Strah od informacija iz tunela

Moderator/ica: GracanicaAA
Gledajuci vase trenutno poslovanje, sve sam vise siguran da smo na pravom putu.antisisoja1919 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 18:34Rece prison tako samouvjereno.prisonbreak je napisao/la: ↑20 sep 2023, 18:30Mi kad budemo htjeli uci, ne mogu nas zaustaviti Sloboda i Azmir zajedno![]()
Za 3 mjeseca preko 100 k manje duga![]()
Isto kao sto ste samouvjereni u vas trenutni model poslovanja.
A nigdje nikakvog garanta uspjeha i dobrog rezultata.
Al neka, nek svako svoje snove zivi.
Skver je napisao/la: ↑20 sep 2023, 18:40Zar ovi zenicani fakat misle da Slobodu finansiraju retardi koji opet daju drugim retardima da se zayebaju oko poreskog duga, de se ne servisira poreski dug Sloboda ne bi dobila sigurno marke od grada, mozes mozda samo odgoditi ali da se neplati reprogram sigurno nemoze......meni te ne brine, meni smijesna ova "briga" zenicana za Slobodu, a klub im u zivom pijesku.
Ma ne vrijedi njima objasnjavat, oni pokusavaju samo sebi naci povod za ismijavanje i prozivanje. A sve od muke jer ih **** stanje na tabeli.Skver je napisao/la: ↑20 sep 2023, 18:40Zar ovi zenicani fakat misle da Slobodu finansiraju retardi koji opet daju drugim retardima da se zayebaju oko poreskog duga, de se ne servisira poreski dug Sloboda ne bi dobila sigurno marke od grada, mozes mozda samo odgoditi ali da se neplati reprogram sigurno nemoze......meni te ne brine, meni smijesna ova "briga" zenicana za Slobodu, a klub im u zivom pijesku.
Hajd prvo se usaglasi sam sa sobom. Jel trosimo pare od reprograma i ako trosimo, zbog cega onda bi posudjivali za plate!? Meni nema logike, tebi ocigledno ima.prisonbreak je napisao/la: ↑20 sep 2023, 18:44Gledajuci vase trenutno poslovanje, sve sam vise siguran da smo na pravom putu.antisisoja1919 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 18:34Rece prison tako samouvjereno.prisonbreak je napisao/la: ↑20 sep 2023, 18:30Mi kad budemo htjeli uci, ne mogu nas zaustaviti Sloboda i Azmir zajedno![]()
Za 3 mjeseca preko 100 k manje duga![]()
Isto kao sto ste samouvjereni u vas trenutni model poslovanja.
A nigdje nikakvog garanta uspjeha i dobrog rezultata.
Al neka, nek svako svoje snove zivi.
Gdje je kod vas garant uspjeha? Garant uspjeha da se pare od reprograma trose za tekuce troskove?
Da se posudilo za prvu platu? To garant uspjeha?
Da se doprinosi i reprogram ne placaju od nove godine, da li je to uredu?
Ipak biram onu opciju sa manje para, a gdje se zna da svaka marka ide na pravo mjesto, imamo i mi istu opciju, da ne placamo reprogram i da uzmemo sebi 30 k mjesecno, gdje bi 1/1 bili konkurenti sa vama, a sta kad dodje na naplatu 30k?
I mi za godinu ipo sa 3 miliona duga dosli na nekih 700k duga i eto sta sad.
Koji od andjela mu ono slao ponudu da preuzme slobodu?Skver je napisao/la: ↑20 sep 2023, 18:59Mi ne razumijemo zenicane, oni nama zele dobro, samo to u Slobodi nemogu prepoznati, ne samo u Slobodi nego niko u BiH a i van granica BiH, ja postujem njihov put koji su oni izabrali, samo nek odyebu sa savjetima i brigama za Slobodu....imaju svoj plan i program, a i onaj hinjski, da vide kakva ce situacija biti pa iz drugog plana napad na PL, ali, ima ono ali, pojavio se neki macak, neki Nala, sastavili ekipu i karaju sve odreda.....e sad, sta da se radi, ekipa im nije ni za qrca kao ni trener, pa hajmo coporativno pisati o nekim neplacanjima....sad kazu pozajmice, pa onda kazu uzima se od reprograma, pa nije bila plata a ono nije bio ni mjesec prosao od kako se sastavila ekipa i jos se sastavlja, pa de se dogovorite, kome smo duzni, igracima, drzavi, dobavljacima, ili nekome desetom.![]()
![]()
Pomazu ćelik, veci je sevap.
Sutnja
Sad ce forumska luda da nas "gasi", samo dok mu pauza prodje.
Najviše se trenutno časti plaćenička grupa Mujkanovića na okupiranom sjeveru.antisisoja1919 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 19:08Pomazu ćelik, veci je sevap.
A i pocasti se uprava malo. Vjerovatno i poslije Zenice i 11. kola ce se pocastit, jer im se moze.
Pa vi postavite pitanje, sami odgovorite i opet trazite od nas da vam govorimo.
Moze im se.avenija je napisao/la: ↑20 sep 2023, 19:13Najviše se trenutno časti plaćenička grupa Mujkanovića na okupiranom sjeveru.antisisoja1919 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 19:08Pomazu ćelik, veci je sevap.
A i pocasti se uprava malo. Vjerovatno i poslije Zenice i 11. kola ce se pocastit, jer im se moze.
Nismoi rekli, nego vi. Malo procitaj pocetak diskusije.antisisoja1919 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 19:14Pa vi postavite pitanje, sami odgovorite i opet trazite od nas da vam govorimo.
Brinem za vasu inteligenciju.
Sami ste rekli da trosimo na tekuće troškove, valjda i sve ostalo znate. Stvarno ne znam sta hocete od nas, kad mi pojma nemamo.
Pa dobro eto, moj propust onda. Svejedno, receno je onda vec, a vi opet pitate. Da pocnemo crtat?prisonbreak je napisao/la: ↑20 sep 2023, 19:19Nismoi rekli, nego vi. Malo procitaj pocetak diskusije.antisisoja1919 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 19:14Pa vi postavite pitanje, sami odgovorite i opet trazite od nas da vam govorimo.
Brinem za vasu inteligenciju.
Sami ste rekli da trosimo na tekuće troškove, valjda i sve ostalo znate. Stvarno ne znam sta hocete od nas, kad mi pojma nemamo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.