FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Nakon 3:0, utakmica je bila gotova. Sve iza toga, ne treba ni uzimati u razmatrljanje. Za sad, ovo je super. Svi igraci su razigrani i u formi, tim djeluje kompaktno i dobro.
Bit ce to jos bolje kad se u tim vrate glavni odbrambeni i glavni vezni igrac.
Felix pokazuje da je u mladosti odabrao pogresan klub i pogresnog trenera. Nestvarne su njegove mogucnosti i talenat. Nadam se da ce ove godine pokazati ono sto su svi predvidjali od njega.
Bit ce to jos bolje kad se u tim vrate glavni odbrambeni i glavni vezni igrac.
Felix pokazuje da je u mladosti odabrao pogresan klub i pogresnog trenera. Nestvarne su njegove mogucnosti i talenat. Nadam se da ce ove godine pokazati ono sto su svi predvidjali od njega.
Žalosna je samo činjenica da što bolje Felix igra kod nas, teže će biti da ostane..
- numanumaye22
- Kontakt:
A to Barcelona bila u nekoj poziciji da diktira uslove ?numanumaye22 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 13:36Strucnjaci u upravi su sklopili deal koji svima pogoduje, samo ne Barceloni, lik produzio do 2028 s Atleticom, sad mogu ljudi hladno trazit 200M eura ako im se krac digne.![]()
![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- numanumaye22
- Kontakt:
Pa zbog poslovanja zadnjih godina upravo i nismo bili u toj poziciji, ali nije da nismo bili poznati po "dobrom" i "pametnom" poslovanju, cak i za vrijeme Guardiole.miki_92 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 13:48A to Barcelona bila u nekoj poziciji da diktira uslove ?numanumaye22 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 13:36Strucnjaci u upravi su sklopili deal koji svima pogoduje, samo ne Barceloni, lik produzio do 2028 s Atleticom, sad mogu ljudi hladno trazit 200M eura ako im se krac digne.![]()
![]()
Ti se bas trudiš da proseres sto vecu glupost.
Don't hate what you don't understand.
Sad pregledah snimak i samo da portvdim ovo napisano
Sve uradi kako treba, predribla, stvori sebi prostor i kad dođe pred gol, kad uđe u u završnicu ili ne doda ili loše šutira ili napravi neku glupost.
Mogao se sinoc proslaviti sa golom i asistencijama, al nije znao. Mora se sa njim jos raditi, dosta gradiva za nauciti. Brzina i prvi korak su mu fenomenalni.
joao felix ce biti kupljen, ne znam zasto bi to iko dovodio u pitanje
to sto nema otkupne klauzule, samo je pokazatelj da su u atl. madridu previdjeli ovo sto je decko pokazao u dvije tekme i ako citavu sezonu bude igrao na ovom nivou, skupo ce ga prodati, a barca ce ga kupiti posto-poto (naci ce pare i rijesiti problem s platama), jer je rijec o vrhunskom fudbaleru, a takvih nema mnogo, dakle, prilika koja se ne smije propustiti + laporta je opsjednut njime, a i xavi zeli vise vrhunskih igraca, a ne manje, a osim toga, joao felix nece zeljeti nigdje osim u barcelonu, sto samim tim znatno povecava sanse da postane barcelonin igrac
to sto nema otkupne klauzule, samo je pokazatelj da su u atl. madridu previdjeli ovo sto je decko pokazao u dvije tekme i ako citavu sezonu bude igrao na ovom nivou, skupo ce ga prodati, a barca ce ga kupiti posto-poto (naci ce pare i rijesiti problem s platama), jer je rijec o vrhunskom fudbaleru, a takvih nema mnogo, dakle, prilika koja se ne smije propustiti + laporta je opsjednut njime, a i xavi zeli vise vrhunskih igraca, a ne manje, a osim toga, joao felix nece zeljeti nigdje osim u barcelonu, sto samim tim znatno povecava sanse da postane barcelonin igrac
