Meraak1921 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 19:45
Znamo svi da si iz Olova, i da imas 3 zuba, od tog jedan ti je zdrav
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Što je najgore tako i bude, jedini im uspjeh što uzmu nama bod i onda ide opšta euforija.
Molim vas da malo stanete sa postovima. Zelio bih pregledati sve stranice yebanja kmelje dok ne pocne bayern-man, a kafica se tek kuha.
Unaprijed zahvalan.
Unaprijed zahvalan.
NEMA NAZAD
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Za citanje toplo preporucujem i PDF zeljeznicara,placu kao babe narikace na sahrani vladike
Ugodno i opustajuce stivo
Čeka se oĆitovanje HDZ-a Mostar na ovo saopĆenje nizozemaca!!!!
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
A naporan dan sam imao, da mi neće puno biti obje teme pročitati?
Sta se ono tamo cuje, ko to tamo zelju yeba?
NEMA NAZAD
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Nemojte vise o zeljani molim vas

Ideja za koreografiju, mozemo li izgubiti tri utakmice u nizu?
Jbt pa bolje je Zvezda prosla na Etihadu nego ovi u Doboju
I btw pitaju za otkaz covjeka koja nakon 17 poraza u nizu isti nije dao,da dadne poslije 3
I btw pitaju za otkaz covjeka koja nakon 17 poraza u nizu isti nije dao,da dadne poslije 3
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Eh zeljana zeljana po stare dane te taslace po Doboju 
Rent free
Ne svrsavajte u njih vise!
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Šta je ovo, koju god temu otvorim pijaćarima puna usta Zrinje.. opustite se susjedi iz predgrađa, ako bude sreće, predanosti, obraza i rada možda se za 30ak godina nađete u našoj situaciji, ne valja gubiti nadu 
Investitor kada dodje i napravi poslovne prostore na pomocnom rezultati ce sami doc bitna je stabilizacija kluba !
Ali ovo sa americkom zastavom
Kakve su to kujice, nude se ko u ulici crvenih fenjera a niko da ih povali, culi da imaju tifus.
Evo, dajem ponudu za Americku zastavu, 100 KM pocetna cijena, neka se javi vlasnik iste.
Kakve su to kujice, nude se ko u ulici crvenih fenjera a niko da ih povali, culi da imaju tifus.
Evo, dajem ponudu za Americku zastavu, 100 KM pocetna cijena, neka se javi vlasnik iste.
-
VictoriasFikret
- Kontakt:
Evo ga, aktivirao je svoj drugi nick kojim se predstavlja kao navijač Zrinjskog jer ne može koristiti svoj standardni nick navijača ŽeljezničaraMostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 20:26Šta je ovo, koju god temu otvorim pijaćarima puna usta Zrinje.. opustite se susjedi iz predgrađa, ako bude sreće, predanosti, obraza i rada možda se za 30ak godina nađete u našoj situaciji, ne valja gubiti nadu![]()
Kakve su gluposti pisali moji forumasi Boze me sacuvaj. Pa gdje se nece segaciti kad izgubis 3 0 od neke sloge i ja bih pisao gluposti da Sarajevo Velez Zrinja ovako gube od neke Sloge.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.