FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
PIČ.KO RUMENA !!!!!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
- MocMahale444
Posusje, Gosk i Sloga (Basic kriv, izmisljanje tople vode)
Jeste Rumenko los SD, to je 100% ali i Basic je morao reci OK i dati zeleno za Turanjanina, Alisona, Bibera, Cosica.
Jos na sve to Amoah se prokurcio i sad igracki kaska jedva ceka da ode, Krpic se jedini pravo bori ali nema lopte.
Danas 1 jedinu loptu Haracic nije dobio, ako igra dobro glavom pa ubaci je Jasare sta je peljas.
Ovcina isto uklopio se u sivilo.
Muftic uz duzno postovanje klupa cmizdri za njim.
Da Bog dragi sacuva, ono prokleti.
Umjesto po rijekama i pucanju odvedi ih kod Hodze i Popa.
Jeste Rumenko los SD, to je 100% ali i Basic je morao reci OK i dati zeleno za Turanjanina, Alisona, Bibera, Cosica.
Jos na sve to Amoah se prokurcio i sad igracki kaska jedva ceka da ode, Krpic se jedini pravo bori ali nema lopte.
Danas 1 jedinu loptu Haracic nije dobio, ako igra dobro glavom pa ubaci je Jasare sta je peljas.
Ovcina isto uklopio se u sivilo.
Muftic uz duzno postovanje klupa cmizdri za njim.
Da Bog dragi sacuva, ono prokleti.
Umjesto po rijekama i pucanju odvedi ih kod Hodze i Popa.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Uz Bašića sam od početka i njegove postave,formacije,prilagođavanje,ali počinjem gubiti strpljenje,pogotovo kad vidim Ćosića iz utakmice u utakmicu na poziciji 10,vidi se da nije za te pozicije ne ide,gubi dosta lopti,nekako mi tu na toj poziciji nekako koči najviše,ne bi me čudilo da dobijemo u MOstaru...
-
- Kontakt:
S obzirom da gostujemo u Mostaru, predlazem upravi da svrate do adrenalin parka Fortice, ima zip line, bice im zanimljivo. Potrebna im je rekuperacija nakon 3 zadnje teske utakmice
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Sta reci postali smo osrednja ekipa , ko god je nesto napravio protiv nas uzeo je bodove.
Kosa se postenom navijacu digne kad gospodin Kovacevic i gospodza Uzunovic kaze vratili smo odredzene dugove.
Prvi tim Bogami Moscanicu bi tesko dobili a ne nesto vise.
Kovacevicu i Uzunovicko 50 Vas sjedi u UO saberite koliko ste novca unijeli a koliko iznjeli iz kluba.
1000 km mjesecno x12 mjeseci cca 600000 km ali lakse je nabadat suho meso i masline po plavom VIP salonu i palamudit .
Basicu ovo nije ni Travnik ni Metallege gospodine ili rezultati ili sikter kredita vise nemas.
Mani se ljudino izleta na pucacine i rafting probajte uigrat jednu ali samo jednu akciju da ljudi nesto vide.
Sportski direktore
Turanjanina
Rustemovica
Alisona
Dubackica
Povedi kuci.
Nemojte zaboraviti otimati na ulazi kospe i sokice od djece.
Kosa se postenom navijacu digne kad gospodin Kovacevic i gospodza Uzunovic kaze vratili smo odredzene dugove.
Prvi tim Bogami Moscanicu bi tesko dobili a ne nesto vise.
Kovacevicu i Uzunovicko 50 Vas sjedi u UO saberite koliko ste novca unijeli a koliko iznjeli iz kluba.
1000 km mjesecno x12 mjeseci cca 600000 km ali lakse je nabadat suho meso i masline po plavom VIP salonu i palamudit .
Basicu ovo nije ni Travnik ni Metallege gospodine ili rezultati ili sikter kredita vise nemas.
Mani se ljudino izleta na pucacine i rafting probajte uigrat jednu ali samo jednu akciju da ljudi nesto vide.
Sportski direktore
Turanjanina
Rustemovica
Alisona
Dubackica
Povedi kuci.
Nemojte zaboraviti otimati na ulazi kospe i sokice od djece.
BEKRIĆUUUU
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Podrška Bašiću, čovjek je upozoravao na ovo, desi se svakom
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Amidzatvojnajdrazi, dana/u 20 sep 2023, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
1921
Toliko malo obraza imaš da već sutra mozes covjeka posla kostati !
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Nije mi drago al ja kad sam još prije 2 mjeseca govorio da če se ovo desiti zbog Misimovičeve uprave napadali ste me ovdje.
Bruka i sramota.
Amare dragi vrati se i otjeraj ove idiote i vrati nam ponos koji su nam uzeli.
Bruka i sramota.
Amare dragi vrati se i otjeraj ove idiote i vrati nam ponos koji su nam uzeli.
-
- Kontakt:
Ova uprava je teska kurcina,ali i dalje cemo sa socijalnom politikom jer su nas spasili gasenja.
Ovi ne jos jednu nego naredne 3 godine ce pricati istu ovu pricu i cekati pomoci navijaca,drzave...
Zasto ova uprava ne moze da obezbjedi tu neku hiljadu ili 2 nekom igracu na ugovor,zato sto nije sposbna donjeti **** marku u klub.
Nasla se racunica kako da se funkcionise i da se vracaju dugovi. Sve iznad toga je uzalud.
Sta je predsjednice sa investitorima. Kad je propao Diglisic,receno je da ce ici novi poziv.
Pricalo se prije toga da pored Diglisica ima jos zainteresovanih.
Zasto se toliko komplikovalo. Koje su pozadine svega toga.
Nasa ekipa je trenutno najlosiji tim lige.
Izgledamo jadno i bezidejno.
3 kluba koji se za opstanak bore su nas raznijela. Igmana smo dobili na silu.
Sve nam je naopako.
Bekrica i Basica kriviti ne mogu,jer za pojacanja trebaju pare. Ova gospoda to ne mogu obezbjjediti.
Dovoljno ti je da ti Zvjezda ili Sloga mogu dati vise od nas.
Imali smo teski momenata,sjecam se ja ratnih karanja naseg kluba od raznih sela i zaseoka,ali ovo sad je takvo dno. Na sta smo spali. Smijesnim nas prave dojucerasnji drugoligasi. Izgledaju kao europske ekipe za nas.
Osjecaj je jadan gledajuci na sta smo spali.
Prosto mi je nemoguce miriti se sa cinjenicom da nemamo sposobne i jake ljude u ili uz klub.
Gledam onaj Novi Pazar sta radi.
Pa na kakvim mi mrvama hodamo,jel moguce da jedan Zeljo ne moze da nadje jake ljude i investitore.
Ovi ne jos jednu nego naredne 3 godine ce pricati istu ovu pricu i cekati pomoci navijaca,drzave...
Zasto ova uprava ne moze da obezbjedi tu neku hiljadu ili 2 nekom igracu na ugovor,zato sto nije sposbna donjeti **** marku u klub.
Nasla se racunica kako da se funkcionise i da se vracaju dugovi. Sve iznad toga je uzalud.
Sta je predsjednice sa investitorima. Kad je propao Diglisic,receno je da ce ici novi poziv.
Sve nam je naopako.
Bekrica i Basica kriviti ne mogu,jer za pojacanja trebaju pare. Ova gospoda to ne mogu obezbjjediti.
Imali smo teski momenata,sjecam se ja ratnih karanja naseg kluba od raznih sela i zaseoka,ali ovo sad je takvo dno. Na sta smo spali. Smijesnim nas prave dojucerasnji drugoligasi. Izgledaju kao europske ekipe za nas.
Prosto mi je nemoguce miriti se sa cinjenicom da nemamo sposobne i jake ljude u ili uz klub.
Pa na kakvim mi mrvama hodamo,jel moguce da jedan Zeljo ne moze da nadje jake ljude i investitore.
Nisi sav svoj, majke mi