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/luminatria-29.html]Luminatria[/url] [url=https://****.com/girl/alt-barbie-22.html]Alt Barbie[/url] [url=https://****.com/girl/dovia-129.html]Dovia[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-32.html]Ali Cruz[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Local Live Chat Dating [/url]
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Hvala Dembeleu sto je otisao i na taj nacin omogucio dolazak Felixa i Cancela…
Kakva prevara od “nogometasa”…
Ali znas kako on visak pravi…FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 17:07Hvala Dembeleu sto je otisao i na taj nacin omogucio dolazak Felixa i Cancela…
- jasonstatham
- Kontakt:
Što me poklopi Felix! Ok, dvije domaće tekme sa slabim protivnicima ne mogu biti mjerilo, ali mogu biti predznak za ostatak sezone. Mali je odigrao vrhunski ove dvije. Vidi se da je motiviran, zadovoljan i da je našao sebi mjesto. Jednostavno se vidi da sretan ustaje i sretan odlazi na posao.Chinaglia je napisao/la: ↑20 sep 2023, 14:44joao felix ce biti kupljen, ne znam zasto bi to iko dovodio u pitanje
Ne znam što vas brine priča oko pozajmice i otkupa ugovora. Kako je Atletico postupio u slučaju Griezmanna, isto tako neka FCB uradi po pitanju Felixa. Šta god sutra budu rekli, tražili, FCB može ih referisati na taj slučaj. Atleticu (nikome) ne treba igrač koji ih javno **** i svi znaju da on tamo nema budućnosti. I da 100 golova zabije. Ako izvuku 10 mil ljeto 2024, odlično.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Atletico Barcu uzme lopatom u svakom transferu koji se napravi.jasonstatham je napisao/la: ↑21 sep 2023, 08:59Što me poklopi Felix! Ok, dvije domaće tekme sa slabim protivnicima ne mogu biti mjerilo, ali mogu biti predznak za ostatak sezone. Mali je odigrao vrhunski ove dvije. Vidi se da je motiviran, zadovoljan i da je našao sebi mjesto. Jednostavno se vidi da sretan ustaje i sretan odlazi na posao.Chinaglia je napisao/la: ↑20 sep 2023, 14:44joao felix ce biti kupljen, ne znam zasto bi to iko dovodio u pitanje
Ne znam što vas brine priča oko pozajmice i otkupa ugovora. Kako je Atletico postupio u slučaju Griezmanna, isto tako neka FCB uradi po pitanju Felixa. Šta god sutra budu rekli, tražili, FCB može ih referisati na taj slučaj. Atleticu (nikome) ne treba igrač koji ih javno **** i svi znaju da on tamo nema budućnosti. I da 100 golova zabije. Ako izvuku 10 mil ljeto 2024, odlično.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Felix ako nastavi kako je zapoceo i budd jedan od najboljih igraca svijeta ove sezone opet bi trebao biti otkupljen,vjerovatno ne za siću,al mozda nekih 40 miliona mi jd najrealnije
Atletico moze traziti i 200,al ako igrac bude htio iskljucivo u baru,onda je zeznuta situacija i atleticu
Nisu problem jorgandzije,moze se pojaviti neko iz engleske il pariz il sta ti ja znam ko sa velikom ponudom za atletico,i nekim astronomskim ugovorom za igraca pa mozda i on sam pristane da ide negdje drugo
Bilo kako bilo,bitno je dobro odigra i pomogne nasoj ekipi,ako i ode negdje drugo fala mu za jednu sezonu,mada mislim da ce ostati kod nas i sledece godine i dugo godina jos
Atletico moze traziti i 200,al ako igrac bude htio iskljucivo u baru,onda je zeznuta situacija i atleticu
Nisu problem jorgandzije,moze se pojaviti neko iz engleske il pariz il sta ti ja znam ko sa velikom ponudom za atletico,i nekim astronomskim ugovorom za igraca pa mozda i on sam pristane da ide negdje drugo
Bilo kako bilo,bitno je dobro odigra i pomogne nasoj ekipi,ako i ode negdje drugo fala mu za jednu sezonu,mada mislim da ce ostati kod nas i sledece godine i dugo godina jos
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Atletico se sprda sa Barcom vec godinama, kad su u pitanju transferi.
