Ovo ide u citankeCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 sep 2023, 17:26Najjaca sa pocetka prvenstvaVandeta je napisao/la: ↑13 avg 2023, 17:24Bio je sinoc i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.
Ja shvatam navijacka prepucavanja. Ali ugodjaj i atmosfera na Grbavici je jedinstvena u BiH a mozda i na ovim prostorima. Sanjao sam prije da mogu djecu fino povesti na stadion. Tad istoka nije billo ni u planovima. Prelijepo je biti na puno Grbavici. Zato kazem neka pisu da nas je 500 bilo. Ko je bio vidio je.![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- morsecode
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"To je jednostavno SARAJEVO"
Okrecu se superkupu

- TurkishAirlines
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 sep 2023, 17:26Najjaca sa pocetka prvenstvaVandeta je napisao/la: ↑13 avg 2023, 17:24Bio je sinoc i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.
Ja shvatam navijacka prepucavanja. Ali ugodjaj i atmosfera na Grbavici je jedinstvena u BiH a mozda i na ovim prostorima. Sanjao sam prije da mogu djecu fino povesti na stadion. Tad istoka nije billo ni u planovima. Prelijepo je biti na puno Grbavici. Zato kazem neka pisu da nas je 500 bilo. Ko je bio vidio je.![]()
![]()
Yebeno je skandirati da si sampion u Augustu
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Rekord vezanih poraza za Želju?
Gledam sad Zrinjski gosti, kup kod nas, Široki kući, Sarajevo gosti.
Ne može teži raspored biti ali nikako.
Gledam sad Zrinjski gosti, kup kod nas, Široki kući, Sarajevo gosti.
Ne može teži raspored biti ali nikako.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Navijači željezničara: "Možete, PROBUDITE SE, igrajte..."
Igrači:
Igrači:
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
morsecode je napisao/la: ↑20 sep 2023, 17:27Ovo ide u citankeCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 sep 2023, 17:26Najjaca sa pocetka prvenstvaVandeta je napisao/la: ↑13 avg 2023, 17:24Bio je sinoc i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.
![]()
![]()
![]()
Da li je poznat termin kada Zeljo igra zaostalu sa dobojskom Slogom
tuzlanska Sloboda
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ovakvi uvijek nestanu nakon nekog vremena. Kod komšija botovanje i nakon Misimovića.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 sep 2023, 17:26Najjaca sa pocetka prvenstvaVandeta je napisao/la: ↑13 avg 2023, 17:24Bio je sinoc i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.
![]()
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Fudbal je danas odradio svoje, ne moramo ni gledati LP i Bajern-Utd!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
killafrommanilla
- Kontakt:
E ovako se ponaša seljak kojem je Željezničar vrh karijere. Vruća glava, zašto, jer nisi opucao po golu do 60. minute? Ovoga će morati otjerati, neće on sam otići nikad.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Mrtvi su svakako, 2-0, Said i Dervišagić
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- TurkishAirlines
Moze, Gosk kuci i Sloga gosti...
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Istina ostaje samo jedno! Biiiit ce Zeeeljkan qraaac sampion!!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pa je li rijesio Blaz Sliskovic one probleme, da se vrati , ima jos 11 dana od onog ugovora da odradi...

- Kockoglavi
- Kontakt:
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Ono nije vidjelo penala plava kurava pokradena danas,ali zna sudec da gol razlika upravo izmedju ovih rivala moze odlucivati za ostanak
Kaze sta im je pa nece da igraju,realno tim za evropu

Kaze sta im je pa nece da igraju,realno tim za evropu
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Hoce da im odbiju od plate
Odmah da vam kažem da će vas gospodin Aldin Dzafic dobit na sudu kao nebrojeno puta do sad. Kažu da s vama drži rekord 210 sporova dobio.
Ne možete odbiti od plate ljudima 50% jer igraju za nešto vise od zagarantovanog zakonskog minimalca. To im morate isplatiti.
Nemojte ih ni bost noževima gluho i daleko bilo sto neko predloži na drugom forumu.
Opušteno samo, biće još gore.
Odmah da vam kažem da će vas gospodin Aldin Dzafic dobit na sudu kao nebrojeno puta do sad. Kažu da s vama drži rekord 210 sporova dobio.
Ne možete odbiti od plate ljudima 50% jer igraju za nešto vise od zagarantovanog zakonskog minimalca. To im morate isplatiti.
Nemojte ih ni bost noževima gluho i daleko bilo sto neko predloži na drugom forumu.
Opušteno samo, biće još gore.
Krenuo Zeljo izgleda u neku konstantu u zadnje vrijeme...
Svaku tekmu tri komada primi...

Svaku tekmu tri komada primi...
Trenutno korisnika/ca: HeavyBassBlues i 30 gostiju.