FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- morsecode
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ni slucajno Buljubasica u Tursku. Nase igrace treba ispracati na zapad. Luka Modric i Nemanja Vidic su bar 100 miliona eura ako ne i vise donijeli klubovima u Hrvatskoj i Srbiji.
"To je jednostavno SARAJEVO"
-
- Kontakt:
Eto zavrseno, obradovao sam nekog djecaka zastavom i privjeskom. Imam sal star,ali je cista vuna, idu hladniji daniMortemHz je napisao/la: ↑18 sep 2023, 23:47Samozdravlje je napisao/la: ↑18 sep 2023, 23:12
Da i očekuj me ove sedmice u UNFKS , aBd , da obnovim članstvo od prije 10-tak godina. Sjever je čudo![]()
![]()
bit će i novi šalovi dostupni
![]()

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Samo aBd zdravlja juniori se moraju ispostovati kao da je prvi tim u pitanju
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nadam se da je Dal Varešanović naš zadnji igrač koji odlazi u takve klubove Turske lige, ako već prodajemo jedino i isključivo dolaze u obzir klubovi iz Istanbula kao Galatasaray, Bešiktaš, Trabzonspor, Fenerbahce, da je ponuda ne znam ti kolika pa makar i 5 mil od drugih klubova iz Turske like treba je odbiti ako je druga od nekih klubova iz Švicarske, Poljske, Portugala.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Posto stvari stoje ovako pozitivno, svaki moj komentar je suvisan. Odmorite od @Sz 3/4 dana
Pozdrav za sve, Ms za moju raju
, prepoznat ce se

Pozdrav za sve, Ms za moju raju

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ja bi ovog visonju iz sloge zimus doveo, dobar i kada bunariš i kada se braniš.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Bas smo iznenadjeniSamozdravlje je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:14Eto zavrseno, obradovao sam nekog djecaka zastavom i privjeskom. Imam sal star,ali je cista vuna, idu hladniji daniMortemHz je napisao/la: ↑18 sep 2023, 23:47Samozdravlje je napisao/la: ↑18 sep 2023, 23:12
Da i očekuj me ove sedmice u UNFKS , aBd , da obnovim članstvo od prije 10-tak godina. Sjever je čudo![]()
![]()
bit će i novi šalovi dostupni
![]()
![]()

-
- Kontakt:
U Viverosa na instagramu story 

Lik se prebacio na trejdanje
Hajde što čekamo ovu protiv lištice,a valja dočekati onu protiv Zvijezde aBd i da nas opet bude 8.200Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 sep 2023, 13:40treba im klip sastaviti kao sto su oni onda Velezu![]()
![]()
holyman je napisao/la: ↑20 sep 2023, 13:22Sigurniji u titulu nego u dan danasnji, jesam majke mi!
Ova ekipa je mnogo kvalitetnija od one iz duple krune.
Najbolja i najskuplja ekipa, najbolji uslovi, najposjećeniji u drzavi, najstabilniji u svakom segmentu, još samo malo uigranosti i odlijepit cemo se ko lajsna u kupatilu.
Ne pamtim kad sam ovako cekao svaku narednu utakmicu, da brojim dane i sate do tekme
Disemo kao jedan. Iz dana u dan napredujemo i vjeruj mi da odavno ovako nisam cekao utakmice. Znaci sve se svodi na to kad Sarajvo igra.
Vazduh trepti kao da nebo gori
Hvala Bogu ponovo brojim sekunde do iduće utakmice, kako mi je falilo ovo samo tako.
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 20 sep 2023, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ove sedmice informacije o zdravstvenom stanju ekipe prenio nam je Eldin Jarović, fizioterapeut prvog tima.
"Stanje u ekipi je zadovoljavajuće i osim sitnih povreda nakon utakmice sa HŠK Zrinjski, sve ide po planu. Svi igrači su u full trenažnom procesu osim Enedina Mulalića. On je zadobio povredu skočnog zgloba lijeve noge. Odradit ćemo dijagnostiku nakon koje ćemo znati tačan stepen povrede i vrijeme odsustva", rekao je Jarović.
Enedin Mulalić - povreda skočnog zgloba lijeve noge
Niko od igrača bordo-bijelih nema suspenziju i svi su na raspolaganju za iduću utakmicu protiv NK Široki Brijeg koja je na rasporedu u petak, 22. septembra od 20h. Pod prijetnjom suspenzije su Muharem Trako, Marin Aničić, Muhamed Šahinović i Mirza Mustafić koji imaju po dva žuta kartona, dok po jedan karton imaju Almedin Ziljkić, Mario Vrančić, Muhamed Buljubašić, Adalberto Peñaranda, Francis Kyeremeh, Amar Beganović, Renan Oliveira i Daniel Avramovski.
"Stanje u ekipi je zadovoljavajuće i osim sitnih povreda nakon utakmice sa HŠK Zrinjski, sve ide po planu. Svi igrači su u full trenažnom procesu osim Enedina Mulalića. On je zadobio povredu skočnog zgloba lijeve noge. Odradit ćemo dijagnostiku nakon koje ćemo znati tačan stepen povrede i vrijeme odsustva", rekao je Jarović.
Niko od igrača bordo-bijelih nema suspenziju i svi su na raspolaganju za iduću utakmicu protiv NK Široki Brijeg koja je na rasporedu u petak, 22. septembra od 20h. Pod prijetnjom suspenzije su Muharem Trako, Marin Aničić, Muhamed Šahinović i Mirza Mustafić koji imaju po dva žuta kartona, dok po jedan karton imaju Almedin Ziljkić, Mario Vrančić, Muhamed Buljubašić, Adalberto Peñaranda, Francis Kyeremeh, Amar Beganović, Renan Oliveira i Daniel Avramovski.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ne vjerujem u praznovjerja

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
2 dana

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Treba Anicic ovo ocistiti protiv listiceH8Z7 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 19:05Ove sedmice informacije o zdravstvenom stanju ekipe prenio nam je Eldin Jarović, fizioterapeut prvog tima.
X u Listici ko vrata
Trenutno korisnika/ca: Anpa, bhfanatic14, Bing [Bot], Jadnimi, napoleon72, Paromlinac i 57 gostiju.