Ovdje Sikalo moze biti man of the match ako ga taj proljev prodjeBazinga12345 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 12:22Ova Bosna nakon 5 kola ima 4 boda u trećoj ligi, ovdje možemo drugi tim poslati lagano
RŠD Velež Mostar
-
Direktorcic
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
-
Mostarac45
- Kontakt:
Nadam se da ce hrkac i olivera poceti protiv sloge treba nam njihova visina protiv sloge i pvih njihovi bandera
Gdje su sad oni što su plakali za Ovčinom i Ćosićem???Još će nas Željo tužiti što smo pustili Ovčinu kod njih 
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Samo Orec da bude 100% spreman ovaj Jovic je opasan s loptom. Mada kuci, nabrijana atmosfera i nasa sansa da povezemo 9 bodova, mislim da nemaju sta traziti.Mostarac45 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:32Nadam se da ce hrkac i olivera poceti protiv sloge treba nam njihova visina protiv sloge i pvih njihovi bandera
19V22
Ne treba ih olako shvatiti. Tim Sloge je dosta visok i imaju 2 strasna igraca, Jovica i ovog Vidica. Ako nas nivo bude zadovoljavajući, pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.
Vezali smo 2 pobjede, ne smijemo sebi dozvoliti da poletimo, pogotovo zato je igra jos nije na zadovoljavajućem nivou. Moramo ostati budni i dobro se spremiti za ovu utakmicu. Ovo su utakmice na kojima se izbori Evropa.
Vezali smo 2 pobjede, ne smijemo sebi dozvoliti da poletimo, pogotovo zato je igra jos nije na zadovoljavajućem nivou. Moramo ostati budni i dobro se spremiti za ovu utakmicu. Ovo su utakmice na kojima se izbori Evropa.
Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!
Kad se sjetim Osima i prosle sezone i 3-0 u Modrici, povraca mi se odmah.Reds93 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:48Ne treba ih olako shvatiti. Tim Sloge je dosta visok i imaju 2 strasna igraca, Jovica i ovog Vidica. Ako nas nivo bude zadovoljavajući, pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.
19V22
Tako je, ali mislim da smo fizički spremniji od njih. Utrpat im gol u prvih 20 min i raspast će seReds93 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:48Ne treba ih olako shvatiti. Tim Sloge je dosta visok i imaju 2 strasna igraca, Jovica i ovog Vidica. Ako nas nivo bude zadovoljavajući, pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.
- crveniratnik
- Kontakt:
Mi napokon imamo NAPAD tj. krila. Naša serija je krenula, i biće ovo lijepa jesen u Mostaru. Jedva čekam novog Halilovića u veznom redu. Kakva Sloga, bice razmontirani na proste faktore.
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Samo ući motivisano i odigrati kako znamo, ne bi trebala pobjeda doći u pitanje. Kakav sastav očekujete?
Slažem se za pozadi da bi bilo lijepo vidjeti Hrkać, Oliveira. Oreč nadam se da je spreman, takodjer.
Slažem se za pozadi da bi bilo lijepo vidjeti Hrkać, Oliveira. Oreč nadam se da je spreman, takodjer.
Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Od malena za sva vremena
Jašta bola,ovo se ne može naučiti ni glumiti.
Čista emocija,ljubav i strast.Živ i zdrav bio momčino.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
U subotu će biti potreban dodatan oprez, jer je Sloga danas pokazala kvalitet. Nemaju mnogo rješenja, ali ono što imaju, rade vrlo dobro. Toni Jović im je najdominantniji na lopti i bilo bi baš dobro da Oreč bude spreman, kako bi mogao zatvoriti njegovu stranu. Još jedan kvalitet koji im odskače je napadač Vidić, koji je odličan u skoku i baš dominira, tako da bi stoperski dvojac trebao biti na dodatnom oprezu. Ja bih volio da to budu Hrkać i Mahmić, kako ne bi gubili jednog U21 igrača u veznom redu.
Opet, za sve se mi pitamo i mislim da ovu utakmicu možemo riješiti pritiskom u prvih 20 minuta. Ako gol/ovi dođu u pravo vrijeme, sigurno ćemo utakmicu zatvoriti kako treba. Iako najavljuju malo kiše, ekipa je zaslužila podršku i PUN STADION! Forza!
________Hadžikić
Oreč - Hrkać - Mahmić - Šturm
_Halilović - Pršeš (Mlinarić) - Halilović
Giuliashvili - Haskić - Suljić
Opet, za sve se mi pitamo i mislim da ovu utakmicu možemo riješiti pritiskom u prvih 20 minuta. Ako gol/ovi dođu u pravo vrijeme, sigurno ćemo utakmicu zatvoriti kako treba. Iako najavljuju malo kiše, ekipa je zaslužila podršku i PUN STADION! Forza!
________Hadžikić
Oreč - Hrkać - Mahmić - Šturm
_Halilović - Pršeš (Mlinarić) - Halilović
Giuliashvili - Haskić - Suljić
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
SVI NA STADION !
20:45
Subota
20:45
Subota
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Sloga je smijesna ekipa i nastradat ce tri razlike 
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Na centru igrališta na duelu Veleža i Sloge bit će Dragan Kesić iz Gradiške.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Uf,uf.....
Cijela ova tramvaj liga je smijesna i sve oko nje.
Mozda bude nekad bolje ali najprije da se i mi popravimo,uljudimo,civilizujemo....Evo nas novi trener je gospodin,pa Marinovic,Rozman...malo ih je ali ih ima. Ne ponizavati protivnika nije sportski a ni uljudbeno. Ako mozemo dati im i 10 golova ali odnos neka bude na nivou. Uostalom treba i gostovati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.