri. Ali ne, bolje gurati Cosica gdje u zivotu nije igrao. Ovako je sebi potpisao otkaz, nista ga vise ne vadi.
1921
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Nastavimo niz! Sad ćemo opet promijeniti trenera i dovesti pojačanja iz visočke Bosne
-
- Kontakt:
Najgore u svemu je sto ce sjebati posjetu i sto cemo tako ostati bez desetina hiljada KM.
Ovo je strasno.
Ovo je strasno.
Pročepit će negdje.
Nije rjesenje da ode Basic jer time se nista apsolutno postici nece. Rjesenje je da odu SVI, od sportskog direktora i kompletnog UO! A ako neki bolji trener cajnoslu pokaze interesovanje, svakako ga treba dovesti mada sumnjam da takav trenutno postoji.
Sram i stid da vas bude koga ste doveli i prezentovali kao pojacanja za ovu sezonu. Postajemo kanta za nabijanje, fuj.
Zao mi je samo par pojedinaca koji igraju, imaju kvalitet mada pored ovih amatera s kojim dijele teren ne bi ni Messi imao volje ni zelje tako da ne zamjeram.
Sram i stid da vas bude koga ste doveli i prezentovali kao pojacanja za ovu sezonu. Postajemo kanta za nabijanje, fuj.
Zao mi je samo par pojedinaca koji igraju, imaju kvalitet mada pored ovih amatera s kojim dijele teren ne bi ni Messi imao volje ni zelje tako da ne zamjeram.
-
- Kontakt:
Sace par ovih naucnika u vidi vikinga mrmota i dr. Da objasnjavaju kako je ovo stabilizacija kako smo mi pitati i mrzimo zelju a to sto ce boto grcevita boba za opstanak to nema veze
- grbavicka1921
- Kontakt:
Gdje su dječurlija da pišu navijači kluba a ne rezultata?!
Pa šta je ovo 'bem ti srp i čekić?!
Pa šta je ovo 'bem ti srp i čekić?!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
- Kontakt:
Al Jaber pokazo znanje u 10 minuta vise nego Hamo za citavu sezonu