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- MocMahale444

Amar kamatar da se vrati?
Druze ono amar i miske zajedno na donju cesmu. Oni su najveci krivci za situaciju u Želji.
Hajde polako ponovi zamnom, idemo lagano “amar i miske najveci krivci za trenutnu situaciju u klubu”
Njihovim prepucavanjem preko kluba mi smo zavrsili svoje.
Evo gdje smo selender nas trpaju, duzni Bogu i narodu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- grbavicka1921
- Kontakt:
BarbareZeljin je napisao/la: ↑21 sep 2023, 00:20Ova uprava je teska kurcina,ali i dalje cemo sa socijalnom politikom jer su nas spasili gasenja.
Sve nam je naopako.

Pogledaj ti trenutne sponzore i sve će ti biti jasno. Nema više jake firme iza Želje unazad 15-ak ako ne i više godina. Sve nake turističke agencije, coini, saloni tepiha i sl.
Sve tačno rečeno u slovo.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Al kako je Basic kriv ako je dao zeleno svjetlo za turanjanina, alisona itd kad su to bile trece opcije i bilo je ili dovedi ovo ili nista.
-
- Kontakt:
Za ovu bruku neko treba da preuzme odgovornost. Meni djeluje da ovo nisu čista posla, samo je pitanje na kojoj relaciji. Ovo je dibidus za batina. Katastrofa...
Željezničar za život cijeli!
amar da ti vrati ponos pa tog lojavog morza nije bilo sram kad je skoro pa ugasio klub zbog svoga ega

Da ne povjerujes da jos uvijek ima mozgova koji bi lojavog morza vratili u klub, nije bosnjo bez veze najgluplji narod na dunjaluku
Zadnja izmjena: Robust, dana/u 21 sep 2023, 08:49, ukupno mijenjano 1 put.
Vrijeme je da se pokupe svi oni koji su u organima kluba a protiv su privatizacije kluba i stalno rade protiv toga.
Postedite nas više toga komunističkog razmišljanja u 2023. godini. Investitor pod hitno s kojim treba potpisati odmah ugovor da će mu svako ulaganje biti priznato kada se omogući zakonski u potpunosti privatizovati klub. Ima ljudi koji su zainteresovani, samo im se treba omogućiti. Mi nešto ko stitimo imovinu kluba i klub, a sve smo bliže time da sve izgubimo.
Treba neko da preuzme, ulozi svoje pare i radi kako misli da treba, dosta su se navijaci pitali, to nigdje ne funkcioniše.
Postedite nas više toga komunističkog razmišljanja u 2023. godini. Investitor pod hitno s kojim treba potpisati odmah ugovor da će mu svako ulaganje biti priznato kada se omogući zakonski u potpunosti privatizovati klub. Ima ljudi koji su zainteresovani, samo im se treba omogućiti. Mi nešto ko stitimo imovinu kluba i klub, a sve smo bliže time da sve izgubimo.
Treba neko da preuzme, ulozi svoje pare i radi kako misli da treba, dosta su se navijaci pitali, to nigdje ne funkcioniše.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."