Najnoviji slucaj sa transferom Griezamana je najbolji pokazatelj kakavi maloumnici prave te klauzule.
Od dogovorenih 40 miliona, Atletico ih jednom fintom, jednim lažnjakom spusti na 20
Ako Barca bude htjela kupovati Felixa, to ce naravno biti klepanje po usima jer on ima dugogodisnju ugovor sa Atleticom.
Barca njima pokloni Villu i Suareza koji im donesu titule, a oni Barci uvale raspalog Ardu za 35 miliona i Griezmana za 120.
Najnoviji slucaj sa transferom Griezamana je najbolji pokazatelj kakavi maloumnici prave te klauzule.
Od dogovorenih 40 miliona, Atletico ih jednom fintom, jednim lažnjakom spusti na 20
Ako Barca bude htjela kupovati Felixa, to ce naravno biti klepanje po usima jer on ima dugogodisnju ugovor sa Atleticom.
Barca njima pokloni Villu i Suareza koji im donesu titule, a oni Barci uvale raspalog Ardu za 35 miliona i Griezmana za 120.
- jasonstatham
- Kontakt:
Griezmann je u one dvije jadne sezone zabio 35 golova (15+20) i podijelio 17 asistencija (4+13). Hajde kao i nisu loši brojevi, nije da je nešto procvjetao ni kad se vratio u dvije naredne sezone- 25 golova, 26 asistencija. Nije se snašao u Barceloni, iskazao jasnu želju da se vrati i to je presudilo.
Ista stvar će se desiti Atleticu i Cerezo je svjestan toga, šta vam je. Kao eto da ga nisu mogli prodati za barem 50 negdje u Englesku, ali momak nije htio da ide. Jasno rekao gdje. Barcelona će im ponuditi 10 mil za Felixa, ovi će izvući 20 i to je to. Ako neće, Barcelona ga može dovesti na posudbu, šta ih briga. Karma. Uvijek se vrati.
Ista stvar će se desiti Atleticu i Cerezo je svjestan toga, šta vam je. Kao eto da ga nisu mogli prodati za barem 50 negdje u Englesku, ali momak nije htio da ide. Jasno rekao gdje. Barcelona će im ponuditi 10 mil za Felixa, ovi će izvući 20 i to je to. Ako neće, Barcelona ga može dovesti na posudbu, šta ih briga. Karma. Uvijek se vrati.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Eto taman prilike da ga presele u Barcelonu. Da krene učit jezik, sistem i upoznavati se s ekipom i te ostale dječje bolesti da preboli do januara.
- jasonstatham
- Kontakt:
Barcelona already made the first inquiry on possible prices for João Félix and João Cancelo.
At this time, Atlético Madrid would want around €80m for Félix, with €54m yet to be amortised for them.
Barça have received information that Manchester City could be satisfied with €25m for Cancelo.
The club will only push to sign them permanently if their loans will continue to be successful.
Dakle, Atletico bi tražio 80 mil evra za Felixa, ManCity 25 mil evra za Cancela.
At this time, Atlético Madrid would want around €80m for Félix, with €54m yet to be amortised for them.
Barça have received information that Manchester City could be satisfied with €25m for Cancelo.
The club will only push to sign them permanently if their loans will continue to be successful.
Dakle, Atletico bi tražio 80 mil evra za Felixa, ManCity 25 mil evra za Cancela.
City realan za Cancela, za Felixa ce se smanjiti hype a ako odigra sezonu ovako nije puno dati 50 miliona za njega i ovi bi bili zadovoljni.
Don't hate what you don't understand.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.