Aj kupit ću ti kartu otidji bar ti. Vidiš kakve vam bruke ljudi rade, nije ni tebi lako sa njima.
BH klubovi u Europi 23/24
-
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 23/24
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Meni EPHZHB dala dva paketa.opalaopala je napisao/la: ↑20 sep 2023, 22:28Aj kupit ću ti kartu otidji bar ti. Vidiš kakve vam bruke ljudi rade, nije ni tebi lako sa njima.
Jedan za mene, a drugi za brata.
Samo se moramo uslikati na tribini.
Yebaji ga.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
-
- Kontakt:
Miki debilcina i dalje moli raju po fb.u da mu slikaju kartu.
Ne moraš se brukat znamo da nikad nisi kupio ulaznicu, ti to preko supka plaćaš nisi dzaba stranački bot
Ne moraš se brukat znamo da nikad nisi kupio ulaznicu, ti to preko supka plaćaš nisi dzaba stranački bot
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Opala opasno smrdi još od tragedije u finalu kupa.opalaopala je napisao/la: ↑20 sep 2023, 22:34Miki debilcina i dalje moli raju po fb.u da mu slikaju kartu.
-
- Kontakt:
A čuo sam to da su onim fizičkim radnicima sto kopaju kanale gdje bager ne može dali karte, jedino vjeruju da bi oni mogli otići. Jednom dali onim u upravi niko nije otišao, a ovi se hamali iz kanala nalože pa odu i pričaju 10 dana o tomeDTzmu30 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 22:33Meni EPHZHB dala dva paketa.opalaopala je napisao/la: ↑20 sep 2023, 22:28Aj kupit ću ti kartu otidji bar ti. Vidiš kakve vam bruke ljudi rade, nije ni tebi lako sa njima.
Yebaji ga.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
A ja sam čuo da su ih i ti odyebali.opalaopala je napisao/la: ↑20 sep 2023, 22:36A čuo sam to da su onim fizičkim radnicima sto kopaju kanale gdje bager ne može dali karte, jedino vjeruju da bi oni mogli otići. Jednom dali onim u upravi niko nije otišao, a ovi se hamali iz kanala nalože pa odu i pričaju 10 dana o tomeDTzmu30 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 22:33Meni EPHZHB dala dva paketa.opalaopala je napisao/la: ↑20 sep 2023, 22:28
Aj kupit ću ti kartu otidji bar ti. Vidiš kakve vam bruke ljudi rade, nije ni tebi lako sa njima.
Yebaji ga.
Sad daju isključivo onima koji se mogu popeti i zavući tamo gdje i divokoza neće.
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Pusti ti njih opala zezaju te.
To što neće nitko blizu tebe ni u kući ni u društvu to je sigurno do njih.
Oni smrde ne ti.
To što neće nitko blizu tebe ni u kući ni u društvu to je sigurno do njih.
Oni smrde ne ti.
-
- Kontakt:
Slikaj kartu debilcino botovska. Jel te stidi kolko kenjas a nikad nisi karte kupio?
Spusti se iz Kocerina evo ja ću ti kartu kupit, DT će ti gorivo platit. Evo i sendvič ćeš dobit, ebo stranku ne moraš stalno biti njihov bot .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Smiri se...opalaopala je napisao/la: ↑20 sep 2023, 22:45Slikaj kartu debilcino botovska. Jel te stidi kolko kenjas a nikad nisi karte kupio?
Spusti se iz Kocerina evo ja ću ti kartu kupit, DT će ti gorivo platit. Evo i sendvič ćeš dobit, ebo stranku ne moraš stalno biti njihov bot .
Ako smrdiš ne znači si debil ili nešto gore.
Jednostavno ljudi bježe od tebe i gotovo.
-
- Kontakt:
Nizozemci koje je netko očito teško obmanuo ispravili su navode o Zrinjskom te uputili ispriku klubu.
Susret će se ipak igrati a uprava prvaka BiH je prihvatila ispriku Nizozemaca.
Susret će se ipak igrati a uprava prvaka BiH je prihvatila ispriku Nizozemaca.
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Danas igra osmerostruki šampion!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Zar ovo židovi nisu rasprodali tribinu stadiona na dan utakmice? Pravi ste zidovi, skupo brata joju dat za 3 utakmice. Velika ljubav prema zidovskom klubu ili je mozda proljev s igraca presao na fanove zidovskog kluba?
Al dobro dat ce sponzor dzabera u toku dana onim sto njemu njegove usluge ispunjavaju po Mepasu…
Al dobro dat ce sponzor dzabera u toku dana onim sto njemu njegove usluge ispunjavaju po Mepasu…
Rezultat višegodišnjeg šamaranja pravih hrvata i pravih mostaraca je jasno vidljiv. To znači da radimo dobar posao.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Molio bih sve koji spominju dotični tekst o Zrinjskom da ga pročitaju u cijelosti, a ne da čitaju naslov sa Klix-a. 99% posto teksta je pozitivan i točan, u jednoj rečenici se spominje nešto negativno i taj dio je izbrisan uz ispriku. Nigdje nije pisalo da je otet stadion, samo da je na njemu prije igrao Velež, a poslije rata ga preuzeo Zrinjski, što je činjenica. Ne može se nekome oteti nešto što nije njegovo, nego gradsko. Sportski pozdrav
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
-
- Kontakt:
Iđi vrvi nonamo ...2sb1996 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 09:58Zar ovo židovi nisu rasprodali tribinu stadiona na dan utakmice? Pravi ste zidovi, skupo brata joju dat za 3 utakmice. Velika ljubav prema zidovskom klubu ili je mozda proljev s igraca presao na fanove zidovskog kluba?
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Vidi i ovog, opet kompleski izlaze na površinu2sb1996 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 09:58Zar ovo židovi nisu rasprodali tribinu stadiona na dan utakmice? Pravi ste zidovi, skupo brata joju dat za 3 utakmice. Velika ljubav prema zidovskom klubu ili je mozda proljev s igraca presao na fanove zidovskog kluba?
Zadarski košarkaški kompleksi.2sb1996 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 09:58Zar ovo židovi nisu rasprodali tribinu stadiona na dan utakmice? Pravi ste zidovi, skupo brata joju dat za 3 utakmice. Velika ljubav prema zidovskom klubu ili je mozda proljev s igraca presao na fanove zidovskog kluba?
Pajdo nije ti lako, razumim onu muhu na ****, a di ne bi tebe!
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
- tutankamon1905
- Kontakt:
Pijacari zasto se tucete s navijacima Alkmaara? Zasto nam brukate grad?
Ne može se obrukat nešto što nije tvojetutankamon1905 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 11:30Pijacari zasto se tucete s navijacima Alkmaara? Zasto nam brukate grad?

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Ljudi nisu uspjeli prodat stadion ni par sat prije utakmice, nekih 5.000 karata nisu bili u stanju pokupovat. Kakvo brukanje plasticara, jel vas stid ?
Stvarno niko ne prati ovu političku prciju, evo čak ni miki nije kupio kartu i logično neće otići.
Stvarno niko ne prati ovu političku prciju, evo čak ni miki nije kupio kartu i logično neće otići.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles