Idu li karte,vidim i danas u prodaji

Idu li karte,vidim i danas u prodaji
Biće karata na fb-u studentskog doma i mladeži HDZaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 sep 2023, 11:26A susjedi![]()
Idu li karte,vidim i danas u prodaji![]()
lijepo sto pratis europske klubove . bilo bi mozda bolje da pripazis da od puno baba ne ispadne opet kilavo dijete pored magistraleBalorda je napisao/la: ↑19 sep 2023, 14:06Biće karata na fb-u studentskog doma i mladeži HDZaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 sep 2023, 11:26A susjedi![]()
![]()
Ovo je 2019 jos drugoligas biliFaustinoAsprilla je napisao/la: ↑19 sep 2023, 14:23
https://zurnal.info/upload/images/2023/ ... josa_c.jpg
Kao vaših za finale kupa po Prodaji Mostar na fbBalorda je napisao/la: ↑19 sep 2023, 14:06Biće karata na fb-u studentskog doma i mladeži HDZaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 sep 2023, 11:26A susjedi![]()
![]()
Ja mislim da je pijaćare strah sutrašnje utakmice.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 sep 2023, 17:56
Susjedi sta vam se desava niste sve karte prodali a izjava trenera pred prvu utakmicu grupne faze koja je objavljena prije tri sata ima 132 pregleda
Nije valjda da su vas dva poraza tako demoralisala![]()
Najveci si pijacar ti kada na normalno pitanje tako reagujesmiki651 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 18:05Ja mislim da je pijaćare strah sutrašnje utakmice.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 sep 2023, 17:56
Susjedi sta vam se desava niste sve karte prodali a izjava trenera pred prvu utakmicu grupne faze koja je objavljena prije tri sata ima 132 pregleda
Ako dobijemo po običaju po običaju idu redovi kod doktora za ćireve a ako izgubimo opet ista stvar pijaćari o utakmicama u grupnoj fazi tome samo sanjati mogu
Pa u čemu je problem?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 sep 2023, 18:08Najveci si pijacar ti kada na normalno pitanje tako reagujesmiki651 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 18:05Ja mislim da je pijaćare strah sutrašnje utakmice.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 sep 2023, 17:56
Ako dobijemo po običaju po običaju idu redovi kod doktora za ćireve a ako izgubimo opet ista stvar pijaćari o utakmicama u grupnoj fazi tome samo sanjati mogu
Zvuci jer sam uspio da te isprovociram
Pa i to je ok.
Napoleon1921 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 20:03Nizozemci predstavili Zrinjski: Oteti stadion korišten kao logor u ratu, na njemu još ima rupa od metaka
Dzaba sve kad citav svijet zna ko su i sta sU
[/quo
Da znaju da je najstari i najuspsjesni klub
Da kao sto se vidi iz prilozenog po tom ste najpoznatijius1997 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 20:47Da znaju da je najstari i najuspsjesni klubNapoleon1921 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 20:03Nizozemci predstavili Zrinjski: Oteti stadion korišten kao logor u ratu, na njemu još ima rupa od metaka
Dzaba sve kad citav svijet zna ko su i sta sU![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], BungaBum, Hrammm1921 i 22 gosta.